יום שני 22.10 בקשות

לילך1003

New member
בגדים ומשחקים לתינוקת ולבן 3

כולי התפעלות מהפורום המדהים הזה, גיליתי אותו בדיוק בזמן הנכון. אני מחפשת בגדי תינוקת לילדה בת שנתיים, שיש לה בעיות התפתחות קשות והיא בגודל של תינוקת בת כמה חודשים. המצב הכלכלי שם קשה מאוד, מכיוון שההורים מטפלים בה יומם ולילה, וכמעט כל שבוע יש לה בעיה חדשה שבגללה היא מתאשפזת. אשמח מאוד לקבל בגדים לקטנה, אפשר גם לגיל גדול יותר בתקווה שתגדל מהר, וכן צעצועי התפתחות (יש לה גם בעיות מוטוריות). וכן בגדים וצעצועים לבן הגדול יותר, בן שלוש, שסובל מאוד מההיעדרויות התכופות של הוריו. אני באזור תל אביב - רמת גן. תזכו למצוות!

limim

New member
יש לי מלא בגדים למסור לתינוקת וגם לילד הגדול

וגם צעצועי התפתחות בשבילה. צרי עמי קשר במסר ואני אארגן לך חבילות שתוכלי להביא להם.

tuttifrutti

New member
מחפשת שוב: כיסא לאמבטיה לתינוק

חברה חד הורית לתאומים מחפשת כיסא לאמבטיה, הסבירה לי שזה מין מושב שנצמד לתחתית האמבטיה ובו מושיבים את התינוק. כמו דפני אבל לתינוק גדול יותר. היש למישהו?

נירה63

New member
טוטיפרוטי- יש בנמצא כיסא עבור המשפחה בטיפולך

אשמור עבורך, וכשצריפינה תגיעה לאיזור אשמח להעביר איתה אליך את הכיסא. מה שלומך טוטיפרוטי?

tuttifrutti

New member
,תודה.תודה.

תודה גם על הכיסא. תכף אספר לאמא, היא תשמח מאוד. ו-
אני מרגישה קצת יותר טוב. רואים לא? חזרתי להיות מעט יותר פעילה בפורום.

נירה63

New member
טוטיפרוטי קבלי ים של חיבוקים

אל תגידי כלום לאמא עד שלא תראי את הכיסא מול עיניך, בכדי לא לאכזב אותה. אחכה לשינוע מתאים לכיוון המרכז ואז לדעתי כשתקבלי את הכיסא תוכלי לשמח את האמא, אבל...ההחלטה בידיך את מכירה טוב יותר את האישה.ושיהיה לך יום הכי נעים ומוצלח ובריא שבעולם.

חלילית2

New member
מבקשת עזרה בשינועים:

הצלחתי להשיג בעבר מאנשים טובים תרומת משחקים לגן שלנו, גן לילדים אטוטיסטים בהוד השרון, ומאז התרומה עומדת בקיבוץ חולדה (ליד רחובות) והילדים לא יכולים להינות ממנה כי אין לי איך להעביר אותה להוד השרון. כמו כן מאנשים נהדרים אנשים מהפורום הזה כמדומני הצלחתי להשיג שואב אבק לגן, שגם הוא נמצא כרגע בצפון ת"א ואין לי דרך לאסוף אותו. ממש אשמח ואודה מקרב הלב, ובייחוד הילדים יודו למי שיוכל לעזור.

שרה1212

New member
אשמח לקבל בימבה עבור הבן שלי

אך ייתאפשר לי לאסוף רק מאזור השרון (כפר סבא, רעננה , הוד השרון וכו' או ירושלים) . תודה!

נירה63

New member
שרה אם הבמבה תגיע לכוכב יאיר

האם תוכלי לאסוף משם? אם כן אוכל להעביר לשם בימבה.

נירה63

New member
שרה היי, שלחתי אליך מסר וכמו שכתבתי לך

נתארגן ונתאם בשבוע וחצי הקרובים.המשך יום נעים נירה.

לילך1003

New member
בגדים ומשחקים לתינוקת ולבן 3

כולי התפעלות מהפורום המדהים הזה, גיליתי אותו בדיוק בזמן הנכון. אני מחפשת בגדי תינוקת לילדה בת שנתיים, שיש לה בעיות התפתחות קשות והיא בגודל של תינוקת בת כמה חודשים. המצב הכלכלי שם קשה מאוד, מכיוון שההורים מטפלים בה יומם ולילה, וכמעט כל שבוע יש לה בעיה חדשה שבגללה היא מתאשפזת. אשמח מאוד לקבל בגדים לקטנה, אפשר גם לגיל גדול יותר בתקווה שתגדל מהר, וכן צעצועי התפתחות (יש לה גם בעיות מוטוריות). וכן בגדים וצעצועים לבן הגדול יותר, בן שלוש, שסובל מאוד מההיעדרויות התכופות של הוריו. אני באזור תל אביב - רמת גן. תזכו למצוות!

חלילית2

New member
דרושים בדים שונים

שאפשר להתעטף בהם, וכמו כן כריות או פופים לגן לילדים אוטיסטים בהוד השרון.

naoh

New member
בקשת עזרה לתינוק שרק נולד ביגוד חם לחורף

וציוד לתינוקות להקל על המשפחה תודה ענת

למעלה