יום 2

peremen

New member
יום 2

יצאנו לקרוע את העיר....בסופו של דבר לא היה מה לקרוע ב we got beef שזה מועדון\בר מאוד נחשב....לא היו הרבה אנשים והוא די הזכיר לי את ימי הקיבוץ. אח"כ עברנו במקום מאוד מעוצב ונחשב שנקרא "מכה" שהיה ריק סיימנו את הערב בפאב אירי בשם "מולי מלונס'" שהיה עמוס בשיכורים ולהקת קאברים מגעילה נתנה למאיר סיבה לרקוד עם מקרר פיני (אינגה) היום בבוקר יצאנו לעיר הכי עתיקה (טוב נו...כמעט הכי) בפינדלנד בשם "פורבו" מקום מאוד מצ'עמם...לפחות מצאנו נעלי סופרמן לילד של חגית היחצנית... חזרנו להלסינקי...ועוד מעט יוצאים לארוחת שישי עם הקהילה היהודית במסעדת "לה במבה" אחריה נצא לראות אם יש בכל זאת חיי לילה בהלסינקי...מחר חזרה מס' 2 ואנחנו מריצים התערבויות האם הפינים יתקנו את רשימת המכולת שהם קיבלו לתקן האוכל במלון מצויין... האנשים פה צועקים לנו פוש דה בטן על ימין ושמאל נועם מצדיק את היותו סטייליסט (לפחות ככה הוא מסביר את מה שקנה) דני קונה כובעים של טייסים ממלחמת העולם השניה רמי קונה עגבניות מהולנד (נראה לנו שזה מפלסטיק אבל לא נגלה לו) למוטי יש הרבה גזים אז הוא תוקע נורדים אני עסוק בלגרש את הנורדים של מוטי....

טיפקסית

New member
חחח תוקע נורדים זה נשמע כמו מונח

חדש לנטייה מינית מסוימת. מוטי-חלאס להפליץ יא מסריח , לפחות תביא איתך מבשם אוויר,מעניין באיזה ריח הנורדים של מוטי כל התיאורים שלך נשמעים כמו סדרת קומיקס בחיי,אני מקווה שיש אתכם שם מצלמת וידאו,כי אתם הולכים להוציא דיוידי שייקרא "חבורת טיפקס בעקבות אירוויזיון". גל יואו אנ'לא נושמת בעקבות הנורדים של מוטי,איזה סירחון. תגיד-יצא לכם לראות חזרות של מדינות אחרות שהיו אחריכם/לפניכם? הבלגים כבר עשו חזרה? הצלחתם ליצור חברויות עם מדינות אחרות חוץ מהבלגים במייספייס? הפולנים יש להם שיר טוב,ואתה בעצמך פולני תמסור להם ד"ש ממני. בינתיים שתהיה לכם שבת מבורכת שם בהלסינקי הקפואה, ברכות שלוחות אליכם ממדינת ישראל השרבית לסופשבוע זה.

חחח רק בהצלחה

פוש דה באטן זה ללא ספק שיר הבוקר האולטימטיבי אצלנו בבסיס, אנחנו שרים אותו בקולי קולות וכלם מתחרפנים מזה. אני לא זוכר אי פעם באירווזיון שיר כזה, בהחלט לא עונה על ההגדרה של שיר אירווזיוני ובהחלט שיר מוצלח לכל דבר!

sunshiner

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

תוקע נורדים חחחחחחחחחח גדול!! קטע טוב, נראה שאתם עוושים שם חיים. תמשיכו ככה

למעלה