הוצאת קיטור ובקשת עזרה...
קודם כל התגעגעתי לכולם פה מאוד... לא הייתי הרבה זמן כאן. התחלתי לעבוד אצל קבלן שלוקח ומחזיר אותי ואני מנקה וילות... עבודה בכלל לא קלה אבל אמורה להשתלם יפה, מספיק כדי לעבוד בזה תקופה כדי לעמוד על הרגליים ולהמשיך הלאה למשהו פחות "קורע" פיזית. לצערי מיום שישי בצהריים חטפתי כאבים עצומים בגב התחתון ואני לא יכולה לזוז בכלל , לא יכולה להרים את הקטנים שלי, בקושי מצליחה להתלבש לבד..מפחדת שזה לא משהו גרוע כי עד היום לא עזרו המסאג'ים והמשחות...אף פעם לא חוויתי כאב גב וזה די מלחיץ שזה בא לי בגיל כזה (עוד 10 ימים בע"ה בת 27). היום אני אלך לרופא עוד מעט, תחזיקו לי אצבעות שזה לא משהו רציני... בינתיים המצב הכלכלי במקום להסתדר רק מתדרדר משום מה, ואנחנו לא מוציאים 10 אגורות על שום דבר חוץ מהשוטפים שזה חשמל, גנים, שכירות ובקושי בקושי לממש מעט אוכל. זה עושה לנו המון מתח בבית וכבר כמעט פירקנו את החבילה עקב הקושי (ומי שמכיר אותי ואת זוגי יודע כמה חזקים אנחנו ביחד בד"כ בלי עין הרע) ועכשיו גם רוצים להוציא לנו את הילדים מהגן כי אמרו לנו שעוד לא קיבלנו הנחה של משרד העבודה אז בינתיים אנחנוט צריכים לשלם מחיר מלא- 2000 שקל לשניהם ואין לי!!!!!!!!!!! אין!!! מהמשכורת שהייתה בעשירי שלי ושל זוגי, שילמנו תשלומים ונשארו לנו 207 שקל לחיות מהם עד העשירי הבא!!! איך אני יחזיק ככה??? אני כולי סמרטוט, ואני לא מהבכיניות לכל העולם אז אני פורקת פה. מצטערת אם אני מעיקה פשוט נמאס לי כבר מהכל!!!!! חברים יקרים וטובים... אני מתביישת ולצערי הרב נאלצת לבקש מכם עזרה באוכל...לא משנה מה... תודה רבה ואוהבת מכל הלב..