יום 9....

peremen

New member
יום 9....

הגענו לאולם... אחלה אווירה...היה כייף הכל היה טוב, הסאונד התאורה המצב רוח... נתנו הופעה הכי טובה שיכולנו לתת...וואלה, לא תמיד מקבלים את מה שרוצים חזרנו עכשיו ממסיבה ביורו קלאב...היה נחמד מאוד אני ומוטי הבאנו שיחת מוטיבציה לח'ברה מאנדורה מלא טכנאים,תאורנים, אנשי הפקה, עיתונאים, אוהדי אירווזיון ושוטרים באו להגיד כמה הם רצו שנעלה לגמר.... מצאנו את עצמנו מנסים לעודד אותם :) יאללה....next יש לנו עד יום ראשון להעביר כתיירים מהשורה ואנחנו הולכים לנצל את זה.... לילה\בוקר טוב

שי קרן18

New member
לא נורא חב'רס...אבל אני מקווה שהרתיח אתכם ש

שבאמצע השיר קטעו את השידור...ומזרח אירופה גברה על מערב! שירי פייבוריטים לא עלו...ואתם נחשבתם לפייבורטים תאמינו לי... אבל אני חייב להודות שלא אהבתי את צילום הזווית שצילמו...בקטע הראפ היו צריכים להראות את כולכם..חבל....אני נורא אהבתי את ההופעה...לפחות נקווה שהייתם מקום 11 חחחחחחחחחחחח

גלעד#

New member
תהנו מפינלנד וקחו הכל בסבבה

ישראל או כל מדינה מערבית צריכים לעבוד קשה יותר ממדינות מזרח אירופאיות כדי להעפיל לגמר. צריכים להביא ביציאה היסטרית ומבריקה עם ביצוע סופר מלוטש שעובדים עליו יותר משנה (ע"ע שירי מימון) כדי להזדחל לטופ 10 בסמי. לכתוב 4 שירים בפחות מחודש ולהביא יציאה גאונית זה בעייתי. אני מניח שאם רשות השידור הייתה נותנת לכם לפחות כמה חודשים להכין שיר, הקונספציה הייתה יכולה יותר מוצלחת, יותר מכוונת ואולי היתה מניבה יותר הצלחה. אישית אני חושב שוולה וו היה שיר הרבה יותר מתאים כי הוא הביא את רוח טיפקס האמיתית והוא היה מלודי. אנשים היו מתחברים אליו יותר. כפתור אדום דיבר לישראלים לדעתי בלבד, טרור וכאלה עניינים מעסיקים את הישראלים ולא את האירופאי הממוצע.... בכל אופן מכל חווית האירוויזיון לדעתי זכיתם לכמה הישגים לא מבוטלים: אני לא חושב שהיה עיתון אחד בעולם שלא כתב עליכם, מה שבספק רק יקרה אפילו לזוכה בתחרות הזו. אני גר בקנדה ואשכרה היתה עליכם כתבה של עמוד שלם בעיתון הכי נפוץ בתקופת הצלצולים והרעש מפסילת השיר. ראו אתכם למעלה מ-200 מיליון אנשים בכל אירופה, ארה"ב, אוסטרליה ויפן. זו פרסומת שכל אמן ישראלי היה מת לקבל, זה יעזור לכם למכור כמה דיסקים לדעתי... שמעתי שהאירוויזיון פתח לקובי תיאבון מוזיקלי לעשות לחו"ל....לא בטוח שזה יצליח אבל בכל אופן האירוויזיון עשה טוב לכל מיני אמנים ישראלים כמו שרית חדד למשל שאחרי האירוויזיון שינתה סגנון מוסיקלי והצליחה יפה מאוד. אחרי שבוע שלם שיעשו מכם קציצות בעיתונות הישראלית, כמו שעושים לכל אמן ישראלי שחוזר מהאירוויזיון ולא משנה מה התוצאה הכל יישכח ויחזור למסלול החיים הרגיל, טיפקס תשאר אותה להקה עם אותו הקהל. אולי יתווספו לכם אפילו כמה חובבים חדשים... וקיבלתם גם כרטיסי טיסה חינם מרשות השידור ומלון בחינם, שזה אחלה טיול. אתם כנראה תהיו בין האחרונים שנהנים מהפריבלגיה הזו כי מצב רשות השידור כל כך על הפנים, שאני בספק אם הם יצליחו למצוא תקציבים בשנים הבאות (אם בכלל תשאר רשות שידור) לממן את כל זה. אהה ואני ממליץ ללכת לאכול ב- REX באמצע העיר, ישראלים מתים על המקום הזה. אכול כפי יכולתך....לא שהאוכל משהו אבל בופה תמיד עושה טוב לישראלים. ותשכחו מלפתוח חומוסיה שם, זה עושה להם לא טוב בבטן.

