יומהולדת חגיגה נחמדת

מיטללל

New member
יומהולדת חגיגה נחמדת

(כן. נכנסתי לטירוף של הודעות. חסר לכם שמחר אני לא אבוא ויהיו פה גם תגובות. אני אחסום אותכם. אחדאחדאחד. אפעם לא עשיתי את זה. בא לי לנסות) יש לי יום הולדת ביום חמישי הידעתם ? יום הולדת 20! ואני לא שמחה. כי ככה. קודם כל 20. זה סוג של משבר. תמיד נראה כזה רחוק. כזה מבוגר. ואני חשה.. סוג של ילדה. ילדה זקנה
אבל חוץ מזה חבר? אין לא משהו רציני לא מישהי רציני וזה גם מעציב אותי. תמיד בימי הולדת צריך לבלות עם החבר באיזה צימר סוף שבוע לוהט לא "סתם" לבלות עם החברים.. אני מפחדת שיהיה לי יום הולדת מבאס
נכון אתם תשמחו אותי? מיטל

קטרפי

New member
נממ ../images/Emo110.gif

דבראשון אני עוד לא יגיד לך
, תצטרכי לחכות למחר
גם לי יש משבר מהגיל, בגלל זה אני נישאר בן 17. אבל דוגרי, שנה הבאה גם לי היה צריך להיות 20, זה באמת מפחיד. אני מרגיש בדיוק כמוך. השאלה היא לא אם אין לך חבר, אלא אם לא היה לך. כי תקופות של בדידות יש לכולם, אבל השאלה אם זה רק "תקופה" או שזה תמיד היה ככה, הגעת לגיל 20 ואת בתולה ובחיים לא התנשקת ולא היה לך איזה דייט או משו כזה ואין כלום באופק. כי אם זה לא ככה, אז את יודעת שזה רק ספייס בין התקופות ויש לך למה לחכות. ואם את באמת נואשת, תזכרי שאני פנוי

תראי ..

פעם נראה לי רשמת משהו על איזה חבר שהיה לך כמה שנים.. 4 אני כמעט בטוח משהו באיזור.. ופשוט כנראה שאת רגילה באמת לחגוג יום הולדת עם בן זוג.. אבל בגלל שזה לא תוכנית כבקשתך.. אז פשוט לא נורא חפיף... תנצלי את היום הולדת שאין לך למי לדפוק חשבון ותעשי מה בא לך... חוץ מזה עוד שנה ויום כשתחגגי את היום הולדת הבא איתו.. אני בטוח שעד אז יתפוס אותך מישהוא.. אז תחגגי גם בשביל מה שהיה .. זאת אומרת מה שיהיה.. מחר... תכלס זה כולה יום הולדת.. לא סוף העולם.. עוד יהיו סיבות למסיבות..

pain is MY love

New member
תסלחי לי אם אני לא מבינה...

אבל איך אפשר להגיד: "סתם" עם חברים?!?!?! חברים זה לא סתם! למה חבר זה הכל בחיים?! הכי כיף לצאת לאיזה מסיבה פרועה עם כל החברות, לשתות המון ולהתחיל עם כל בחור שזז כי אף אחד לא יכול לסרב לך ביומולדת שלך
בכל מקרה, גיל 20 הוא גיל נפלא, תהנימכל רגע ותנצלי כל שנייה כדי לשמוח כי כל שנייה שאת עצובה זאת שנייה שיכלת לשמוח בה ולא עשית זאת... לא חבל?!?!?!

Cobe Anan

New member
מזל טוב מיטללללללללללללללללללללללל!

נראה לי שטעיתי בחישוב הלמ"דים.... אבל שיהיה מזל טוב ויומולדת שמח בכל מקרה!

