יומהולדת לבן שנה וביקור ראשון אצל רופא השיניי

הילית111

New member
יומהולדת לבן שנה וביקור ראשון אצל רופא השיניי

היי לכולם אני לא מאמינה אבל הבן שלי עוד מעט ,עוד חודש וקצת בן שנה הזמן עבר לי אני לא מאמינה. רק אתמול שאלתי על גזים על עריסה ועל מה לא. ..................... ובכן זה מתקרב וזה ילד ראשון אז בכלל אנו בעננים אומרים שיומהולדת שנה זה יותר להורים הנרגשים פחות לבייבי שמבין אומנם אבל לא כמו גדולים יותר שכבר יודעים בדיוק מה הם רוצים ליומהולדת...... אז איך כדאי לחגוג ? מן הסתם נעשה לו בגן ארוע לפי מה שנהוג בגן.אבל מה עוד? אבל אני רוצה גם בבית למשפחה. בכלל אשמח לרעיונות איך לחגוג לפיצקי שלי יומהולדת שנה שהוא הכי יהנה !! איך הכי מתאים וכדאי לחגוג את הגיל הזה איזו מתנה הכי מתאימה לגיל שנה ? מתנות אולי נאמר כי יהיו בני משפחה שישאלו אותי –מה לקנות?..... אשמח לתובנות.. בנוסף הבנתי שבגיל שנה אמורים לקחת את הבייבי לביקור ראשון אצל רופא השיניים –מה עושים בביקור הזה? יש לו כבר 5 שיניים ! זה רק בדיקה או שעושים משהו ?... שבת קסומה ! ותודה מראש לכולם !

aviah

New member
אנחנו עשינו מסיבה למשפחה

כי הסבים והסבתות נורא התרגשו :) מתנות - הרי תכלס כל הזמן קונים לילד דברים לפי שלבי ההתפתחות שלו, אז יש דברים שמשויכים ליום ההודלת, למרות שהוא ממילא היה מקבל. רופא שיניים - זה נחמד. לנו הרופאה הראתה התחלה של עששת שראו רק ברנטגן, אז הדברנו את תכיפות הציחצוח.

akavishon

New member
אנחנו בגיל שנה חגגנו רק במשפחה

בגן אין טעם כי גם ככה הוא לא מבין כלום. לגבי רופא שיניים - בגיל הזה בודקים שהשיניים בוקעות כמו שצריך. מאוד חשוב לקחת את הילד בצורה שוטפת לביקורים כל חצי שנה על מנת שחוית רופא השיניים הראשונית שלו תהיה חיובית ולא תלווה בכאבים, זריקות וקדיחות....

למעלה