יום של קיץ
ב-

יום של קיץ ../images/Emo42.gif ב-../images/Emo43.gif

היום ב-19:00 נארח Live בפורום אופנים את ראשי איגוד האופניים: יו"ר האיגוד, ד"ר יוני ירום, אריק נביאס יו"ר חטיבת הכביש, ניר גפן, יו"ר חטיבת ההרים ומזכ"ל האיגוד, דורון מלמד. על תכניות האיגוד לעתיד, על הפעולות בעבר, על הצעותיכם ובקשותיכם. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.
היום ב- 20:30 נארח בפורום שיט וימאות את עופרה סביר, שייטת וסקיפרית ותיקה מנהלת את מרינת ת"א שנבנתה לפני כ30 שנה, ולמרות ריבוי המרינות בארץ, עדיין נחשבת למבוקשת ביותר בזכות ה"הווי" הימי המיוחד והמיקום המרכזי.
היום מתחיל החידון המרכזי שלנו בפורום רובי וויליאמס... סקס שקרים ורובי וויליאמס . החל מהיום ועד יום חמישי ניתן לזכות בכל יום בסינגל החדש של רובי : something beautiful מתנת הליקון. כנסו כבר עכשיו לפורום רובי כדי לראות את מקבץ הרכילויות של היום...

Another Girl

New member
../images/Emo32.gif בקארי ../images/Emo118.gif

רק שתראו איזה חמוד החבר שלי...שלשום הוא קנה לי את Paul McCartney-live at the cavern club ב-DVD...
בונבון!
יצא לי לראות קצת מההופעה(זה הופעה + ראיון+ מאחורי הקלעים)וזה ממש נחמד...האמת שרוב השירים לא מוכרים לי,אבל אני מניחה שמי מכיר את קריירת הסולו שלו לא יתקשה לזהות(רשימה בקרוב...) ועוד שאלה(למי שמכיר את ההופעה)-דיוויד גילמור מופיע איתו שם או שאני מדמיינת?

ערןלוי

New member
השירים...

רוב השירים הם לא מקוריים של מקרטני, אלא קאברים של שירים ישנים משנות ה 50, מתוך האלבום (המצוין) שלו run devil run שיצא ב 99. יש אבל גם שלושה שירים מקוריים באלבום הזה, ואני חושב שהוא ביצע שניים מהם. כמו כן הוא ביצע את i saw her standing there ואת twenty flight rock (השיר שהוא ניגן לג'ון ב"אודישן"). שימי לב שהבונוסים שכתובים על העטיפה (שני קליפים וביוגרפיות) לא מופיעים בשום מקום. למה? סתם כי הד ארצי מזלזלים בלקוחות שלהם. (כתוב גם שאפשר לנגן את זה בסטריאו וזה לא נכון, וכו' וכו'). וכן, זה דייויד גילמור (וגם איאן פייס ומיק גרין).

Another Girl

New member
וואו

חשבתי ששמעתי אותו אומר שהוא לקח את דייב גילמור,אבל חשבתי שאני מדמיינת.ונכון,לא ראיתי שום קליפים וביוגרפיות...אתה אומר שהד ארצי מזלזלים? אם זה נכון אז מזלזלים זו לא מילה.... אגב מאיזו שנה זה?

ערןלוי

New member
14 בדצמבר 99...

זה הוקרן באינטרנט ב"שידור חי" (גם באיזשהו שלב מקרטני מתייחס לזה בהופעה). אני כמובן לא יכולתי לראות את זה אז כי הייתי באבט"ש, אבל אי אפשר הכל.

Miss CB

New member
אני רוצה לקרוא לך משוגעת...

לגחך ולהגיד משהו על זה שלמה שגילמור יופי עם מקרטני? אבל זה הוא... בדוק... אז אני שותקת
וגם איזה חבוב מתופף מדיפ פרפל
נו איך זה?!

Another Girl

New member
נראה נחמד!

כאמור לא ממש יצא לי לראות הרבה כי החבר התחיל להרדם
אבל מה כבר יכול להיות גרוע בהרכב שכזה?...והביצוע המחודש ל-I saw her standing there חביב,די מזכיר את המקור.

למעלה