יום שלישי13.11 למסירה|

sariii

New member
למסירה ...

ספת סלון בודדת של 2 מקומות בצבע ורוד כהה במצב מצויין 2 מכנסי גינס לילד מידה 10חדשות

חלילית2

New member
משחקים ונעליים לקטנטנים

הי לכולם. קיבלתי תרומה מחברת פורום ותיקה עבור הגן שלנו. רוב הצעצועים לצערי מתאימים לילדים הרבה יותר צעירים, והיו שם גם המון שקיות של בגדים ונעליים שאנחנו בכלל לא צריכים. אז אני אשמח להעביר הלאה למי שכן צריך. בשקית אחת יש משחקים לקטנים: קצת בובות פרווה, מכונית, קטר של רכבת, ברווזים כאלה עם חוט שצריך למשוך ואולי עוד כמה דברים.. בשקית נוספת יש כמה זוגות נעליים: - זוג נעלי בית חורפיות בצורת כלב מידה 22 - זוג שקפקפים (נעלי מדוזה) מידה 23-24 - זוג נעלי בית בצורת פיל בצבע תכלת שאין עליהם מידה, נראות ככה מידה 20(נא לא לתפוס אותי במילה), ממש קטנות. - זוג נוסף מידה 20-21 גם עם איזו בובה מקדימה - נעלי בית חמות צבעוניות מידה 20 - נעלי בית צהובות בצורת אפרוח לגיל 6-12 חודשים (דורשות כביסה) - זוג נוסף לתינוקות (לא יודעת מידה מדוייקת) בצבעי חום וכתום - סניקרס מהממות במשבצות כחול לבן מידה 17 ונעליים חורפיות לבן (לא נעלי בית!!) חומות מידה 24. איסוף מהוד השרון. אין לי אפשרות לשנע לצערי. בקרוב אפרסם גם את תכולת השקיות האחרות.

חלילית2

New member
ימסרו לשרה ביום חמישי:

מכונית , קטר של רכבת , ברווזים , נעלי בית בצורת פיל ונעלי סניקרס

חלילית2

New member
בנוסף: בגדים קיציים לתינוקות (בנות)

מידות: 0-3 חודשים 3-6 חודשים: 6-12 חודשים 18 חודש מעוניינת למסור את כל השקית יחד. אין לי זמן למיין. אז מי שרוצה לקחת את כולה מהוד השרון, מוזמן.

tamidb

New member
למסירה סלקל במצב שמור ביותר

איסוף מחולון+ אמבטיה לתינוק

tamidb -טיראן מחפשת סלקל דחוף

אחת הנשיםבמקלט אמורה ללדת בכל יום ואין סלקל להוציא את התינוק לי במקביל יש תרומה של סלסה אז אולי יתאים יחד? תודה, נעמי.

בוליפלג

New member
למסירה מיטת ספפה עמינח

יחיד, במצב מצויין. צבע שחור, ודוגמאת ציור של 'גרפיטי'. 2 כריות תואמות בדוגמא זהה. ידיות צדדיות ממתכת שחורה. כולל ארגז מצעים. יש לאספה מהרצליה, קומה 4 (יש סיכוי שתכנס למעלית אך לא בטוח). פרטים במסר. צריכה להמסר בשבוע הקרוב!

trasie

New member
למסירה לילדות ...

מגפיים ונעליים שנלבשו רק 4-5 פעמים. נעלי לק שחור - מידה 30. מגפי ג'ינס כחול כהה - מידה 32. מגפי ג'ינס כחול בהיר - מידה 30. נעלי ספורט - מידה 34. נעלי ספורט דיאדורה עם סקוצ' - מידה 35. נעלי "בובות" ורודות. איסוף מרחובות.

berry23

New member
חלילית, מישהו שעובר דרכך אולי יוכל לאסוף

עבורי את הדברים: - זוג נוסף לתינוקות (לא יודעת מידה מדוייקת) בצבעי חום וכתום - סניקרס מהממות במשבצות כחול לבן מידה 17 תודה רבה. אני גרה בנס ציונה.

נירה63

New member
../images/Emo124.gifאורלי גורלי כנסי רגע בבקשה.

הקורקינט ממתין לילד מהמשפחה בטיפולך. בבקשה צרי עימי קשר אם עדיין זקוקים לו ואם לא נעביר הלאה. רק ידעי אותי בבקשה. יום נפלא נירה.

חלילית2

New member
את הסניקרס שרה כבר ביקשה

כמה שורות מעלייך.. את צריכה לתינוק קטן? כי יש גם את הצהובות אפרוח שאולי יכולות להתאים. בכל מיקרה אם מדובר רק ב-2 זוגות ועוד כאלה קטנטנים אני יכולה בכיף לשלוח לך אותם בדואר. אם את מעוניינת, תשלחי לי כתובת במסר.

למעלה