יום שני - להתפקד!
S shmickey New member 11/4/16 #5 כמה שיק! אחלה שילוב של דוגמאות, אם כי הייתי מחליפה לסדין חלק, עם הדובונים האלה זה קצת עמוס לי מידי גם את לבושה נהדר, הג'ינס מקופל בצורה מדוייקת. יש מצב שפיספסת בכיפתור?
כמה שיק! אחלה שילוב של דוגמאות, אם כי הייתי מחליפה לסדין חלק, עם הדובונים האלה זה קצת עמוס לי מידי גם את לבושה נהדר, הג'ינס מקופל בצורה מדוייקת. יש מצב שפיספסת בכיפתור?
H Happy Goth New member 11/4/16 #7 די אל תעשי לי את זה ישר בדקתי והפעם הכפתורים בסדר. אני מנסה לעשות ויש לפני שאני יוצאת מהבית (פליטות, כפתורים, איפור במקום, זכרתי ללבוש מכנסיים )
די אל תעשי לי את זה ישר בדקתי והפעם הכפתורים בסדר. אני מנסה לעשות ויש לפני שאני יוצאת מהבית (פליטות, כפתורים, איפור במקום, זכרתי ללבוש מכנסיים )
S shmickey New member 11/4/16 #8 חחחחח לא התכוונתי שהשארת חלון פתוח, התכוונתי שכיפתרת לא נכון, זה נראה כאילו צד אחד של החולצה ארוך יותר
חחחחח לא התכוונתי שהשארת חלון פתוח, התכוונתי שכיפתרת לא נכון, זה נראה כאילו צד אחד של החולצה ארוך יותר
ט טליונום New member 11/4/16 #11 אני דווקא אוהבת את הלא משהו שלך צעיר וחמוד ורגוע. אולי עוד קיפול שניים במכנסיים? והבייבי, זה שילוב פרינטים שלא מהעולם הזה
אני דווקא אוהבת את הלא משהו שלך צעיר וחמוד ורגוע. אולי עוד קיפול שניים במכנסיים? והבייבי, זה שילוב פרינטים שלא מהעולם הזה
ל לי וולף New member 11/4/16 #22 מאוד מרגש(ת)! אולי לא "מרגש" במובן הקלאסי, אבל את נראית נפלא ושיקי ואני ממש אוהבת את הלוק. גם הקטן בסטייל
מאוד מרגש(ת)! אולי לא "מרגש" במובן הקלאסי, אבל את נראית נפלא ושיקי ואני ממש אוהבת את הלוק. גם הקטן בסטייל
ט טליונום New member 11/4/16 #10 מוי מוי ביין גם אתמול וגם היום. מאוד אוהבת את השמיכי מאסוס, וגם את הסנדלים והשמלה בלוק הנוכחי. וגם את הלק הבהיר והמצנן הזה... בחייאת שמיק, כמה נעליים קיבלת במבצע השינוע הזה של הנעליים?
מוי מוי ביין גם אתמול וגם היום. מאוד אוהבת את השמיכי מאסוס, וגם את הסנדלים והשמלה בלוק הנוכחי. וגם את הלק הבהיר והמצנן הזה... בחייאת שמיק, כמה נעליים קיבלת במבצע השינוע הזה של הנעליים?
S shmickey New member 11/4/16 #14 את לא רוצה לדעת שלוש שקיות זבל מפוצצות בנעליים, וזה עוד אחרי שכבר יש לי כוורת שלמה שמוקדשת לזה + 5 מדפים בארון לא שאני חלילה מתלוננת... דוקא את הסנדלים האלה רכשתי במיטב כספי, אבל זה ממש מאורע נדיר. מלבד אלה לא קניתי נעליים כבר שנתיים לפחות לדעתי   תודה מתוקית
את לא רוצה לדעת שלוש שקיות זבל מפוצצות בנעליים, וזה עוד אחרי שכבר יש לי כוורת שלמה שמוקדשת לזה + 5 מדפים בארון לא שאני חלילה מתלוננת... דוקא את הסנדלים האלה רכשתי במיטב כספי, אבל זה ממש מאורע נדיר. מלבד אלה לא קניתי נעליים כבר שנתיים לפחות לדעתי   תודה מתוקית
H Happy Goth New member 11/4/16 #6 את בשמלה! כמה יפה לך! שמלה קלילה עם נעליים אדג'יות, מאד יפה ביחד. אז אם בא לך צבע, תוסיפי אודם ולק בציפורניים ברגליים.    
את בשמלה! כמה יפה לך! שמלה קלילה עם נעליים אדג'יות, מאד יפה ביחד. אז אם בא לך צבע, תוסיפי אודם ולק בציפורניים ברגליים.    
S shmickey New member 11/4/16 #9 אני צריכה באמת לעשות משהו עם הציפורניים ברגליים.. אבל הנקניקיות שלי הן מקרה אבוד
S shmickey New member 11/4/16 #20 חיחיחי כל תירוץ בשביל לצלם את ה הלק קצת נהרס בינתיים, שזה לא סביר אחרי שלושה ימים.. נראה לי שאקפוץ היום שיתקנו
חיחיחי כל תירוץ בשביל לצלם את ה הלק קצת נהרס בינתיים, שזה לא סביר אחרי שלושה ימים.. נראה לי שאקפוץ היום שיתקנו