יום 1 בבצפר - איך היה?

jack s

New member
יום 1 בבצפר - איך היה?

בקש דפקו טקס כמו בכל שנה...היה אחד הטקסים הטובים באמת... ושינו תנהלים כמו שהאמרתי כבר כל החרא הזה עם ההפסקות ופחחחח....כץ השמן רוצה שנבוא במקום ב8 בעשרה ל8 להעביר כרטיס תלמיד (כמו כרטיס עבודה כזה) שיראו שאנחנו בבצפר הבןאדם מתחרפן לגמרי... מה שכן-יש לי פול שעות חלון קדימה קדימה!!!

j a c k y

New member
היה זוועה!

יש רק חלון אחד... שנה שעברה היו חמישה :( איפה אני אתקע עכשיו שיעור פסנתר אם לא בחלונות??? :(( יש לי יום עם שלוש שעות מתמטיקה, עוד יום עם ארבע שעות מחשבים והכל רצוף!!! גם לנו שינו את ההפסקות וזה זוועת עולם!!! הכי מוקדם שאני מסיימת זה שעה חמישית... פעמיים בשבוע עד שעה תשיעית. יום שלישי אני מסיימת בארבע ואני צריכה להיות בצופים בארבע!! אוף, מה קורה למקווה? :(

tofy

New member
מממ........תוסיפי לזה מחלה

מסתבר שיש לי שפעת....כל היום הסתובבתי בבי"ס כמו זומבי אני כלכך לא מרוצה מהמערכת (יום אחד 10 שעות, פעמיים 9,אבל פעם אחת 4 שעות!) אני כבר לא מכירה את הכיתה שלי..לא יודעת, מרגישה כלכך לא שייכת...הם מעצבנים

48 שעות

3 ימים אני מסיימת ב5. ויש לנו תלבושת אחידה. ואנחנו מתחילים ב8. ופיכס באופן כללי, כי בצפר.

n a v n a v

New member
זוועתי

פשוט שואה הוסיפו לנו את כיתת שיווק משמע חרא של ילדים שיודעים רק להציק, היינו אחלה כיתה... מבחינת המערכת יום אחד עד חמש <שש בבית> יום אחד עד ארבע פעם אחת 12 והשאר שלוש.... אבל חפיף זה עיצוב ככה שזה יותר כיף מאשר ישיבה בכיתה כמו זומביטים... אין על המגמה שלי...
עינב

RevitallicA

New member
אני ארביץ לכם אחד אחד!!!!

מה אתם מדברים ככה?! זה בצפר!!! אלה (ובאמת!!!) השנים הכי יפות בחיים!!!!! תעריכו את זה ותפסיקו להתבכיין! הלוואי ויכולתי לחזור לבצפר עכשיו!! אבל לא לסתם בצפר....... אלא למקווה ישראל
איך אני אוהבת להרגיש סבתא פולניה

NiGa

New member
שתקי שתקי

אם היית עכשיו בבי"ס היית מתבכיינת! זה תפקיד האדם - להתבכיין בכל מצב שבו הוא נמצא

למעלה