יום שני, 26/8 אני מתארח בחוג של:

יום שני, 26/8 אני מתארח בחוג של:

המדריכה: בתיה קרוננברג. החוג מתקיים ב- " מרכז קהילתי איילון, נחלת יצחק 35 תל אביב.( על גבול גבעתיים ) רוקדים שם: מתחילים, בינוניים, ומתקדמים. הביקור מתקיים בזכות, אביגל הילדה המקסימה מהפורום, ששלחה לי מסרים,( כל השבת) ובהם ביקשה, להכיר אותי, ושאבוא לבקרה בחוג שלה. אני כמובן, שמחתי להענות לבקשתה,(לא יכולתי לעמוד מול קיסמה.) ואף הכנתי לה הפתעה. חברי פורום המעונינים להצטרף להרקדה של בתיה, ולחזות בשמחתה ובאושרה, של הקטנה, מוזמן להצטרף. שיהיה לכולנו שבוע טוב ושקט. יום טוב.

הזמנה ליום טוב אוחיון !

ליום טוב ערב טוב ושבוע טוב. דיברתי היום עם עדנה לגבי הזמנתך לחוג שלנו בתעשייה האווירית. עדנה שמחה מאד על הרעיון, וביקשה ממני להקדים ולהזמינך כבר ליום ראשון הקרוב 1/9/02, לחוג הגדול ביותר.(לפני החגים) החוג שלנו מתקיים כאמור בין השעות 19.00-17.00 בחדר האוכל הממוזג של מחנה ישראל במפעל התעשיה האווירית בלוד. (אני אשלח לך מסר לגבי הטלפונים שלי ושל עדנה, לתאום הביקור ואישור כניסה המיוחד לערב זה) אם תוכל להקדים ולבוא, אשמח כמובטח לעשות לך סיור מעניין במפעל היפה. (כולל ההפתעה המיוחדת) מצפה לתשובתך. דבל´ה

Jack K

New member
האם אפשר לראות את החוג (חד פעמי)

האם אפשר לראות את החוג חד פעמית?? אני עובד בסביבה.

נדמה לי, שיש בעיה עם זה.

ז´אק בוקר טוב לך. אתה יכול, לשלוח לדב אורבך מסר אישי, ובו לשאול, אם קיימת האפשרות הזו. מניסיוני, במקומות שכאלה יש בעיה עם זה. בהצלחה. יום טוב.

לצערי לא !

היות וההרקדה מתקיימת בתחום המפעל, והמפעל (תעשייה אווירית) הינו מפעל בטחוני, הכניסה רק לעובדי המפעל ולבעלי אישור מיוחד. תוכל להשתתף במרתון הנערך פעם בשנה (בחנוכה) ותוכל להיות אורח שלי. דבל´ה.

צליל ב

New member
לדב וליום-טוב

שניכם כותבים כל כך יפה, מקווה לקרוא את התרשמותכם מההרקדה וכל זה (איך שדודו טופז אומר) אחרי....(לא הפרסומות) אלה - חידת השבת של מירי, שיהיה בהצלחה.

תאמין לי אתה משהו

המשך ככה ותעשה טוב לאנשים, דרך אגב אמרתצ שאולי תצליח לארגן לי משהו שכחת?

avigal23

New member
שלום,חזרתי!

טוב שיעמם לי,ומאחר ויום טוב סיפר לי על מה שהוא כתב נכנסתי לפורום. בהחלט כולכם מוזמנים! אם אתם רוצים לראות את "לוח הזמנים" של ההרקדה אז מיד אשים אותה. למי שכן רוצה לבוא: האולם הוא אולם הפיס הקהילתי של איילון... רח´ נחלת יצחק 35 תל אביב-גבול גבעתיים-כמו שיום טוב כתב. והנה הזמנים:
19:45-מעגלים מתחילים/ביניים
20:45-זוגות מתחילים ואחר כך עוברים לזוגות ביניים
21:30-מעגלים ביניים/מתקדמים
22:45-זוגות אל תוך הלילה-מתקדמים קווי אוטובוס-63,53,45,43-וכל הקווים המגיעים לקריה האולם ממוזג, ויש אפשרות לכתוב את בקשותיכם על לוח בצמוד לבתיה... מקווה שתבואו...ותהנו...

צליל ב

New member
ליום-טוב, שאלה

אני רוצה לדעת אם זה כיף להיות אורח בחוגים של אחרים, מהי ההרגשה? ושאלה נוספת, האם אתה מארח ומזמין יוצרים אורחים אליך להרקדות, ואם כן, אז מי למשל התארח אצלך לאחרונה והאם הרוקדים פירגנו לו כמו שמפרגנים לך?

לצליל ב - תשובה

שלום לך צליל. תמיד כייף להתארח, בחוגים של אחרים, בעיקר אם מזמינים אותך, ואתה אורח רצוי. ההרגשה נהדרת, יש קטע שנורא מביך אותי, ולא מצליח להגמל ממנו, והוא: שמכריזים על בואי, במיקרופון, מציינים את ריקודיי, או דורשים ממני לרקוד באמצע המעגל, דברים שבדרך כלל מלווים, במחיאות כפיים של הרוקדים. זה מאוד מביך אותי, ובאותו רגע, לא איכפת לי שהאדמה תבלע אותי. אני בחוגים של אחרים, מאזין לרפרטואר, מסתכל על צורת ההדרכה, הקשר בין המדריך לרוקדים, האווירה בהרקדה, עוצמת הווליום, ועוד... מכל מלמדי השכלתי. כן חביבתי. גם אני מארח מדריכים ויוצרים. ( ושמי ידוע אצל כולם, כמארח מעולה.) לפני שאני מזמין יוצר, אני מלמד בחוג את ריקודיו, וביום בו הוא מגיע, אני עושה ובגדול את מה שציינתי, למעלה שאני לא כל כך אוהב שעושים לי. אני מפרגן, מכריז, מציין את ריקודיו, גם את אופיו, כך גם הרוקדים שלי, המון כפיים, פירגון, ומחמאות. אנחנו בחוג אוהבים אורחים, ומכבדים את עשייתם. האחרונים שהתארחו אצלי היו: " אבנר נעים" ו "שלמה ממן". לפניהם, (לא לפי סדר) התארחו: ישראל שיקר, אבי פרץ, יוסי פרץ, גדי ביטון, שמוליק גוב ארי,ירון אלפסי, חיים ועקנין, יוסי שוורץ, מוטי בן יעקב, יענק´לה לוי, משאל ברזילי, ועוד... ועוד... ויסלחו לי אלה ששכחתי לציין. ב- 10 שנים בהם אני מרקיד, לא חושב שהיה אחד, שלא הוזמן, או שלא היה אצלי בחוגים. ולכולם בלי יוצא מהכלל, פירגנתי, הערכתי וכיבדתי. שיהיה לך יום נפלא. יום טוב.

צליל ב

New member
היכן ההרקדות שלך

תודה על תשובתך המפורטת, סיקרנת אותי ונראה לי שאני אלחץ על אבי (אני לא נוהגת עדיין) שיום ניסע אליך להרקדה ונפתיע אותך. ביי צליל

למעלה