יום שני ממשיכים השידורים של פרדייז!
ד דנונה של שטראוס New member 2/10/04 #6 אבי רצון הוא תופעה מיותרת בעולם הטלוויזיה,ובעולם בכלל. כגון גורלן של הפקצ"ות,כך צריך להיות זה של מר רצון-חיסול,וכמה שיותר מהר
אבי רצון הוא תופעה מיותרת בעולם הטלוויזיה,ובעולם בכלל. כגון גורלן של הפקצ"ות,כך צריך להיות זה של מר רצון-חיסול,וכמה שיותר מהר
צ צפניה בן שבתיאל New member 1/10/04 #3 והנה רעיון בואו נשרשר כדי להביע את המחאה ולהראות לערוץ 10 שאנחנו רוצים את פרדייז כל יום. כשהשרשור יהיה גדול, נשלח אותו אליהם. קדימה לשרשר!
והנה רעיון בואו נשרשר כדי להביע את המחאה ולהראות לערוץ 10 שאנחנו רוצים את פרדייז כל יום. כשהשרשור יהיה גדול, נשלח אותו אליהם. קדימה לשרשר!
S SaMaRa 18 New member 2/10/04 #12 11 וחצי בלילה.. זה מאוחר בשבילי...כי אז זה יגמר ב12 בערך..ואני צכה לקום ב5 וחצי בבוקר!!!! אההההההההההה.... (יש שידורים חוזרים מתישהו?)
11 וחצי בלילה.. זה מאוחר בשבילי...כי אז זה יגמר ב12 בערך..ואני צכה לקום ב5 וחצי בבוקר!!!! אההההההההההה.... (יש שידורים חוזרים מתישהו?)
C CrAzY MuSiC New member 2/10/04 #17 איזה עצבים למה הם עושים את זה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אני מחרים את ערוץ 10 ..