יום 10

peremen

New member
יום 10

החצי הראשון היה מוקדש לסיבובים בעיר ביקרנו בשוק שליד הנמל, ראינו את הכנסייה הלבנה הגדולה ועוד כל מני סימוני v ברשימת הלסינקי קיבלנו הרבה תגובות בכל מני מסגרות ומכל העולם... גילינו חנות עיצוב יפנית מהממת ליד המלון..... הרבה כסף נשאר שם צפינו מראש שאם לא נצליח לעלות לגמר, נקבל על הראש בכתבות וטוקבקים ואין לנו בעיה עם זה ככה שאל תתרגשו מכל התגובות...יעבור להם ואם לא יעבור להם...בעיה שלהם אנחנו מתרכזים יותר בצד המפרגן של התגובות... בערב יצאנו לאולפן ההקלטת של האמן הפיני שנתן את ההופעת חימום במסיבה שלנו "capenape" זה מאוד מזכיר את הדג נחש... אחר כך יצאנו לעוד איזה דרינק... היום בערב נערוך "ארוחת סיום" של כל המשלחת ומחר סופסוף נצא הביתה שבת שלום

hilali1

New member
היי גל ../images/Emo9.gif

אני עוקבת מכאן בשקט אחרי ההכנות והחוויות והסיפורים. כל הכבוד לכם
נתת את כל כולכם וזה מאוד מרגש
לא אכפת לי מהטוקבקים ומי שכל אלה שמדברים. תמיד יהיה מי שיעביר ביקורת. אהל תמיד יהיה גם מי שגאה כל כך בהופעה המוצלחת שלכם
הילה

glitter8

New member
מתי אתם נוחתים בנתב"ג?

סתם, חשבנו להתארגן עם בלונים ושמפניה ולהביא לכם כמה צ'פחות על הכתף , כי אתם גדולים! יש מצב שתגלה לנו מתי אתם פה?
ענבל

1mayush

New member
אם הייתי גרה בסביבה הייתי באה (= ..

וגם אם היה לי רישיון... אבל זה רק שנה הבאה.. ואני מקווה שזה יהיה.. יש כזה לחץ בלימודים, זה מציק \= .. אולי תעשו לכבוד סופשנה הופעה גדולה באיזה מקום פתוח ?!

למעלה