יום של דכדוך

י יעל י

New member
יום של דכדוך

אולי זו נפילת המתח אחרי ההיי של המפגש אתמול, אולי בגלל הרבה עבודה שחורה, כנראה ובעיקר גם בגלל דברים אחרים. שיעבור כבר. יעל

אין...!! ../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif

אבל... יש ימים כאלה, התכווץ לי כשקראתי את מה שכתבת...באסה... אם זה מועיל במשהו להרגשה שלך, אז בעיני את נ ה ד ר ת וקורנת...

אוי, יעלי...

נכון, רוב הדברים הם פתירים. רק ענייני בריאות לפעמים... לא עלינו... לא פתירים. אני מקווה שזה לא משהו כזה, ובכל מקרה, לפעמים קמים בבוקר ליום חדש ומאיר יותר ולפעמים יש תקופות שהגלגל שלנו למטה ולא למעלה. צריך רק לחכות כי זה בטוח יעלה שוב, אני משוכנעת. חוץ מזה, מרקורי בנסיגה.... אם זה עוזר לך... כך שמצב הכוכבים בכלל לא מזהיר לכולם כרגע, אבל שוב, גלגל עולה, גלגל יורד. אנחנו כאן בכל זאת, לתת כתף. חזקי ואמצי, שחר

monicala

New member
ומתי יחזור מרקורי?

לאסטרולוגית שלום. אני בת מזל דלי ושמעתי ממקורות יודעי דבר שמרקורי בנסיגה. אני מאוד מוטרדת. האיצטגנינים שלי בעיצומים, ואני לא יודעת מה לעשות. האם יחזור מרקורי? האם תחלוף הבאסה? האם תהיה נסיגה חד צדדית? אודה לך על תשובתך. וחוץ מזה, מה שלומך? יש לי הרגשה שהתאוששת. האם נכון?

זכרי דברי איציק:

את אומרת לא פתירים, יעאני אי אפשר... מה אמר איציק? להוסיף "ך" להפוך את ה"אי" ל"איך" למצוא איך אפשר... נכון, קל לדבר... ביום נאחס כזה לך... אבל צריך לעבור את מבחן היישום ומחר יום חדש...

למעלה