רוני 1502

New member
אתה צודק יונוש, האירוויזיון הפך ללגע

בגמר ישירו רק שמונה מדינות מערב אירופה וכל שאר 16 המדינות הם מזרח אירופה\ גועל נפש, טיפקס הייתם מקסימים בכל אופן, תודה לכם, ושימו אגב לב מחר בהצבעה, כל המזרח אירופה מדגרות את המדינות שלהם בניקוד הגבוה, אורניום עליהם, דו תחמוצת הפחמן ופוש דה בטון עליהם אמן

Ehudi81

New member
תודה רבה להקת טיפקס!

הייתם נפלאים אמש, הבן זוג שלי ואני הצבענו לכם לא פחות מ30 פעמים משוודיה. בכל אופן, מה שכבר לא נפלא השנה זה האירוויזוון, פעם הייתה תחרות שקראו לה INTERVISION שהייתה למדינות מזרח אירופה הקומוניסטיות ופינלנד וזה פחות או יותר מה שיהיה מחר.. אתם נהדרים ובאמת שהבנתם את הכללים, חבל לי שרק מדינות מזרח אירופה הגיעו לגמר ואולי זה אומר דרשני... ושוב תודה רבה והמשיכו בקו המוסיקלי שלכם!! עלו והצליחו!

RoieL

New member
היייתם ענקיייייייייייייייייייייייים!@

פשוט נחנקתי מרוב צחוק!! אחת ההופעות הישראליות הטובות ביותר שנראו באירווזיון! ולא לוותר לאנטישמים על ה- 7 שניות ההן.

מה יא

New member
לא נורא../images/Emo140.gif../images/Emo96.gif

אני רואה שלקחתם בסבבה.. לא ראיתי אתמול אבל אין לכם מה להתבאס אתם להקה טובה ויש לכם אחלה שירים!

shirni1

New member
חחחחחחח נו באמת.....

כאילו מה ציפיתם זה לא היה ברור?! עם הזקן הזה שיש לו לא תגיעו רחוק ושלא נדבר על השיר!!!!!!!!!!! אין בו כלום!!!! שמעתי שירים שלכם יותר טובים זו פשוט ירידה ברמה!!!!!!!!! באמת חשבתם שתעלו? אתם לא רציניים......
פוש דה באטן פוש דה באטן.... חחחח כולם חושבים שאתם בדיחה.

KeReN 0R

New member
העיקר שהייתם בפינלנד(הלוואי עלי)../images/Emo8.gif

להגיע למקום גבוה באירוויזיון בשנים האחרונות זה לא הכי אפשרי...אבל העיקר ההשתתפות
זה תמיד נחמד לטוס לחו"ל, לפגוש אנשים, להופיע בתקשורת(ולעשות בלאגן עם שיר כזה פוליטי..) אני ממש אהבתי את השיר ואני שומעת אותו כל יום ואני חושבת שזה אחד השירים הכי טובים ששלחנו לאירוויזיון(או לפחות הכי פחות משעמם ופופ נדוש) אבל אני כנראה משוחדת כי אני חולה על טיפקס
אני לא מבינה למה אנשים בארץ לא אוהבים את השיר הזה...זה שיר שולט!
באירופה בטח לא אהבו את השיר בגלל האנטישמיות אבל זאת בעיה שלהם
הפרסום הזה יכול לעשות רק טוב- אולי אלבום באנגלית(זה נשמע אחלה רעיון...אני בכיף הייתי קונה אלבום כזה) וסרביה גרועים- מעתיקים את הלחן של הפזמון של "אהבה קטנה" של שירי מיימון ושרים את השיר בשפה זרה ואז זוכים

הייתם מצויינים.

