יומהולדת שמח לקווין סורבו

יומהולדת שמח לקווין סורבו

שחוגג היום יומהולדת 43. מזל טוב

חס ושוליים, איך שכחתי!

אז מזל טוב גם למייגן
(שאגב, למי שראה תמונות שלה מהחיים, היא פשוט מתוקה, מה שאומר איזה עבודה טובה עושים במחלקת תלבושות ותסרוקות)

THANATOS

New member
ואם אנחנו כבר בענייני יום הולדת

עדכון קצר לגבי ימי ההולדת של אלכס, רנה, לוסי והיידי: אלכס-82 ימים
רנה-144 ימים
לוסי-186 ימים
היידי-227 ימים
ספור ובדוק... לא לשכוח את ה-
(_______MORT

ובהזדמנות חגיגית זו...

אוקיי, זה מה שידוע לי: היומולדת הכי קרובה היא של ג´וליוס, הילד המדהים ביותר - שתתקיים ב16.10 הימי הולדת שכבר היו הם של אדריאן ווילקינסון (1.9) ושל מייקל - שהזכרנו אוקיי, אח"כ מגיע טד ראימי (14.12) ואלכס, יום אחריו (15.12) אח"כ טימותי, ידוע כטים, ויותר ידוע כאיליי (29.12) אחריו מגיע גרג, שם מלא - וויליאם גרגורי לי, ווירג´יל (24.1) רנה פוסעת אחריו, לא זוכרת שם מלא ואת הדמות (
) ומי שלא יודע שיתבייש - (15.2) שזה גם יומולדת של מישהי מקסימה מהפורום...
אחריה, האלילה הנסגדת ביותר בכמה וכמה מדינות בעולם ושמה הוא לוסי, ולא נראה לי שבאמת צריך לפרסם תאריך... הדסון המקסימה שלנו לאחר מכן (9.5) הגענו לברוסי... (22.6) ביולי יש לנו את קארל אורבן, שמשחק את קיסר שגם נולד בתאריך של מישהי מהפורום... (2.7)
ולא, לא שכחתי את קווין... הוא נולד ב-16 אבל אני לא יודעת אם זה מרץ או יוני... ועד שיהיה ידוע אחרת, כאן אלקסיס מסיימת את השידור

Niff74

New member
מרץ כמובן שמרץ... ../images/Emo54.gif

זה בכלל לא מפתיע אותי ששני האנשים הכי מקסימים בניו-זילנד נולדו באותו חודש, ובהפרש כה זעום (של ימים, אני יודעת...). וכדי שאחרים לא "ישכחו" גם כן, צירפתי תמונה. שיהיה.

Dafi the Mighty

New member
ככה, לי לא קוראים מישהי מקסימה...

רק מישהי. בסדר, בסדר, אני רשמתי לי על דף את ההערה הזאת. ותתביישי שאת לא יודעת באיזה חודש קווין נולד! בושה, בושה. רילי? קארל אורבן נולד בשני ביולי? הממ, מעניין.

ענבר1

New member
מי זאת בכלל מייגן???

והאם היידי זאת אלכסנדרה? לא לסקול אותי באבנים יש לי בעיה עם שמות

|שיעול| |אמוטיקון של צליבה| ../images/Emo70.gif

מייגן זאת *דיסקורד*! והיידי זה הכינוי של האדסון לייק, ואם את לא יודעת מי זאת אני ארחיק אותך מהפורום ל- 24 שעות! (ואני יכול!)

ענבר1

New member
עכשיו הבנתי הכול

תודות ל מיכל ,אופיר ואלעד (ואיומיו) מייגן= דיסקורד אני אשנן בע"פ

למעלה