יום שני 29.10 בקשות

חוייה

New member
סיוע להורי פגיםו

אחותי ילדה פגית במשקל 1.300 אחרי ציפיה של 6 שנים טיפולים ואכזבות....הריון בסיכון גבוהה ולידה בניתוח כעת הפגית בפגיה ההורים מובטלים ונמצאים במצוקה כלכלית גדולה! האם יש עמותות שעוזרות עם הציוד והמזון לפגים? או אנשים טובים שיש להם דברים במצב טוב למסור? תודה מראש! אחות דואגת....

חוייה

New member
מאזור ירושלים, כרגע

הילדה מאושפזת בשערי צדק הם גרים ברכסים בינתיים אבל כרגע נמצאים בירושלים תודה מראש! אשלח לך מסר

יש את עמותת לה"ב בראשות אורן מלברגר

לה"ב - למען הפגים בישראל. מצרפת לך קישור לאתר. את יכולה לשלוח לו גם מסר ולהעזר בו הניק "אורן של איה" או לשלוח לו מייל דרך האתר.

וואלה גרמת לי לבכות../images/Emo7.gifאבל אנסה לכתוב

לאחי וגיסתי נולדה (אחיינית שלי) בשבוע 31 לאחר היפרדות שליה....ילדה במשקל 1850 גר'...גם בניתוח....גם הם היו בטיפולי פוריות, ומכאן אני כותבת לך כי זה ממש הזכיר לי את הצד האישי של משפחתי. ראשית, עד שהילדה תגדל בפגיה נותנים אוכל מיוחד לפגים...ואין טעם שתחפשי מעכשיו כי כל שבוע-שבועיים זה משתנה...ולכן חכי עד שיהיו ממש לפני שחרור כי לא ישחררו לפני שתגיע ל2 ק"ג לפחות. יש אפשרות לפנות במכתב לקיבוץ מעברות שם מיצרים את המטרנה לתינוקות - אנסה לבדוק עבורך למי לפנות בדיוק..ואולי יוכלו ללוות את המשפחה עד שיתאוששו.... האם האם זקוקים לביגוד
ציוד לתינוקת
כתבי כל מה שחסר וננסה לעזור כמה שאפשר. אל תדאגו אתם לא לבד

תיקי-הבן שלי היה 2 ק"ג

כשיצאנו מבי"ח הביתה. זה היה בדיוק השבוע לפני 18 שנה. וגם שלכם תיגדל בע"ה , וכמו שכתבת נכון כל שבוע זה משתנה צריך כוחות סבלנות וכמו בכל דבר הרבה אהבה. נעמי.

מחשב?!

מי יכול לעזור? כידוע שאני מחפש כבר המווווון זמן. אז למי שיש קשרים בבקשה שיפנה אליי. מרוב לחץ אני גם מוכן לקנות את המחשב במחיר סימלי ! אם אפשר בבקשה לשלוח פרטים במסרים. תודה והמשך יומקסים. יחזקאל טל שחר לשעבר ירושלמי 2007

naoh

New member
זקוקה לעזרה בטיטולים מידה4או 5 לאם חד הורית

אשמח בבקשה לקבל עזרה מכל מי שיוכל תודה ענת

זקוקה לעזרה

אני זקוקה למצרכי מזון יבשים חומרי ניקויי ומטרנה לילה טוב קורנפלור אני חד הורית+5

סוזי10

New member
noah אשלח לך עם ניסים

כשיגיע לקחת את הגלילים לפקס. שלחתי לך מסר עם טל'.

חלילית2

New member
זקוקים לתמונות לתליה על הקיר

לגן לילדים אוטיסטים בהוד השרון. הקירות לבנים, ריקים ועצובים. כמו כן נשמח לשואב אבק אם למישהו יש, מכונת צילום, ופקס.

tuttifrutti

New member
אם חד הורית לשתיים מחפשת כיסואת אוכל

עבור בנותייה. היש למישהו למסירה?

למעלה