יום של גשם

יום של גשם

שלום לכולם גשום לנו פה באיטליה. כאילו השמיים קראו את מחשבותי והצטרפו לבכי שאיתו נרדמתי אמש, אותו חלמתי הלילה ואיתו קמתי הבוקר. כבר הייתי כמעט גאה בעצמי על שהצלחתי להעביר יום שלם מבלי להתפרק. המוזר הוא שזה רק גרם לי להרגיש רע עוד יותר. לא הרגשתי חזקה יותר, אלא מתחמקת. מנסה להמשיך בחיים מבלי להראות לכולם שאני שבר כלי, כי כבר אין לי כח לשאלות ולמבטים ולרחמים. ואם הם לא יכולים לקחת ממני את הכאב הזה אז רק שיעזבו אותי לנפשי ויתנו לי לכאוב את כאבי. ודי די די עם השאלה הזאת כל יום ´מה נשמע? ואיך את מרגישה?´. אז אני אומרת שהכל בסדר כי זה מה שהם רוצים לשמוע בעצם, אחרת לא היו שואלים. כי מה השתנה מתמול שלשום ומלפני חודש?! כלום!!! אותו חרה (סליחה על הביטוי) ולא, זה לא השתפר ולא, אני לא רואה את העתיד ולא, הזמן לא עשה את שלו ואולי תרדו ממני עכשיו! אני צריכה הפסקה . נשתמע אחר כך

ליעל...../images/Emo65.gif

שלום יעל, ברוכה הבאה לפורום... מאחל לך כי כאן תמצאי מקום חם ואוהב, וכי תקבלי תמיכה מן החברות והחברים בפורום... מאחל לך ולאודי כי בקרוב תשיגו הריון טבעי, ומוצלח! לגבי תחושותיך... הן נורמליות וטבעיות לחלוטין...כדי שתראי עד כמה...אז יש לנו כאן מאמר של משפטים שבטח תכירי חלק מהם... קישור למאמר... ממני, תמיד איתנו

למעלה