יום שלישי
מה מכינים היום

ady18

Well-known member
ואצלי

כבדים עם פירה
ערב חביתה עם פטריות
 

גברת ע

New member
שאריות מארוחת ערב של אתמול

רביולי תרד וגבינה ברוטב שמנת עם בצל מטוגן, בזיליקום, שום, אפונה עדינה.
 

Maldini Girl

New member
נשמע מהמם!

הכנת לבד את הרביולי?
נשמע מאד מוצלח. חבל שלא הספקת לצלם :)
 

גברת ע

New member
תודה ולצערי לא :)

אני כן רוצה מתישהו לנסות להכין רביולי לבד, את הרביולי קניתי מוכן.
רוטב אלתרתי מדברים שהיו לי בבית, הולכת לפי הגישה של 'מה הכי גרוע שיקרה?'.
&nbsp
הנייד מת ועד שחזר לחיים כבר המנה נושנשה כמעט עד הסוף

&nbsp
&nbsp
 

חנהפ

Active member
אתמול הכנתי פשטידת שאריות

היתה במקרר פסטה מסולסלת שפרסתי לחתיכות קטנות
גליל פרומעז, קופסת פרמזן וגם כמובן קוטג' -זה תמיד יש
1/2 שקית ברוקולי שהפשרתי בישלתי וקצצתי
בזיליקום
ביצים וקצת חלב
ולתנור
יצא מצויין

 
אתמול הכנתי סלט וואקמה

הבסיס היה סלט אטריות שעועית לפני המתכון של יאיר, שהוספתי לו אצות וואקמה לשדרוג + כמה שינויים קלים. הטעות שעשיתי הייתה להוסיף פלפל אדום חריף, שזה דווקא היה לפי ההמלצה - אבל זה היה חריף מדי. הסלט ניצל אחרי שדגתי החוצה את הפלפלים (ואני דווקא מחובבי החריף).
&nbsp
נצל"ש במסגרת רעיונות לבישול קיצי קליל הן מבחינת ההכנה, הן מבחינת ההתאמה למזג האוויר והן מבחינת הדיאטה, בא לי להכין ספרינגרולס - ולא בא לי על ירקות מוקפצים כבדים מדי, אלא משהו רענן יותר. אשמח לקבל המלצות.
 
ובדיוק סיימתי להכין כדורי שוקולד


לפי המתכון של "ילדים מבשלים" של רות סירקיס האגדית!
&nbsp
סתם התחשק לי
 
למעלה