יום שני- מה לובשים?
H Happy Goth New member 14/3/16 #2 ניצלתי את ה"חורף" הזה היום ולבשתי את העליונית ה-מ-ש-ג-ע-ת שקיבלתי מרוזי מתנה מדרום אמריקה ועשיתי קלואז אפ לתכשיטים שקיבלתי מהבעל ליומולדת
ניצלתי את ה"חורף" הזה היום ולבשתי את העליונית ה-מ-ש-ג-ע-ת שקיבלתי מרוזי מתנה מדרום אמריקה ועשיתי קלואז אפ לתכשיטים שקיבלתי מהבעל ליומולדת
R Rosie52 New member 14/3/16 #3 וואו כמה יפה לך תתחדשי על הכל. השרשרת מ-ה-מ-מ-ת והטבעת כנראה שגם היא (מהתמונה לא הצלחתי לראות את הפרטים) אבל היי, כל הכבוד לבעל המקסים שלך - יש לו טעם מעולה. שמחה שאת אוהבת את הקרדיגן/עליונית הזו מצמר של בייבי אלפקה. יודעת כמה רך ונעים זה מרגיש. לוק לתפארת רוזי
וואו כמה יפה לך תתחדשי על הכל. השרשרת מ-ה-מ-מ-ת והטבעת כנראה שגם היא (מהתמונה לא הצלחתי לראות את הפרטים) אבל היי, כל הכבוד לבעל המקסים שלך - יש לו טעם מעולה. שמחה שאת אוהבת את הקרדיגן/עליונית הזו מצמר של בייבי אלפקה. יודעת כמה רך ונעים זה מרגיש. לוק לתפארת רוזי
S shmickey New member 14/3/16 #8 איזה יופי! העליונית מהממת וגם התכשיטים אני דורשת שיחזירו את החורף לאלתר!
S shmickey New member 14/3/16 #5 גמאני! גמאני! אני עדיין חולה, אבל חזרתי כרגע מהרופאה והייתי צריכה להתלבש! ניצלתי את זה שקריר בשביל לנצל פריטי חורף חדשים שבטח לא אזכה ללבוש שוב עד שנה הבאה סקיני אפור עם קרעים בברך (תדמיינו שאתן רואות) וסריג כיפי בוורוד/פודרה. מתנצלת על העיגולים השחורים מתחת לעיניים, אבל אני בכל זאת חולה..
גמאני! גמאני! אני עדיין חולה, אבל חזרתי כרגע מהרופאה והייתי צריכה להתלבש! ניצלתי את זה שקריר בשביל לנצל פריטי חורף חדשים שבטח לא אזכה ללבוש שוב עד שנה הבאה סקיני אפור עם קרעים בברך (תדמיינו שאתן רואות) וסריג כיפי בוורוד/פודרה. מתנצלת על העיגולים השחורים מתחת לעיניים, אבל אני בכל זאת חולה..
H Happy Goth New member 14/3/16 #6 ורוד פודרה ואפור ביחד זה מקסים יש סינוסיטיס? אנגינה? עזבי שקיות מתחת לעיניים, למה עדין יש שקיות מאחורייך? ונכון שהצבע של הלק שלך זה הזדהות עם המיתוג החדש של אורנג'-פרטנר?
ורוד פודרה ואפור ביחד זה מקסים יש סינוסיטיס? אנגינה? עזבי שקיות מתחת לעיניים, למה עדין יש שקיות מאחורייך? ונכון שהצבע של הלק שלך זה הזדהות עם המיתוג החדש של אורנג'-פרטנר?
S shmickey New member 14/3/16 #7 חחחחח צינון+דלקת אוזניים.. קיבלתי אנטיביוטיקה וטיפות, אני שוכבת עכשיו במיטה עם כדורי צמר גפן באוזניים השקיות שמאחורי עוד שם כי מאז הסופש אני חולה על הספה/מיטה, אבל מצאתי את הפתרון המושלם בשבילן! אספר לך בהזדמנות
חחחחח צינון+דלקת אוזניים.. קיבלתי אנטיביוטיקה וטיפות, אני שוכבת עכשיו במיטה עם כדורי צמר גפן באוזניים השקיות שמאחורי עוד שם כי מאז הסופש אני חולה על הספה/מיטה, אבל מצאתי את הפתרון המושלם בשבילן! אספר לך בהזדמנות
R Rosie52 New member 14/3/16 #9 רפואה שלמה מתוקה איפפפ, דלקת אוזניים זה לא נעים בכלל וגם האנטיביוטיקה בדר"כ מחסלת (לפחות אותי). אוהבת גם את הג"ינס האפורים וגם את סריג הפודרה ומה שחסר לי זה שתבריאי כבר - נו למה את מחכה? רוזי
רפואה שלמה מתוקה איפפפ, דלקת אוזניים זה לא נעים בכלל וגם האנטיביוטיקה בדר"כ מחסלת (לפחות אותי). אוהבת גם את הג"ינס האפורים וגם את סריג הפודרה ומה שחסר לי זה שתבריאי כבר - נו למה את מחכה? רוזי