יום שני - בראד שוב רווק - מה לבשתן?
H Happy Goth New member 26/9/16 #2 שמלה וחולצה! לבקשתך שמיקי, ניסיתי לשלב בצורה הטובה ביותר שמלה וחולצה, מה את אומרת? האמת, אני די מחבבת את זה, לא רע בכלל
שמלה וחולצה! לבקשתך שמיקי, ניסיתי לשלב בצורה הטובה ביותר שמלה וחולצה, מה את אומרת? האמת, אני די מחבבת את זה, לא רע בכלל
S shmickey New member 26/9/16 #4 יסססססססססססססססססססססס!! אני תמיד צודקת!! את זוכרת שרציתי לתת לך את השמלה הזו עם חולצה באתגר? אבל יללת לי שיהיה לך חם.. זה מ-ע-ו-ל-ה!!! כל כך יפה וצעיר ומחמיא. את נראית בת 16 (in a good way). איי לאב איט!!
יסססססססססססססססססססססס!! אני תמיד צודקת!! את זוכרת שרציתי לתת לך את השמלה הזו עם חולצה באתגר? אבל יללת לי שיהיה לך חם.. זה מ-ע-ו-ל-ה!!! כל כך יפה וצעיר ומחמיא. את נראית בת 16 (in a good way). איי לאב איט!!
S shmickey New member 26/9/16 #3 I'm blue da ba di da ba dy נראה לי שזה מסוג הלוקים שנראים טוב יותר במציאות. הטופ רחב יחסית ובוקסי, ועם מחשוף נדיב. האפי - הגיע המשלוח של החולצות הנדיבות מאסוס, צפי לשבוע של
I'm blue da ba di da ba dy נראה לי שזה מסוג הלוקים שנראים טוב יותר במציאות. הטופ רחב יחסית ובוקסי, ועם מחשוף נדיב. האפי - הגיע המשלוח של החולצות הנדיבות מאסוס, צפי לשבוע של
H Happy Goth New member 26/9/16 #5 אויש המבט התמים הזה אני נמסההההה עיניים שיודעות הכל ומסתכלות לתוך הנפש וקורעות אותה מבפנים       אה ואת בסדר את תתחדשי על הגופייה הקלילה ובסגנון שאני כ"כ אוהבת, הכי לא מתאמץ ובייסיק ויפההה מאד. כל הלוק מצוין בעיניי
אויש המבט התמים הזה אני נמסההההה עיניים שיודעות הכל ומסתכלות לתוך הנפש וקורעות אותה מבפנים       אה ואת בסדר את תתחדשי על הגופייה הקלילה ובסגנון שאני כ"כ אוהבת, הכי לא מתאמץ ובייסיק ויפההה מאד. כל הלוק מצוין בעיניי