יום תשיעי לד***ה, ומאד קשה לי

רחלילי

New member
יום תשיעי לד***ה, ומאד קשה לי

אני כל היום בבית ואני מתה ממש מתה מרעב אכלתי המון היום במסגרת מה שאני מרשה לעצמי אבל מה זה בא לי משהו מתוק וכל כך קשה לי ונגמר לי הדיאט קולה איזה באסה. זהו רק לשתף.

ואי אפשר לאכול משהו מתוק אבל לא כל

כך משמין כמו פרי או יוגורט דיאט?

רחלילי

New member
לא

אפשר אולי חלווה דיאט אבל לא בא לי ממש גם דיאט קולה לא ממש אמור להיות אבל אני מרשה לעצמי את זה כצ´ופר ענקי. הידעת??? דברים מתוקים אפילו אם הם דיאטטיים, מעוררים את הגוף לרצות עוד ועוד? ואפילו מעוררים רעב? את זה אמרה לי רופאה אנדוקרינולוגית.

כן? טוב לדעת

חוץ מזה לפעמים כשבא לי משהו משמין ואני מנסה לפתור את הבעיה ע"י תחליף, זה בדרך כלל לא עוזר, כי אני עדיין רוצה את הדבר ה"אמיתי".

רחלילי

New member
כמה שאני מכירה את זה.

וגם יש את הקטע שלוקחים רק חתיכה קטנה של... ועוד אחת ועוד אחת... ורגע, לא היתה כאן קודם חבילה???

בעניין המתוק

למיטב הבנתי בענייני תזונה הבעיה היא לא עם טעם המתוק אלא עם החומר ממנו הוא נובע. כלומר - אם המתוק מגיע מסוכר יש בעיה כי סוכר מעלה מהר את רמת האינסולין בדם אבל זה גם יורד חזרה ומהר ואז אחרי שזה יורד רוצים עוד פעם מתוק... כמו סם.... הגוף מקבל אותו ומבסוט אבל מהר מאוד רוצה עוד! למיטב ידיעתי זה לא עובד כך עם ממתיקים מלאכותיים - הם לא אמורים ליצור את העליה והירידה באינסולין ואז זה בסדר. אז הנה מספר רעיונות שאולי יעזרו: מסטיק ללא סוכר... סוכריה ללא סוכר... קרטיב ללא סוכר... סורבט ביתי (למה? כי זה קופא כל כך שצריך להתחיל לגרד אותו עם הכפית ויוצא נורא קצת כל פעם אז אוכלים לאט והחשק למתוק עובר בינתיים עם נזק קל בלבד...) עוד משהו - אומרים שלפעמים אפשר להשתיק את החשק למתוק בעזרת... חמוץ!... לא ניסיתי אבל שווה בדיקה! ואחרון חביב - אני גיליתי שאצלי החשק הכי גדול למתוק מגיע אחרי ארוחה כבדה... אז אני משתדלת לאכול רק ארוחות קטנות (לחקל את האוכל על פני יותר זמן) ולפעמים זה עוזר... אצלי השבוע ה***** לא ממש מצליחה... אני אוכלת יופי את הסלט שאני מביאה לעבודה אבל "מתפלקים" לי פה ושם כל מיני דברים לא ממש רצויים (גם לא נוראיים אבל אני לא ארזה ככה!)

רחלילי

New member
השבוע עוד לא נגמר, אל תאמרי שלא מצל

יח... אני מאחלת לך שכן יצליח. הוא עוד ממשיך.

יש לי קטע דפוק עם *****

אם אני נשברת באמצע השבוע - לרוב הולך לי כל השבוע (עכשיו אני בקטע של לצמצם נזקים.... לא להיסחף לגמרי....) הבוקר כבר "חטפתי" כמה עוגיות קטנות עם הקפה.... אוף.... אז אני אמשיך עם הסלט בארוחת הצהריים אבל זה כבר לא זה.... ומחר יום שישי - ארוחת ערב אצל הורי הבעל.... גם לא ממש דיאטטי.... יום ראשון!!!!

limdor

New member
תגידו,

מישהי ניסתה את שיטת הנקודות של שומרי משקל?

