יום שני 29.10 מסירה

tuttifrutti

New member
למסירה בגדי תינוקות ניובורן בנות

עד גיל 5 ח' + שמיכה + תמלה לטיטולים וכו' שתולים על מיטת התינוק. עוד לא מיינתי אבל יש המון בגדים. יש לדאוג לשינוע.

נירה63

New member
תרומה של מוצרי פסטה הגיעה

איטריות בצורות שונות, ספגטי ועוד...מי שזקוק ישלח אלי מסר ועל פי היכולות והצרכים נשלח את המזון. אנא שלחו שם+תז+פלפון או טלפון ליצרית קשר.

אפה בחיפה אולי אגיע באוטובוס או רכבת

אם זו חבילה גדולה אנסה בבושה לבקש שום מבעלה של חברה שלי

נירה63

New member
אורלוש ממש לא חבילה גדולה מדובר ב2-3 חבילות

של פסטה לכל משפחה. בס"כ הגיעו לא המון חבילות, זו תרומה של אדם פרטי, כך שבודאי אם מחלקים בין כמה וכמה משפחות כל משפחה יכולה לקבל 2-4 חבילות, לצערי לא יותר כי אין יותר. יכול מאוד להיות שתהיה תרומה נוספת ואז נוכל להעביר שוב.

../images/Emo87.gif מסירות. ../images/Emo13.gif

1. קוטל יתושים. 2. שקית מלאה גרביים מידה 41 3. נעלי נשים וילדות. מידות: 27, 36-7. 4. מיטה גבוהה (מאיקאה דגם Tromso) משולבת עם שולחן ומדף ומעמד למארז מחשב ב - 450 ש"ח. כחדשה. 5. זוג חגורות דקות לנשים. 6. 3 כוסות זכוכית (יין).

נירה63

New member
בגדים לתינוקות למסירה.

כמות יפה ממויינת מאורגנת ונקייה להעברה ולשמוש מידיים. מי זקוק?

מיכל 1976

New member
היי נירה

האם הבגדים יכולים להתאים למיכלי מידות 2- 4 אשמח מאוד בעיקר אם זה גם למעבר....

anchi1512

New member
נירה נירה נירה...

למה את לא מתקשרת אלי... את חייבת לקשור לך חוט לאצבע כדי לזכור שאלה אזורים שאני "משוטטת" בהם. רק עכשיו חזרתי מאזור כפר סבא רעננה. כל כך חבל... בשלישי ורביעי אני בהרצליה פיתוח, אם יעזור לכם.
ענת

tamidb

New member
קנקן בריטה - מישהו בקש

השגתי והקנקן מחכה לאיסוף מחולון. למסירה ספרי בשול: הסלטים של חנה שאולוב אגוזים עם כל דבר שוקולד הבישול הצמחוני אפשר וקל במיקרוגל האיסוף מחולון

למעלה