יום שני ברבאק!
H Happy Goth New member 7/11/17 #4 תתחדשי על ה , מקסימה!!!! השרשרת פה בול במקום בעיניי   באמת פצצות לגבות!
S shmickey New member 7/11/17 #7 נהדרת. שני הלוקים יפים, מחמיאים וצעירים! ג'אב וול דן!   לטרמפיסט תעירי שירוק נאון זה כל כך 2014
H Happy Goth New member 7/11/17 #6 Great Hair Day יפייפיה אמיתית ככה בפשטות עם נגיעה של תחכום. מתי המנקה באה?
S shmickey New member 8/11/17 #10 מאצ'י מאץ' התחלתי עם שמלה אחרת ובשניה האחרונה החלפתי לזו, אז יצא קצת מאצ'י מאצ'י
H Happy Goth New member 8/11/17 #12 שאני כמובן אוהבת מאד המגפונים האלה מעולים! הצלחת קצת להרחיב אותם?
S shmickey New member 9/11/17 #16 ממחזרת את החולצה שלבשתי אתמול בערב אבל העבודה מצריכה צנזור ולכן יש גופיה שחורה מתחת. עוד בתמונה - הפושעת שמשאירה לי שערות לבנות על בגדים שחורים
ממחזרת את החולצה שלבשתי אתמול בערב אבל העבודה מצריכה צנזור ולכן יש גופיה שחורה מתחת. עוד בתמונה - הפושעת שמשאירה לי שערות לבנות על בגדים שחורים
H Happy Goth New member 9/11/17 #17 לילו הזאת, איזה מבט! היא לא אשמה המקור מאמש כמובן שהרבה יותר מדבר אליי, אבל אני מבינה שאין מה לעשות...העבודה מבאסת
לילו הזאת, איזה מבט! היא לא אשמה המקור מאמש כמובן שהרבה יותר מדבר אליי, אבל אני מבינה שאין מה לעשות...העבודה מבאסת