יום שני הקרוב שלומי מתארח ברדיו לב המדינה בשעה 16:00 בתוכנית של אליקו
O orianush New member 26/11/08 #1 יום שני הקרוב שלומי מתארח ברדיו לב המדינה בשעה 16:00 בתוכנית של אליקו
א איתן דואק New member 26/11/08 #2 יפה ומגניב אני אקליט ../images/Emo13.gif רק חבל מאד שבמדינה שלנו אין , טוב שנשאר הרדיו
N nina41 New member 26/11/08 #3 ../images/Emo23.gifאיזה יופי, תודה על העידכון. נקווה שיהיה שידור חוזר או משהו בסגנון , כי לא נראה לי שאצליח להקשיב באותו רגע שזה משודר אבל נראה אם יתנו שידור חוזר או יהיה קישור של זה פה. המשך יום טוב לכולם מאיה.
../images/Emo23.gifאיזה יופי, תודה על העידכון. נקווה שיהיה שידור חוזר או משהו בסגנון , כי לא נראה לי שאצליח להקשיב באותו רגע שזה משודר אבל נראה אם יתנו שידור חוזר או יהיה קישור של זה פה. המשך יום טוב לכולם מאיה.
א איתן דואק New member 26/11/08 #4 אני לא אקח סיכון , אשמור את ההקלטה ואם תפספסי אני יעלה לך את זה לרשת .
N nina41 New member 26/11/08 #5 ../images/Emo189.gif איזה נשמה טובה,אני יעדכן פה אם שמעתי אבל בכל מיקרה יהיה מגניב אם תעלה את זה לפורום. תודה רבה, ממאיה.
../images/Emo189.gif איזה נשמה טובה,אני יעדכן פה אם שמעתי אבל בכל מיקרה יהיה מגניב אם תעלה את זה לפורום. תודה רבה, ממאיה.