יום שני הגדול מתקרב

יום שני הגדול מתקרב ../images/Emo44.gif

ראשית כל חג פורים שמח לכל חברי הפורום. סוף סוף קצת נחת לחובבי סרטי האימה. ולא עוד הזבל שהכבלים מאכילים אותנו בתחום האימה, וגם יס לאחרונה. בערוץ MGM מישהו כנראה קרא פה את הפורום והחליט לתת מנה של סרטי בלהות. המדובר על מחר, יום שני. זה מתחיל בשעה 16:00 עם הסרט מלכות העכבישים מ-1977 חבורה של עכבישי טרנטולה ענקיים מתקיפה עיירה קטנה. 19:00 "מפגשים מסוכנים" משנת 1984 כוכב שביט משמיד את אוכלוסיית ל"א, ו-2 אחיות נאלצות לשרוד מול חבורה של אוכלי אדם. אני חולה על הז'אנר הזה, וברור לי שלא אחמיץ את הסרט. 20:35 "רוצחים בלי זהות" משנת 1988 ליצנים רצחניים פולשים מהחלל, ורוצחים כל מה שנקרא בדרכם. והדובדבן שבקצפת: 23:40 "שובם של המתים החיים" משנת 1985 אני חושב שזה הסרט שראיתי לפני די הרבה שנים. אם אכן מדובר באותו סרט, מדובר בסרט חובה לחובבי סרטי הזומביס. מבחינת מתח, הרבה יותר מענין ומותח מ- RESIDENT EVIL לא להחמיץ!!! וטיפ קטן: את הסרט הזה חייבים לראות מהתחלה. והמבין יבין. אני לא יודע לגבי שידורים חוזרים. בטח יהיו. אבל אני יודע מה התוכניות שלי ליום שני. ואל תשכחו להכין את הפיצוחים. 20:30 רוצחים

DoctorSatan

New member
הצחקת אותי....

שובם של המתים החיים זה סרט עלוב ואידיוטי, איך אפשר להשוות אותו לרזידנט איוול ובכלל לסרטי אימה! הסרט הזה אפילו לא מתקרב לרמה של סרטים מסוג ב'. ליל המתים החיים זה כבר משהו אחר. זה סרט באמת שווה וגם מותח אבל שובם של המתים החיים- בושה לסרטי אימה! נ.ב: זוהי דעתי האישית, אם נהנית לראות את הסרט הזה אז בכיף

xander55

New member
איכס!!!שנאתי את ליל המתים חיים

חוץ מהכוסית עם הציצים, סרט מטומטם להפליא, מי ידע שאפשר להגיע לרמות כאלה של טמטום, ולמה במאים שחושבים ורואים שהם חושבים שהסרט שלהם גרוע דוחפים אישה או גבר ערומה או ערום בהתאמה כדי לחפות? זה לא עובד, אולי נהנים באותו רגע, אבל אחר כך זה נעלם, why god whyyyy?

DoctorSatan

New member
אני מדבר על הסרט משנת 90'

זה היה סרט מצוין, איזה אישה עירומה הייתה שם בדיוק? נראה לי שהתבלבלת.

DoctorSatan

New member
אוקיי הבהרה:

אני התכוונתי לסרט "ליל המתים החיים" שבו מראים בהתחלה אח ואחות שמבקרים את הקבר של אימם ואז תוקפים אותם זומבים והאישה בורחת לתוך בית נטוש ומוצאת שם עוד אנשים שמסתתרים בזמן שמחוץ לבית יש זומבים (בלי קשר לסרט שציינת) ובדקתי את הסרט "שובם של המתים החיים" וגיליתי שזה אכן הסרט הדבילי שהתכוונתי אליו. אפילו מצויין שזו קומדיית אימה אז איך אתה יכול להגיד שזה סרט מותח? האפקטים נראים כאילו נתנו לילד בן 8 לבנות את הזומבים שבכלל נראים כמו בובות שמונעות על ידי חוטים. סוף ההבהרה

אני שוב חוזר על דברי

לסרטי הזומביס יצאו מלא גירסאות, ומלא שמות. כמו שלסרט דרקולה יצאו מליון גירסאות. יכול להיות שבשנת 1985 יצא עוד סרט דומה. אני ראיתי את הסרט לפני הרבה שנים, וממה שאני זוכר זאת לא קומדית אימה. אם זה אותו סרט שאני מתכוון אליו אז מדובר בחבורה של אנשים שנלכדים בבסיס צבאי תת קרקעי או משהו כזה. אבל כמו שאמרתי, קודם תראה את הסרט ואז תחליט אם הוא גרוע או לא. וחוץ מזה בין כל הזבל שיס והכבלים מאכילים אותנו מבחינת סרטי האימה, גם סרט הזומבי הגרוע ביותר עדיף בעיני על פני הצעקה, פרדי, ג'יסון, ליל המסכות וכל שאר הזבלונים. ודרך אגב הסרט שדיברת עליו משנת 1990 הוקרן ב-AXN? זה עם הבחורה ועם הכושי ועם האבא המטורף שמתבחא במרתף, שיש לו ילדה חולה? אם כן אז הוא לא היה משהו, וכבר ראיתי סרטי זומביס טובים ממנו. אבל כמובן שעל טעם וריח לא מתווכחים. שתהיה לך צפיה מהנה.

אתה מתבלבל כנראה

אתה מדבר על סרט משנת 1990. אני מדבר על סרט משנת 1985 לליל החיים המתים המקורי של רומריו יצאו הרבה גירסאות. אחת מהן היא ליל החיים המתים, שזה לא בדיוק גירסה אלא חיקוי, סרט שמבוסס על אותו ז'אנר, או איך שלא תקרא לזה. וחוץ מזה סרט אימה לא שווה , אם אין בו קצת כוסיות. תראה את הסרט היום בלילה, ואז נדבר. ודרך אגב רדיזנא אוויל היה מאכזב. זאת דעתי. בקושי ראו שם משהו.

i love usa

New member
תיקון יש לכם טעות

שובם של המתים החיים זה לא הסרט ליל המתים חיים שובם של המתים החיים זה בכלל קומדית אימה קומדיית אימה. כשעובדים במחסן ציוד רפואי מנסים לגלות מה מוחבא במכלים מסתוריים שבמרתף, משתחרר גז שמעיר את המתים, ובבית הקברות הסמוך מתחילה החגיגה. שחקנים: קלו גאלגר,ג`ים קרן ארה"ב

i love usa

New member
שובם של המתים חיים זה בכלל לא

אותו הדבר כמו ליל המתים חיים יש ליל המתים חיים ושובם של המתים חיים זה שני דברים אחרים לגמרי

miss i

New member
האמת היא שבכל מקרה הסרט ששודר

אתמול הלילה היה מצחיק ומבדר, ובכלל אני אוהבת לראות את האפקטים הזולים - אך יצירתיים - האלו.

למעלה