זכוכיות

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif

אני הגעתי ל20 לפני חודש, היה טראומתי בהתחלה, אבל בסוף מגלים שהשד לא נורא כ"כ.. אף אחד לא מסתכל עליך אחרת.. ואני עדין עולה עם כרטיסיות נוער לאוטובוס :) מקווה שתחגגי כמו שצריך, עם החברים או איך שלא יצא.. יום הולדת שמח

TheWhiteTigris

New member
הטעות שלך

שפרסמת את זה יומיים לפני הזמן. מזל טוב מאחלים באותו יום (היום). בגלל זה לא רציתי להגיב לפני! מיטלי, נשמה, שיהיה לך הרבה מזל טוב על החלפת הקידומת, בריאות, אושר ועושר, עד 120 (רק עוד 100 שנה... איך שהזמן רץ!) והרבה הצלחה בחיים. כמעט כל אדם חווה משבר בעת החלפת הקידומת. כי אז מבינים שזהו, את רשמית נחשבת זקנה. מקבלים גם כרטיס מועדון גיל הזהב. אבל עזבי את זה. עדיין יש לך סיבה למסיבה - לכי תהני!

Lancelot99

New member
גם אני הייתי בן 20 פעם ../images/Emo8.gif

מזל טוב שיהיה
100 more to go​

למנהלת הפורום הכי יקרה בתפוז ../images/Emo70.gif

שיהיה לך הרבה הרבה מזל טוב
עד 120 שנה!!! אני מאחלת לך הרבה אהבה ואושר (וגם עושר) וששנה הבאה תחגגי עם חבר מ-ד-ה-י-ם! אז זהו יקירה, תתנחמי בעובדה שאני יותר זקנה ממך (ב-20 יום וקצת..)? ואת ממש לא צריכה להיות עצובה.. ולבלות עם החברים זה ממש לא "סתם".. גם אני הייתי טיפה עצובה ביומהולדתי כי מי שרציתי שיהיה איתי ביומהולדת לא היה, אבל יצאתי למועדון עם חברות שלי ועם חברים שלו והיה לי ממש כיף.. לא צריך חבר בשביל להינות! מקווה שיהיה לך יום הולדת כיפי במיוחד עם חבריך

בשלולית

New member
יואואוו איזה מעצבן!!

לא הייתי פה כמה? שבוע אולי.. וזכרתי שיש לי יומולדת היום.. אבל היום הגעתי הבייתה רק ב6 ומשהו מהעבודה ואז עשיתי כמה טובות לאמא שלי והתקלחתי וזה.. וכבר נהיה 9... ואני ממש רציתי לפתוח שרשור יומולדת שמח לכבודך!! אוף מבאסת!! טוב אני מתארת לעצמי שתראי את ההודעה רק מחר או לפחות אחרי 12... אבל בכל אופן, מקווה שאת נהנת עכשיו.. ומבלה.. ובקשר לבן זוג ביומולדת... אני לא אנסה לעודד אותך.. כי אני מרגישה בדיוק כמוך!! כבר 4 חברים שהיו לי... תמיד כל כך קרוב ליומולדת... או שנפרדנו לפני... או שנהיינו יחד אחרי.. ואני ממש מבינה אותך חברים זה לא סתם... אבל הכי כייף לחגוג עם בן זוג... - מניסיון - מה שעשיתי לבן זוג פעם. בכל אופן... אני בטוחה שבאיזשהו מקום את מבואסת קצת שאת "מזדקנת" אבל גם באיזשהו מקום שמחה... אז תישארי שמחה !!
ושיהיו לך חיים מאושרים
בתקווה ששנה הבאה תחגגי עם מישהו
מזל טוב!!
הדס

מזל טוב(זאת אני הצילצולה)../images/Emo65.gif

טוב נגיע ליום חמישי ואז נאחל לך כמו שצריך

pain is MY love

New member
מיטלי!

אני מקווה שאת כבר חוגגת!!!!! תהני המון המון ביומולדת הזה ושיהיה לך המוווווווווון מזל טוב! מאחלת לך את כל האושר והעושר שבעולם! בברכה, סג"מ מרינה...

Beyond Time

New member
המון המון מזל-טוב!!!

מקווה שאת בחוץ עם חברים כי אם לא הם, היינו נדונים להיות הרבה יותר מדוכאים בחיים
שוב, המון מזל-טוב - עד כמה שתרצי (שיהיה לפחות עוד 100
) רק אושר, עושר, בריאות וכושר

כמעט25

New member
יומולדת שמיייח בובה!!!

20 זה ממש לא נורא...אני עוד 5 שנים ב30.../-: תתנחמי... רק אושר, אהבה והגשמה עצמית!!!

twigy

New member
בקשר לסופ"ש לוהט בצפון

זה חייב להיות עם חבר ?

למעלה