יום שני12.11 בקשות

K a t u s h k a

New member
מבקשת בשביל חברתי....

ראיתי שאחותה כבר פנתה כמה פעמים אך לא היתה תגובה. המשפלה המצוקה כלכלית קשה, 3 ילדים בגילאים שונים. מנסים לשרוד ולהסתדר ולעמוד בתשלומים אך קשה להם עם אוכל. כל דבר יתקבל בברכה. הם מאזור חיפה - גשר פז. לפרטיה ניתן לפנות אליי או אל אחותה inga1 במסרים. אודה לכם מאוד מאוד מראש קטי

wildcat6

New member
ראיתי הודעה במועדון "שמע"

פותחים גן טיפולי בכרמיאל ומחפשים צעצועים (מנהלת מועדון "שמע" תעביר אליהם) לא היה הגדרה איזה סוג צעצועים או משחקים אבל להערכתי הכל מבורך (כל עוד יש את כל החלקים)

מחשב?!

אני מחפש כבר המוון זמן מחשב. האם מישהו יכול לתרום או למכור במחיר סימלי? כמובן שיש עדיפות לנייד. תודה נ.ב. נא לפנות ע``ג המסרים בלבד

berry23

New member
הוצאת קיטור ובקשת עזרה...

קודם כל התגעגעתי לכולם פה מאוד... לא הייתי הרבה זמן כאן. התחלתי לעבוד אצל קבלן שלוקח ומחזיר אותי ואני מנקה וילות... עבודה בכלל לא קלה אבל אמורה להשתלם יפה, מספיק כדי לעבוד בזה תקופה כדי לעמוד על הרגליים ולהמשיך הלאה למשהו פחות "קורע" פיזית. לצערי מיום שישי בצהריים חטפתי כאבים עצומים בגב התחתון ואני לא יכולה לזוז בכלל , לא יכולה להרים את הקטנים שלי, בקושי מצליחה להתלבש לבד..מפחדת שזה לא משהו גרוע כי עד היום לא עזרו המסאג'ים והמשחות...אף פעם לא חוויתי כאב גב וזה די מלחיץ שזה בא לי בגיל כזה (עוד 10 ימים בע"ה בת 27). היום אני אלך לרופא עוד מעט, תחזיקו לי אצבעות שזה לא משהו רציני... בינתיים המצב הכלכלי במקום להסתדר רק מתדרדר משום מה, ואנחנו לא מוציאים 10 אגורות על שום דבר חוץ מהשוטפים שזה חשמל, גנים, שכירות ובקושי בקושי לממש מעט אוכל. זה עושה לנו המון מתח בבית וכבר כמעט פירקנו את החבילה עקב הקושי (ומי שמכיר אותי ואת זוגי יודע כמה חזקים אנחנו ביחד בד"כ בלי עין הרע) ועכשיו גם רוצים להוציא לנו את הילדים מהגן כי אמרו לנו שעוד לא קיבלנו הנחה של משרד העבודה אז בינתיים אנחנוט צריכים לשלם מחיר מלא- 2000 שקל לשניהם ואין לי!!!!!!!!!!! אין!!! מהמשכורת שהייתה בעשירי שלי ושל זוגי, שילמנו תשלומים ונשארו לנו 207 שקל לחיות מהם עד העשירי הבא!!! איך אני יחזיק ככה??? אני כולי סמרטוט, ואני לא מהבכיניות לכל העולם אז אני פורקת פה. מצטערת אם אני מעיקה פשוט נמאס לי כבר מהכל!!!!! חברים יקרים וטובים... אני מתביישת ולצערי הרב נאלצת לבקש מכם עזרה באוכל...לא משנה מה... תודה רבה ואוהבת מכל הלב..

ניגונים

New member
עבור משפחה בת 10 נפשות

התארגנו אצלי בעבודה לעזור לאם חד הורית עם 9 ילדים היתה הענות יפה אך עדיין חסרים הדברים הבאים: בגדי ילדים נוספים לתינוקת בת פחות משנה הרבה בגדים לגילאים שנתיים עד ארבע (בנים) , מכשירי כתיבה וציוד לבית הספר, שמיכות ותנורים ,מטריות, מעילים ומעבר לכל מוצרי מזון. אני יכול לאסוף עבורם מאזור ת"א והמרכז.

שמנתולה

New member
מחפשת להתנדב באיזור עפולה

עדיפות למקום הפועל למען נשים ו/או קשור לקהילה ההומולסבית. מישהו/י מכיר/ה מסגרת מתאימה?

K a t u s h k a

New member
מחפשת קומקום חשמלי

העיקר שיעבוד - לשלנו כרגע ערכנו טכס השכבת המנוח.... יהיה זכרו ברוך - לאחר10 שנות עבודת פרך....

tuttifrutti

New member
יש לי קומקום חשמלי.

איך הוא מגיע אליך? אורלוש רצתה אותו אך לא שמעתי אחר כך מה בנוגע לשינוע. אני בקרית אונו. מעוניינת?

אוצה

New member
לי יש קומקום למסירה

קצת צרך ניקוי להסרת אבנית בפנים אבל עובד.

אלונה ע

New member
חברה שזקוקה למכשיר שמיעה

היא תלמידה ולא עובדת אין לה הכנסות רק הוצאות שומעת 70% ואת היתר משלימה בקריאת שפתיים זקוקה למכשיר AZURE אודיופון הבעיה היא שהוא עולה 13.5 אלף שח לאחר הנחה (מחיר מקורי 27 אלף) י ש למישהו רעיונות איך אפשר לעזור לה אפילו במימון חלקי של הדבר הזה?

גמח מכשירי שמיעה -בגוגל

ניסיתי כעת כי רצית לחפש עבורך אבל מכיוון שמדובר במכשיר מסוים הכח טוב שתגוגלי בעצמך ותראי מה מתאים ראיתי למשל: גמח לחמיש שמוכרים משאילים וכו. בהצלחה נעמי.

סוזי10

New member
קו"פח מכבי מממן 30%

ולאומית 50%. צריך להשלים את סכום, חבל שלא יכולה לעזור. אני אנסה לבדוק בעמותת שמע, והאם ניסית בביטוח לאומי? אם תהחה לי תשובה אפרסם , או אשלח לך מסר.

לא 30% במכבי

אלא 82% בערך, אלא אם זה שינוי מעודכן לאחרונה (שינוי רע מאד!!!), וזה כמובן בזכאות ל"מגן זהב".

שוקולתה

New member
מחפשת לאישה מיכנסיים מידות 42 בבקשה

לאחת שרזתה המון והכל גדול עלאה מאוד מאוד חולצות גדולות לגברים עם יש מעל אקסטרה אקסטרה לארג' לבחור אחד .

למעלה