יום 8

peremen

New member
יום 8

בחזרה השנייה כבר היה שיפור משמעותי בתאורה ובמסכים...כל הקרדיט שייך למילה שהלכה לדבר עם כמה אנשים שהיא מכירה וגרמה לכך שזה יקרה סופסוף....! ניכר שגם הבימאי לאט לאט מצליח להבין את השיר. חזרנו למלון ויצאנו לחפש משהו פתוח.....הדבר היחיד שהיה פתוח זה "מסעדת הקשתות" (מקדונלד'ס) אני ויתרתי על התענוג ולגמתי בירות לארוחת ערב במלון...דני שגם הוא לא חובב מק' התנחם באיזה נקנוקיה ברחוב ובירה במלון יש להם אחלה בירות... קובי הביא רעיון לפתוח חומוסיה באיזו בקתה בדרך לאולם...חלק מהשמות שמצאנו לחומוסיה: "חומסיית אוייש זה היה רעיון רע" "חומוסיית לא, זה לא חנות לחומרי בניין" "חומוסויית לא אין לנו טופו" "חומוסיית סעו לאבו חסן" "חומוסיית של מי היה הרעיון הדפוק הזה" "חומסיית כוסאמו איזה קור" עוד מעט יוצאים לחזרה אחרונה לפני החצי גמר... יום נעים לכלום

שי קרן18

New member
חחחחחחחחחחחחחח איזה קרועים! חחחחחחחחחחחחחחחחח

הרגת אותי..חחחחח שיהיה בהצלחההההההההההההההההההההההה ורק עכשיו הבמאי נזכר?!! חכם! גאון! חחחח

טיפקסית

New member
כן אתה שם! עצור,אתה האקר עצור!

סתאם אחרי חמישה ימי היעדרות רחוקים ובזמן שכולכם בטיפקס הייתם עסוקים בלעשות חיים, אני התעסקתי עם ענייני הצבא/מריבות עם המפקדים שלי/הייתי עסוקה בלצעוק על חיילים אידיוטים שלא מבינים מהחיים שלהם/הייתי עסוקה בשיחות על שירות קבע שהציעו לי לחתום. גל...עושים חיים,ואני חשבתי שאירוויזיון זו עבודה קשה. אבו חסן המלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל סעיד יותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חומוס סעיד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ס-ע-י-ד תקלטו את זה כבר,כי רק בת"א יש סניף של ס-ע-י-ד,בקרוב במקום מגוריכם. מקדונלד'ס חביבים,וגם נקנוקיות זה על הכיף כיופאק,מה שבא יאללה מסיבה. את הבוקר פתחתי בשמיעה מטורפת בלופ של שירי חצי הגמר,כשלי כמובן כבר מראש יש את המועדפים שלי [בלגיה נורבגיה ופולין כבר אמרתי? אז אלה השלושה הגדולים שלי יחד עם פוש]. אחר כך ישבתי להכין לכם טיפקס הפתעה קטנה בשם כולנו,מקווים שזה קצת יעזור לכם ויתן מצב רוח טוב,כי אנחנו פה מאחור בישראל מחזיקים אצבעות חזק חזק חזק,בעזרת החמסה שלנו. השרב הישראלי מכה בכל עוזו,וכרגע מעל 30 מעלות פה בגליל כשעוד שנייה אני חושבת שאני אאבד את שפיות דעתי אם המזגן שלי לא יחליט לפעול קוזאמאמק כל המנאייק של המזגן הזה,תמיד כשצריך הוא לא עובד. אוטוטו חומוס סעיד מגיע אליי ישירות הביתה באדיבות חדר האוכל הקיבוצי [מישהו אמר קומבינות ולא קיבל?] תפתחו חומוסייה שתקרא "פרמן טורס טיולים בעקבות הפינלנדים" אגב-בתור אוהד כדורגל מושבע בטח לא יצא לך לעקוב אחרי הבלאגן של בית"ר,אחרי המשחק האחרון שלהם,בית"ר קיבלה עונש של משחק אליפות כמשחק רדיוס,פלוס שלושה משחקי רדיוס נספים,ששניים מהם יהיו בעונה הבאה,או בקיצור-עונש 4 משחקי רדיוס. אנחנו לא לומדים מאסון אליפות חיפה 2000 הא? מחזיקים אצבעות חזק חזק חזק חזק לקראת הערב ובחייאת גל תביא לי איזה שוקולד בלגי/בלארוסי בחייאת תהיה נחמד תעשה טובה,תביא שוקולד. מסור ד"ש לבלגים הא? תהיו טובים חבר'ה מחכים בכיליון עיניים היום זה היום שלכם לתת הכל

למעלה