יום של סי

יום של סי

אז ככה בצהרי יום שישי, בעודי מנקה את הבית פתחתי את מקלט הרדיו בביתי , כשלהפתעתי שמעתי שיר מוכר וקול ברקע עוד יותר מוכר. כשהגיע הפזמון הבנתי כי מדובר בשיר ימינה ושמאלה של נחצ´ה היימן בלוויה של מיודעתנו סי. אז קודם כל אני מאחלת לחברת היימן הפקות מברוק על הסינגל, השיר ממש טוב, לפחות הלחן. עדיין לא הספקתי לתהות בקנקנו כיוון שמשמיעה וחצי לא תמיד ניתן לקלוט את כל המילים של השיר. אשמח אם יצורפו לכאן המילים. בשבע וחצי בערב לאחר מנוחת יום שישי, בעודי מזפזפת בערוצים, אני קולטת את סי המקסימה שלנו בבסיס תל-נוף בתכנית "דרישת שלום" בערוץ 10 . סי סיפרה שם על חוויותיה מן השירות הצבאי, וגם על אורית חברתנו בפרום. וכאן ועכשיו הגיע הזמן לשאול את סי ואורית, מה הלך בלשכה של בן שבת שלא ניתן לספר עליו מול המצלמות? בסיום התכנית שודר קליפ שאני מאוד אוהבת - חצי עולם. וסתם חשבתי שיהיה לכם נחמד לדעת על זה. שיהיה לכולנו שבוע מקסים מלא אור שמחה ואהבה.

shirrrs

New member
איזה כיף ../images/Emo151.gif ../images/Emo24.gif

אקטרס, נשמע ממש יום של כיף ! ברגעים כאלה אני מצטערת שאין לי כבלים... אבל אני שמחה שמישהי ראוייה כמוך נהנתה מזה
נ.ב אני כבר כמה זמן קוראת פה בפורום ועכשיו אזרתי אומץ והחלטתי להצטרף... איזה כיף שיש עוד אנשים שמעריצים את סי והולכים להופעות... איך חבל שלא יכלתי להגיע להופעה האחרונה ולראות את כולכם
(אז מה אם לא ידעתם מי אני..) **אין לי חתימה אישית ואני גאה בזה**

shirrrs

New member
(אופסססס) התכוונתי טיפטיפ, לא אקטרס

*אין לי חתימה אישית ואני גאה בזה*

../images/Emo168.gif../images/Emo140.gifהי שיר../images/Emo39.gif

ברוכה הבאה לפורום . וזו ההזדמנות להפציר בחברי הפורום הפאסיבים לכתוב ולהגיב. אנחנו מאוד אוהבים שכותבים כאן, ועוד לא נשכנו אף אחד. להיפך, דעתכם חשובה לנו ונשמח אם תשתפו אותנו. טיפ טיפ

actress

New member
../images/Emo6.gif אולי את אל תהיי פאסיבית ותכתבי

לא סתם סתם נכון קוקוריקו תרנגול איפה אתם השמיעו קול. נו מה זה רק שסי כותבת יש תנועה, תגיבו לא רק שהיא פה גם שהיא לא פה היא אצל כולנו אז תרשמו,כולנו מכירים ונכיר ככה

shirrrs

New member
תודה רבה לשתיכן ../images/Emo80.gif../images/Emo142.gif../images/Emo24.gif

הנה, עובדה היא שהגבתי לת´רד (פתיל, אשכול? איך אתם מעדיפים לקרוא לזה פה?) דווקא לא בהשתתפותה של סי.. למרות שאני חייבת לציין שהנה עוד סיבה להערי (ולהריץ אותה) - הדרך הנהדרת בה היא משתתפת פה כמו חברה מן המניין, בלי שום יחס מיוחד (מעבר ליחס הטבעי שמגיע לה כזמרת בסדר גודל שלה!), והכל ממש בכיף. פשוט בגובה העיניים. כן ירבו!

למעלה