יומגבת שמח

miss mcmillan

New member
יומגבת שמח../images/Emo179.gif../images/Emo181.gif../images/Emo180.gif../images/Emo70.gif

קדימה, השיגו לעצמכם מגבת ושאו אותה איתכם במשך היום בכל אשר תלכו. זו לא רק מחווה מקסימה לגאון של הומור, אתאיזם ומדע בדיוני שהלך מאיתנו בטרם עת, אלא גם נורא שימושי בדרכים: עשו לעצמכם צל, שבו עליה לנוח, השתמשו בה כדי לחבוט באחוריהם של דבילים ששואלים "מה זה המגבת הזה פה?" וכמובן, נגבו את הידיים! שלא תתקררו! בברכת 42 יעל

0Pandemonium0

New member
קראת את מדריך הטרמפיסט לגלקסיה?

אני לא. אבל לפי המדריך חייב כל טרמפיסט בגלקסיה לשאת מגבת, הכלי החשוב ביותר מכל מיני סיבות. לכן אנשים כמו יעל חוגגים את יום המגבת.
חג שמח.

miss mcmillan

New member
זה היום שנקבע ע"י מעריצי דאגלס אדאמס,

שבועיים אחרי שהוא מת מוות פתאומי ב2001 (כמדומני). זה מין יום זכרון והערצה כללי כזה, שהפך גם ליום הgeek pride הבינלאומי במרוצת הזמן

Handy Alley

New member
נ../images/Emo207.gifצלש

אוקי, 2 דברים; 1. התחלתי עם Blutige באמסן, והיא לא קלטה את זה. כן, בלוטיג' זה מה שזה היה אתמול. XD וזה בסדר הגבת בדיוק כמו שאני בדרך כלל מגיב. =ם 2. טרוריזם: לקחת סקציית ספרי פילוסופיה ולשנות כל פעם שמופיע בהם הביטוי "Mother's Milk" ל "Mothers Rectum" ,או אם אתם מתעקשים: "Mother's infected Rectum."

MetalSinagouge

New member
פתרון:

1. נראה לי שזו הייתה הפגנת דחייה מנומסת ככל האפשר בהתחשב בנסיבות. 2. וזה למה.

Handy Alley

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo208.gif

אתם חושבים שיש קשר בין "אוי-וויי"/"אוי ואבוי" לבין המילה "אוייב"? או שזאת רק מקריות.

Blutige Erde

New member
יש לי מה להגיד. באמת.

אבל לא אגיד כלום בסוף, כי זה לא מצליח לצאת ממני. מכיר את זה, שיש לך הרבה מה להגיד ואתה אפילו חושב על זה קצת ומהרהר, אבל כלום לא יוצא בסוף, ואתה נשאר באותו מקום?

Blutige Erde

New member
אהבה צעירה?

אה, כמובן, אהבה צעירה: רק עצם צימוד שתי המילים האלה הוא סתירה- אנ'לא חושבת שאנשים צעירים כ"כ מסוגלים באמת לאהוב, לפחות לא בעידן המודרני. אולי רק להצטרך (במקום לרצות, כפי שאמור להיות) ולנצל את מערכת היחסית מבחינות מיניות ורגשיות, בזמן שהם מפנטזים על אחרים שהם לא יכולים להשיג כי יש להם פרצוף פיצה, ומרכלים על כל מערכת היחסים שלהם עם אחרים. אלא אם, כמובן, זו אהבה חד סטרית. אבל אולי זה רק המצברוח שיש לי כרגע. {לא בדקתי את נכונות הטענה הזו, אבל אף אחד שאני מכירה לא הפריך אותה עד כה}. אבל היי, אם לדעתך אהבה צעירה זה עדיין נפלא אחרי כל זה... Call me.

למעלה