יום שני ללא בשר
[URL]http://lechol-leshanot-lehanot.blogspot.co.il/2017/01/blog-post_8.html[/URL]
רכיבים:
1 בצל קצוץ
2 גזר מגורר
1 פלפל חתוך לקוביות קטנות
1 קופסת שימורי פטריות קטנה
1/2 קופסת שימורי תירס
1 כוס אפונה קפואה
3/4 שקית פתיתים
מים
כורכום,פפריקה,פלפל שחור,מלח
אופן ההכנה:
מזהיבים את הבצל ב 3-4 כפות שמן
מוסיפים את הגזר המגורר ואת קוביות הפלפל
מאדים תוך עירבוב מידי פעם כ- 5 דקות
מתבלים
מוסיפים את שאר הירקות ומאדים עוד כ- 5-7 דקות
מוסיפים את הפתיתים, מערבבים
מכסים במים ועוד 2 ס"מ ,מתקנים תיבול
מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד שכל המים נספגים.
מכבים את האש ומניחים לסיר עוד 10 דקות.