יום שני! מי התלבשה?
H Happy Goth New member 28/8/17 #4 אין לי חמצן בגלל שעעעעפתיייי עליך אני כבר מחוץ לאטמוספירה פשוט מושלם בעיניי! המחשוף, הגזרה, הדוגמא, המידה והגופייה! גופייה ייאאא ובמיוחד בשבילך: פרט מגניב במותן באמת שזה לוק מנצח, נשי ועם זאת מגניב ומיוחד ושיקי
אין לי חמצן בגלל שעעעעפתיייי עליך אני כבר מחוץ לאטמוספירה פשוט מושלם בעיניי! המחשוף, הגזרה, הדוגמא, המידה והגופייה! גופייה ייאאא ובמיוחד בשבילך: פרט מגניב במותן באמת שזה לוק מנצח, נשי ועם זאת מגניב ומיוחד ושיקי
S shmickey New member 28/8/17 #3 והיום - בחולצה חדשה האפי, אני יודעת שאת מעדיפה בפנים, ואת צודקת זה באמת יפה יותר! אבל.. אני מבטיחה ללכת ככה בפעם הבאה.. היום זה בילתי אפשרי, המכנסיים האלה כל כך צמודים שאני עם הכפתור פתוח (כל כך צמודים שהבאתי איתי בק-אפ בתיק למקרה שאיזה תפר פה יתפוצץ )
והיום - בחולצה חדשה האפי, אני יודעת שאת מעדיפה בפנים, ואת צודקת זה באמת יפה יותר! אבל.. אני מבטיחה ללכת ככה בפעם הבאה.. היום זה בילתי אפשרי, המכנסיים האלה כל כך צמודים שאני עם הכפתור פתוח (כל כך צמודים שהבאתי איתי בק-אפ בתיק למקרה שאיזה תפר פה יתפוצץ )
H Happy Goth New member 28/8/17 #5 מי זאת המשגעת הזאת?? את אלופה פשוט אלופה! כי כולה קנית כמה טופים ומכנסיים וברגע פשוט ריעננת את המלתחה שלך והוספת לה כ"כ הרבה תחכום שאני חושבת שמגיע לך פרס נובל לשיק! תעשי את הפטנט עם הגומייה בכפתור
מי זאת המשגעת הזאת?? את אלופה פשוט אלופה! כי כולה קנית כמה טופים ומכנסיים וברגע פשוט ריעננת את המלתחה שלך והוספת לה כ"כ הרבה תחכום שאני חושבת שמגיע לך פרס נובל לשיק! תעשי את הפטנט עם הגומייה בכפתור