יום שני בשעה 20:15 "תחלמי בגדול"

actress

New member
יום שני בשעה 20:15 "תחלמי בגדול"

בערוץ 1 אל תפספסו הפעם זוהי התראה מראש ומוקדמת

ט י נ ה

New member
הי ma man i miss u

לא מבקשים הרבה אהבה עבודה וחדר קטן לא מבקשים הרבה הסבלנות שלנו היא נשק נגד הזמן געגועי אלייך מיי דארלינג סי

אהוד_

New member
סי היימן שודרה בערוץ 1

הערב, ערב הבחירות בפריים טיים, זה טוב ליהודים! =))) בכל אופן רק רציתי לעדכן אתכם שיש לסי מעריצה נורווגית ששאלה אותי עליה היום ועל זה שהיא מאוד אוהבת את השירים שלה

ט י נ ה

New member
וואו אהוד תודה...

אהלן אהוד וסליחה שלא הייתי שמינה עברו עלי ימים עמוסים לעייפה ובקושי עניתי לפלאפון וענו לי במשרד במקומי. אז תודה על הסבלנות שאתה משאיר לי הודעות ואני עושה הכל לחזור אלייך. ועכשיו לתוכן ההודעה .................... אז מה ? יש לי כבר סיבה למוםע בשוודיה. בשבילי כשיש לי אחד או אחת שאוהבים אותי זה כבר שווה מופע אנא קשר אותי לאותה בחורה ואשלח לה דיסק שלי באגלית שלך שלך שלך סי

אהוד_

New member
Aahalan!

Yes, I inivited her to comr though its in hebrew... and I post her a message might see her in chat tonight.... Oh, its okej Si of course i understand you are busy =) and i hope for good reasons like recording new songs and go go girl! yours, Ehud

sharlior

New member
|אני מעוניין לרכוש דיסק שלך באנגלית

יו, איזה חשק עשית לי. באמת יש לך דיסק באנגלית? אני מכיר רק את וויל יו מזכוכית שבורה. אפשר לשלוח צ´ק ולקבל דיסק כזה? אשמח לקבל פרטים. יום בחירות מוצלח לכולנו ... שרון

ט י נ ה

New member
הי שרון .. או שרליאור היקר

הדיסקים שלי באנגלית אינם למכירה כי הם בעצם צרובים וזה נוגד את החוק אלא שאין לי דרך אחרת להפיץ אותם לשמיעה ולכן אני מכינה אותם באופן אישי למי שמבקש רק בעלות ההכנה של זה. וזה לא יותר מ 15 שקל אשמח לשלוח לך אחד כזה בעונג רב הוא מכיל איזה 13 קטעים נחברים באנגלית שאוזנייך יזדקפו ולא ירגעו חודשים ארוכים אנא העבר לי כתובת ונשלח ברצון תודה סי

sharlior

New member
להלן כתובתי

סי את מדהימה אוזניי כבר מזדקפות ושמחה מלאה את ליבי איזה התרגשות !!! אז הנה כתובתי ותכתבי לי לאן אני מעביר את ההמחאה ובכייף תקחי ממני יותר מחמישה עשר ש"ח זה שום כלום אני מוכן לשלם הרבה יותר עבור כזה אוצר אז יאללה תנקבי בסכום ואל תתביישי מגיע הרבה יותר מזה (ואני עומד מאחורי מה שאני כותב ...) ============================================================== שרון ליאור רח´ שפרינצק 12/6 באר-שבע 84593

ט י נ ה

New member
תשלח לי למסר אישי ...

כי כך אוכל לההדפיס לי את הכתובת והדסיק ביום א בדרך אלייך או כמו שנהוג אצלינו לומר עד אלייך עשיתי דרך ארוכה ואני הגעתי אחרונה אם היה לי קצת אומץ הייתי רק איתך בא לי לשיר את זה עוד הערב איזה קטע אולי אעשה זאת שלך סי

sharlior

New member
שלחתי לפני יומיים

תוכלי בבקשה לאשר שקיבלת את ההודעה ? תודה שרון

sharlior

New member
תודה על השירות

אפילו קיבלתי את הדיסקים ושלחתי לה מכתב בדואר שרון.

למעלה