זהוב, אתמול לא כיפרתי?
GoldenEyes Well-known member 25/12/23 #2 נכתב ע"י אבחי: זהוב, אתמול לא כיפרתי? לחץ כדי להרחיב... אתמול הבאת ציור לא בבית ספרי אבל הדבר הזה היום, פנים ממש יפות , עדיין מנופח לטעמי ו...אני בטוח שהזנב הזה פוטומונטז'
נכתב ע"י אבחי: זהוב, אתמול לא כיפרתי? לחץ כדי להרחיב... אתמול הבאת ציור לא בבית ספרי אבל הדבר הזה היום, פנים ממש יפות , עדיין מנופח לטעמי ו...אני בטוח שהזנב הזה פוטומונטז'
אבח"י Well-known member 25/12/23 #3 נכתב ע"י GoldenEyes: אתמול הבאת ציור לא בבית ספרי אבל הדבר הזה היום, פנים ממש יפות , עדיין מנופח לטעמי ו...אני בטוח שהזנב הזה פוטומונטז' לחץ כדי להרחיב... אלא מה? אגב גם היום זה ציור, טוב מביא לך בשר ודם - וגם קבצים מצורפים 1703516496888.png KB 651.7 · צפיות: 4
נכתב ע"י GoldenEyes: אתמול הבאת ציור לא בבית ספרי אבל הדבר הזה היום, פנים ממש יפות , עדיין מנופח לטעמי ו...אני בטוח שהזנב הזה פוטומונטז' לחץ כדי להרחיב... אלא מה? אגב גם היום זה ציור, טוב מביא לך בשר ודם - וגם
GoldenEyes Well-known member 25/12/23 #4 נכתב ע"י אבחי: אלא מה? אגב גם היום זה ציור, טוב מביא לך בשר ודם - וגם לחץ כדי להרחיב...
אבח"י Well-known member 25/12/23 #5 נכתב ע"י GoldenEyes: לחץ כדי להרחיב... אכן אוחצ'ה, פרוייליין, רצינית.