יום ששי, ניפגשים אצל אולמרט ! חשוב !

קמנצינד

New member
הודעה מאת מארגני המשמרת

משמרת מס' 19 ביום ו' הקרוב שלום לכולם! המאבק לא תם! ביום ו' הקרוב נתייצב מול בית ראש הממשלה בשעה 10 בבוקר ונקרא לשחרורו המיידי של גלעד שליט. כולנו תקווה שבימים הקרובים תצא לפועל העסקה שכוללת את שחרורם של אודי ואלדד. אנא עשו מאמץ להגיע. נוכחותכם קריטית. יותם ואיתי

ב-22.7.2008 יום-השחרור של מחזורו של גלעד שליט

קראתי השבוע ושמעתי ברדיו שבני-מחזור ה גיוס של גלעד שליט (31.7.2005) כבר יצאו לחופשת-השחרור שלהם (חוץ מגלעד !), ושב-22.7.2008 הם אמורים להתייצב בבסיס השחרורים (בבקו"מ בתל-השומר ?) כדי לפשוט את מדיהם ולצאת ל'אזרחות' (בינתיים "הוקפצו, לפעילות מבצעית כשלהי, שלמיטב הבנתי לא תמנע את שחרורם בעוד שבועיים). נדמה לי שמשמרת-מחאה שתקדם אותם בבואם להשתחרר בלי גלעד ! ("הוא כמו אח שלי שבשבי" אמר המ"פ שלו שלעבר, יואב שכבר השתחרר מצה"ל הסדיר לפני כחודשיים, בראיון ל-Ynet. הוא גם סיפר באותו ראיון שכמעט לא הכיר את גלעד, חייל מופנם שלא עשה בעיות (מכירים רק את מי שעושה בעיות, כמו נפילה בשבי...?). להגיד ש"אנחנו זוכרים את גלעד כל הזמן ומדברים עליו", כדברי "חבריו" של הבחור שנפל בשבי, זה בדיוק מה שהם אמרו: לדבר ! רק לדבר ! אפילו החולצה שהם הדפיסו לקראת השחרור (שלהם.לא שלו) עםמונתו, והכיתוב: "גלעד, איתך עדש תשוב !" לא מכפרת על כך שהם ישתחררו לא איתו, כדבריהם, אלא בלעדיו ! איש-איש להמשך דרכו: ללימודים, לעבודה, לחו"ל... משאירים מאחוריהם 3 שנים של שירות-חובה ו"חבר" לפלוגה ומחזור-גיוס, ואת בני-משפחתו, לסבלם ולאנחותיהם. נדמה לי שמשמרת התזכורת מס. ,19 צריכה להתייצב בשער הבקו"מ, מול המשתחררים העולזים, ולהזכיר להם: אין לכם מה לעלוז. אתם החלטתם להשתחרר בלי גלעד, למרות שכתבתם: "איתך עד שתשוב", בלי שבאמת התכוונתם לזה.

מודעת הפרסומת המעצבנת של תפוז, עם החץ, מפריעה

מודעת-הפרסומת המעצבנת של 'תפוז' עם החץ המגיח ונסוג, בצד שמאל של חלון הכתיבה, מונעת ממני לקרוא את כל מה שאני כותב, לאתר שגיאות, ולתקן ולערוך כמו שצריך. לכן אני צריך לשלוח את הדברים בפעם השניה, אחרי שראיתי את טעויות-ההקלדה רק אחרי ששלחתי. איך מסלקים את המודעה המעצבנת הזאת, המכסה את כל צד שמאל של חלון-הכתיבה ? להלן הודעתי הקודמת לאחר הגהה: קראתי השבוע ושמעתי ברדיו שבני-מחזור הגיוס של גלעד שליט (31.7.2005) כבר יצאו לחופשת-השחרור שלהם (חוץ מגלעד !), ושב-22.7.2008 הם אמורים להתייצב בבסיס השחרורים (בבקו"מ בתל-השומר ?) כדי לפשוט את מדיהם ולצאת ל'אזרחות' (בינתיים "הוקפצו" לפעילות מבצעית כשלהי, שלמיטב הבנתי לא תמנע את שחרורם בעוד שבועיים). נדמה לי שראוי להציב משמרת-מחאה בער הבקו"מ, שתקדם אותם בבואם להשתחרר בלי גלעד ! ("הוא כמו אח שלי שבשבי" אמר "בלי למצמץ" המ"פ שלו שלעבר, סרן (כיום כבר במילואים) יואב, שכבר השתחרר מצה"ל הסדיר לפני כחודשיים, בראיון ל-Ynet. הוא גם סיפר באותו ראיון שכמעט לא הכיר את גלעד, כי הוא היה חייל מופנם שלא עשה בעיות (מפקדים מכירים רק את מי שעושה בעיות, כמו נפילה בשבי, ומשתחררים אפילו כאשר "אח שלהם" נשאר שם...?). להגיד ש"אנחנו זוכרים את גלעד כל הזמן ומדברים עליו", כדברי "חבריו" של הבחור שנפל בשבי, זה בדיוק מה שהם אמרו: לדבר ! רק לדבר ! אפילו החולצה שהם הדפיסו לקראת השחרור (שלהם.לא שלו) עם תמונתו, והכיתוב: "גלעד, איתך עד שתשוב !" לא מכפרת על כך שהם ישתחררו, אבל לא איתו, כדבריהם, אלא בלעדיו ! כל אחד מהם ילך לו להמשך דרכו: ללימודים, לעבודה, לחו"ל... משאירים מאחוריהם 3 שנים של שירות-חובה ו"חבר" לפלוגה ומחזור-גיוס, ששירת איתם בס"ה 11 חודשים ואת יתרת-השירות הוא עושה בשבי "דפוק", וגם ואת בני-משפחתו, לסבלם ולאנחותיהם. נדמה לי שמשמרת התזכורת מס. ,19 צריכה להתייצב בשער הבקו"מ, מול המשתחררים העולזים, ולהזכיר להם: אין לכם מה לעלוז. אתם החלטתם להשתחרר בלי גלעד, למרות שכתבתם: "איתך עד שתשוב", בלי שבאמת התכוונתם לזה.