ומזל שלא עליתם. מצטערת, האירוויזיון הוא השפלה לשיר כ"כ טוב. השירים האחרים היו מזעזעים O______________O

ארווזיון 2007 דווקא תאם את הרמה של השיר

עשרות אנשים עם מום בדיבור, סליחה, אפילו לא מום, בחיים שלי לא ראיתי כל כך הרבה אינפנטילים במקום אחד, ארווזיון קוראים לזה? צריך לקרוא לזה בדיחה!!! מהופעה מפגרת אחת להופעה מפגרת אחרת, מדיסלקציה אחת לדיסלקציה אחרת, מה למען השם זה היה??? אנגלית שפשוט היה קשה לשמוע מרוב שעשתה לי רע באזניים, הופעות מהסוג שאתה מרגיש כאילו ייתוש מדלג לך מאוזן לאוזן כשאתה חייב להירדם והשם ישמור, עם כל הגבות שהרמתי נראה היום כאילו עשיתי מתיחת פנים, והשיר של טיפקס? בלי לפגוע, פשוט תאם דווקא את הרמה, הם היו משתלבים שם מצויין , ישראל לא הייתה צריכה לשלוח את טיפקס לארווזיון, בין כל הטירוף העולמי הזה , אנשים החליטו שזבל זה אומנות, רק ישראל עוד יודעת שאומנות זאת אומנות, וטיפקס זה השפרצה של משהו שאינו אומנות ואפילו לא מתקרב לזה, ועם כל הסימפטיה שיש לי עבור שירים אחרים שלהם פוש דה באטן היה הזוי מטומטם יותר מדפוק, שלא לדבר על שאר ההופעות שם(כמעט רובם ככולם) שלחו ילדים בני 3 לעלות על הבמה לקפוץ לצרוח לזייף ואם אלו הלהקות שעלו לגמר, אני ממש לא הייתי רוצה אפילו לדמיין מה קרה בחצי גמר, ארווזיון בושה!! פשוט בושה!! גועל נפש זה אפילו לא מילה!!

תותחח27

New member
../images/Emo6.gifפוש דה באטן .

במילה אחת =פ=א=ד=י=ח=ה=!!!!! מה זה השיר המפגר הזה פוש דה באטן ? חבל על הזמן מההתחלה ידעתי שהז פארש עלוב ושיר מעפן. קובי אוז פיקששת ובגדול פוש דה באטן פוש דה באטן פוש דה באטן
יאלה
פוש דה באטן פוש דה באטן עשיתם את הפאדיחה פוש דה באטן

1mayush

New member
חש תותח הא?!

דבר אל קובי יפה !!!.. אתה יכול להגיד את הדברים האלו במילים יותר פשוטות ולא בצורה מזלזלת!! מקווה שהבנת
המשך יום טוב.

1mayush

New member
אגב...

יפה שאתה יודע את שם השיר... חלק מהפזמון.. זאת התקדמות

JackDanyells

New member
תודה רבה לטיפקס!

אהבתי את השיר מאוד, זאת עליה ברמה, למי שאמר שזאת ירידה, מי ששם לב כל השירים של טיפקס די חסרי משמעות ואז בא השיר הזה ונותן הרבה כיף, עוצמה וריגוש. כל הכבוד על התעוזה, על הללכת עד הסוף הזה שלכם, וגם בלי זה השיר ממש טוב - כל מי שאומר שזה שיר מפגר פשוט לא מבין! ולא ישראלי! גו טיפקס!

למעלה