יום 3 (או 4)

amitceder

New member
יום 3 (או 4)

עקב תאונת האוסטרי - יום 3 בוטל לאות אבל, וביום 4 שהתחיל עם רוח חזקה - נקבעה משימה בשעה מאוחרת. הפעם "רק" 179 ק"מ. אילן ועבדכם הנאמן בגול. אילן במקום 25, עם מהירות ממוצעת של מעל ל60 קמ"ש. אני במקום 48, עם משהו כמו 50 ומשהו קמ"ש ממוצע. נענשתי רשמית על יום 2 עם מינימום מרחק (16 נקודות) במקום טיסה עד הגול. היום עדיין לא הוחלט אם תהיה טיסה או לא - עקב גשם.

amitceder

New member
וסיכום עד כה

אילן במקום 21 אני במקום 58. אלא אם יקבלו את הערעור שלי על יום 2, למרות שיש ספק גדול בקשר לכך. (אם כן - אולי יתווספו עוד איזה 400 נקודות). http://www.moyes.com.au/Forbes2007/Total.htm

ליאור KO

New member
אילן ואמית

אני רוצה לפחות אחד מכם במקום הריאשון או השני לא פחות מזה שיהיה בצלחה .

חגי

New member
הערה אחת - אולי היא לא לעניין

אבל שניכם יצאתם ב 1450 כשרב הטובים יצאו ב 1430.... אני מבין שזה תלוי בסדר ההמראות אבל נראה לי שאם הייתם יוצאים מוקדם יותר הייתם מצליחים טוב יותר

חגי

New member
ועוד הערה - כל הכבוד לשניכם

אילן שכבר ציפינו ממנו להיות בעשירייה הראשונה מוציא תוצאות טובות מאד למרות שבמבט ראשון מקום 25 כבר "נראה" מאכזב לכאורה - אין ספק שעבורו ,במקום שאינו הבית, להשיג תוצאות כאלה ולהיות ממוקם עם הרבה שמות מפורסמים זה בהחלט השיג מעולה. לצדר כל הכבוד על כך שעם נסיון אפס בחול ועם ניסיון מאכזב יחסית בליגה הוא נותן פייט בהחלט טוב , אפילו טוב מאד ביחס למה שאפשר היה לחשוב שישיג. ורק אני מקווה שלא קלקלתי עכשיו עם כל המחמאות את ההמשך.

David Gerby

New member
יפה יפה../images/Emo45.gif

צדר הופך להיות איום ממשי לגיא השנה... ספר קצת על הגרירות, גבהי טיסה ושלח תמונות בלי להתקמצן. אמרת שהאינטרנט חינם לא?

עוקב אחריכם בדריכות

החלטתי להגיב, שלא תחשבו שנשארו כאן רק חגי ונתי. אני יודע בדיוק כמה קשה להוציא טיסות טובות עם כל הצ'מפיונים הלחוצים באזור.כל הכבוד, בעיקר לעמית שלא מזמן הודיעו לי שהוא מת ובסוף התברר שרק ה gps שלו מת. עמית אני בטוח שזה היה לך שיעור שאין לו תחליף, אז תחליף בטריות , שתוק ותמשיך לעוף.והעיקר שתחזרו בשלום (עם כל הציוד השלם). מחזיק לכם אצבעות (טייס ראשי בדימוס).

כל הכבוד!!!! מפרגן לכם

ומקנא בכם עד אין כץ-זה רחוק ממני כרגע שנות אור! (למי שהיה תינוק בן חדשיים וחצי ובאותו זמן גם ילד בן כמעט שלוש, יודע על מה אני שח)

למעלה