dariayaari

New member
היי תום,

אם תגדיל את המסך למכסימום, הפרסומת לא תפריע לך. נסה...

האם באמת חשבת שהם ישארו בצבא ללא

כל מגבלת זמן???? יש להם תאריך שיחרור של גלעד?יש להם קצה חוט של מידע מתי ישוחרר? אנא בלי לשפוט אותם- את חלקם תרמו ולצערנו עוד יתרמו. את תלונותיך וכעסך הפנה לראש הממשלה שלך לא לחיילים המשוחררים.לא הם הכתובת.בטח לא במצב הנוראי שאין שום התקדמות בשיחרורו של גלעד שליט.

אילו היו כל המשתחררים מעכבים שחרורם

אילו כל החיילים שמועד שחרורם הגיע, ביחוד אלה שהכירו אישית את גלעד שליט (פלוגת מחץ בגדוד 71 בחטיבת-השריון 188), כולל אלה שהשתחררו כבר לפני שנה ואלה המשתחררים בעוד שבועיים, וכך גם חיילי פלוגה ג' של גדוד יואב, פלוגתם של אללדד רגב ואהוד גולדווסר, שכבר לפני שנה שירתו בצפון-השומרון ובסוף-השירות ההוא הלכו איש לביתו, ובימים אלה הם צריכים להתחיל עוד תקופת-שירות - אילוט כל החיילים האלה לפחות, ואולי מצטרפים אחרים, היו מעכבים את שחרורם מצה"ל, לפחות פורמאלית - יתכן שהשנתיים של השבי האומלל הזה היו מתקצרות, כי אולמרט (נכון ! אולמרט !) לא היה יכול להשאר אדיש לתנועת מחאה של מאות חיילים שאינם משתחררים עד שישתחררו איתם השבויים. גם בני-המשפחות, שפתאום זה היה הופך למצוקתם האישית (הבן, האבא, בן-הזוג, האח לא חוזרים הביתה) היו מצטרפים. זאת היתה מחאה אולי אפקטיבית יותר מהמחאות האנמיות, שהשאירו את אולמרט (כן ! את אולמרט !) אדיש ומנוכר.

יונה1

New member
אילו ואילו ואילו....

אילו היינו מתחילים למחות היום נגד כל מי שבשנתיים האלה פעל בניגוד לדעתו הפרטית של כל אחד מאיתנו, יתכן שהיינו מבעירים צמיגים אפילו פה בתוך הפורום הזה
בין העובדה שכל בן אדם פועל על פי הבנתו, לבין האשלייה שכל המדינה תפעל על פי רעיון זה או אחר, מצוי לצערי שטח הביינים ששמו "המציאות".

dariayaari

New member
היי יונה,

האם יש לך שם, טלפון, של מי מ - "האמהות"? אשמח לקבל. תודה, דינה.

יונה1

New member
אין לי

אבל נדמה לי שהוא הופיע כאן בתוך אחת ההודעות.

אורנה שמעוני, קיבוץ אשדות יעקב/מאוחד

אמא שכולה, של אייל ז"ל. התייצבה גם מול משרד ראש-הממשלה ביום א' שעבר, בו התנהל שם הדיון והתקיימה הההצבעה על העיסקה עם חיזבאללה.

dariayaari

New member
היי דן,

האם זו אותה אישה בלונדינית רזה עם שיער ארוך? בכל אופן תודה, אתקשר אליה.

חיובי. זאת היא.

בין מפעליה: הקמת 'בית-אייל' ע"ש בנה אייל ז"ל, המכיל בין היתר חדר-כושר ועוד מתקנים לתועלת נכי-צה"ל (כמו 'בית-הלוחם' בתל-אביב), מקום לכינוסים ועוד, וגם - גבעת הזכרון לבנות בית-שמש שנהרגו מידי חייל ירדני ב'אי' שבין הירמוך לירדן, מדרום לאשדות-יעקב. אישה רבת-פעלים, מליאה אנרגיה ורצון טוב.

dariayaari

New member
אז זהו,

חשבתי שזו היא. היתה עליה פעם תוכנית בטלויזיה, על אותו אתר שהקימה ומטפחת לבנות בית שמש. קיבוצניקית אמיתית. {שכנה שלי, אני מאפיקים}.

למעלה