רחלילי

New member
לא-רק קראתי על זה

באתר שלהם האמת אני מעדיפה כעת לנסות משהו עם עצמי בעצמי ולא בתוך מסגרת בה שוקלים אותי. בכל מקרה הבנתי שיש לשומרי משקל כל מיני תכניות שלא קשורות בקבוצה,ושנשמעות לא לא רעות בכלל, לצערי אין לי את תזרים המזומנים הדרוש לכך. אי לכך אני עם עצמי ועם אייל שתומך בי כמו גדול ועוזר לי און ליין ואוף ליין להעביר את הזמן של הרעב והעצבנות, ואני כבר ביום העשירי.

אתי@

New member
רק עכשיו הצלחתי להגיב

(עסוקים, עסוקים...) כל החוקים לדיאטה נכונה של רמאים: אם אוכלים משהו ואף אחד לא רואה - אין בזה קלוריות. אם שותים משקה דיאטטי עם ממתק, הקלוריות של הממתק מבוטלות על ידי המשקה הדיאטטי. כשאוכלים עם מישהו אחר הקלוריות לא נחשבות, אם הוא אוכל יותר. אוכל שנעזרים בו למטרות רפואיות לעולם לא נחשב (שוקו חם, ברנדי, עוגת גבינה עם פרורים). אם תגרום לכולם מסביבך להשמין - תראה רזה יותר. לאוכל שקשור לסרטים (פופקורן עם חמאה, סוכריות גומי וטבלאות שוקולד למשל) אין קלוריות שצריכות להתווסף לחישוב כי האוכל קשור לחבילת הבידור המוצעת ואינו מהווה בחירה חופשית. בחתיכות של עוגיות אין שומן - תהליך שבירת העוגיות גורם לנזילת השומן. בדברים שמלקקים מהסכינים והכפות אין קלוריות אם אתה באמצע תהליך הכנה (למשל: השוקולד על הסכין בהכנת כריך עם שוקולד או גלידה על הכף בהכנת קינוח עם גלידה). מאכלים באותו צבע הם בעלי אותו ערך קלורי. לדוגמא: פטריות ושוקולד לבן או תרד וגלידת פיסטוק. הערה: צבע השוקולד הוא צבע אוניברסלי ומתאים לצבעי כל המאכלים! במאכלים קפואים (כמן גלידה, עוגות גלידה, ארטיקים וכ´ו) אין קלוריות כי הקלוריות הן יחידות של חום.

danonit

New member
זה לא הכל (יש עוד)...

אם מיישרים את העוגה אז אין בזה קלוריות (כי קלוריות יש רק בפרוסה שלמה). כנ"ל אם אוכלים קורנפלקס ישר מהחפיסה, או גלידה יש מהקופסה. בהצלחה!

אתי@

New member
בקשר לקורנפלקס (רציני!)

משום מה אנשים חושבים שאם זה בריא אז אפשר לאכול הרבה. אז זהו, שלא... קורנפלקס ממש משמין, והחלב שבו גם לא דיאטטי ב-כ-ל-ל. גם חלב 1% שומן לא הרבה יותר דיאטטי - ההבדל בקלוריות בין 1% ל- 3% הוא כ-5 קלוריות ל-100 מ"ל, אם אני לא טועה... וזה הבדל ממש מזערי.

danonit

New member
***** המלצה...

אני שותה בקביעות תה אולונג. ביפן אמרו לנו שהתה הזה טוב למניעת השמנה. מצאתי על זה גם קצת חומר באינטרנט. עכשיו חברה שלי אמרה לי שהיא מצאה אותו בחו"ל משווק בתור חומר מונע יצירת תאי שומן. בארץ ניתן להשיג אותו מחנויות שמוכרות מוצרים מן המזרח. אני לא מסתמכת רק על זה ובטח שאני סקפטית, אבל שמתי לב שאני אוכלת יותר בחופשיות ולא משמינה ולפני החתונה ירדתי כ-7 קילו בקלות יחסית... מצרפת כמה קישורים: http://www.healthwell.com/delicious-online/d_backs/Mar_02/supps.cfm http://www.oolongtea.org/e/health/04.html

למעלה