יום שני - התלבשתן?
S shmickey New member 16/5/16 #2 בוקר אור! התלבשתי מתוך שינה ובגלל זה הייתי בטוחה שהפסים של השמלה בכחול, עכשיו אני קולטת שהם שחורים ועקב כך הנעליים לא מתאימות (כחולות)
בוקר אור! התלבשתי מתוך שינה ובגלל זה הייתי בטוחה שהפסים של השמלה בכחול, עכשיו אני קולטת שהם שחורים ועקב כך הנעליים לא מתאימות (כחולות)
H Happy Goth New member 16/5/16 #4 חחחחחח כוכבת!!! התלבשת מתוך שינה!!! זה ממש לא נראה כך, נראה מוקפד ויפה מאד, ולי דרך המסך הנעליים נראות שחורות אז הכל טוב  
חחחחחח כוכבת!!! התלבשת מתוך שינה!!! זה ממש לא נראה כך, נראה מוקפד ויפה מאד, ולי דרך המסך הנעליים נראות שחורות אז הכל טוב  
R Rosie52 New member 16/5/16 #6 ה הכי מתוקה בכוורת אני רואה פסים שחורים וסנדלים בשחור ומבחינתי את יכולה להמשיך להתלבש מתוך שינה כל יום. העיקר שתמשיכי להיות דבש כמו שאת רוזי
ה הכי מתוקה בכוורת אני רואה פסים שחורים וסנדלים בשחור ומבחינתי את יכולה להמשיך להתלבש מתוך שינה כל יום. העיקר שתמשיכי להיות דבש כמו שאת רוזי
ט טליונום New member 16/5/16 #8 נעלמת במורד הדף חוצפה שכזאת! פחות מתחברת. לדעתי השמלה הזאת קצת מסיבית עלייך ואת, קלילה שכמותך, צריכה משהו יותר קצר, יותר דק, יותר בהיר, יותר מאיר.
נעלמת במורד הדף חוצפה שכזאת! פחות מתחברת. לדעתי השמלה הזאת קצת מסיבית עלייך ואת, קלילה שכמותך, צריכה משהו יותר קצר, יותר דק, יותר בהיר, יותר מאיר.
S shmickey New member 18/5/16 #12 טלי! אוח, כמה שאני אוהבת אותך על כך שאת מתארת אותי כקלילה! אבל לצערי המשקל והבגדים שלי לא מסכימים איתך.. מקבלת את דעתך, אם כי יקח קצת זמן עד שארגיש בנוח לחזור לקצרים/דקיקים/בהירים
טלי! אוח, כמה שאני אוהבת אותך על כך שאת מתארת אותי כקלילה! אבל לצערי המשקל והבגדים שלי לא מסכימים איתך.. מקבלת את דעתך, אם כי יקח קצת זמן עד שארגיש בנוח לחזור לקצרים/דקיקים/בהירים
S shmickey New member 16/5/16 #5 זוכרת אותה מתקופת ההריון רק שאז היא היתה מלאה הרבה יותר יפה מאוד ותואם את מזג האויר.
R Rosie52 New member 16/5/16 #7 קבלי נון כל התחושות שהעברת בי עם הלוק שלך היום מתחילות באות נון נפלאה נהדרת נעימה נדירה נוח נחת נמרצת נדיבה נשית נחמדה נערית (לבושה) נכון מקסימה השמלה הזאת והסניקרס בול בפוני. רוזי
קבלי נון כל התחושות שהעברת בי עם הלוק שלך היום מתחילות באות נון נפלאה נהדרת נעימה נדירה נוח נחת נמרצת נדיבה נשית נחמדה נערית (לבושה) נכון מקסימה השמלה הזאת והסניקרס בול בפוני. רוזי
H Happy Goth New member 17/5/16 #11 תודה רבה ה-X הוא בחזייה השמלה מלי קופר לפני איזה שנה וחצי, בסניף האהוב עליי בקניון איילון כבר לא מביאים בגדי נשים
תודה רבה ה-X הוא בחזייה השמלה מלי קופר לפני איזה שנה וחצי, בסניף האהוב עליי בקניון איילון כבר לא מביאים בגדי נשים