יומולדדדדדדדת לג'ניפערררררררררר

יומולדדדדדדדת לג'ניפערררררררררר../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif

מזל טוב לג'ניפר
שחגגה (אתמול אבל אנחנו נעמיד פנים שזה היום
) יום הולדת 21 ומה את חושבת שנעבור על זה בשקט
(כאילו, אתמול בטח חשבת אבל לא
ראי את זה כמו מסיבת הפתעה עם קונספט גרוע במיוחד
) ג'ניפער ג'ניפער שלי! ראי כמה מהר חלפו השבועות בהן את אותו הגיל
אך כעת את חוזרת למעמד הבוגרת של הפורום
(וזה טוב, כן?
) אה רגע טלי יותר גדולה ממך בעצם! טוב נו
בכל מקרה שרשרו ברכותיכם
ג'ני

CrazyPenguin

New member
הוהוהוהו מזל טובבב../images/Emo191.gif|פינגווין|

עושר
אושר
יושר
בריאות
וכושר
וכל מה שמתחרז עם זה

justin9

New member
טנקס /tapuzforum/images/emo13.gif

אהבתי את השימוש בסמיילים /tapuzforum/images/emo45.gif

justin9

New member
איזה יופי/tapuzforum/images/emo70.gif

אני ממש אוהבת את זה! קולאז` של טום חחח נהדר /tapuzforum/images/emo99.gif והפונט מהמם! אני רואה את זה קטן בפלא אז אני חייבת לשאול אם בגדול אמורים לראות משו :)

tweety3

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תודה, גיתית, כאילו שאני לא בדיכאון גם ככה...
סתם, סתם.. אז, ג'ניפר, שיהיה באמת המון המון מזל טוב ויומולדת שמח!!

חחחח חלילה!!!!!../images/Emo3.gif

להפך, את יכולה להצטרף אל המועדון, גם אני נהייתי מהגדולים בפורומים

מזל טוב../images/Emo212.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif מזל טוב../images/Emo77.gif

יווואוואו!!!! את כה גדולה
אבל עם הבגרות והזקנה שהגיל הזה מביא, יש גם כמה יתרונות בולטים-
אם במקרה תקומי מחר בבוקר ותחליטי שמתחשק לך לנסוע ל.....לאס וגאס עם לסלי- היא תשב בצד בעוד את תפסידי את כל כספיכם בהימורים ומשחקי מזל.
אם תקומי מחר בבוקר ותחליטי שאת חייבת אבל חייבת להגיש מועמדות לכנסת, (ובתור צעד ראשון להביא לכאן את קין כמובן
)- תוכלי לעשות זאת!!!! ג'ני לכנסת!!!!!!!!
גם אם תחליטי להסתפק רק בראש רשות מקומית- תוכלי להגיש מועמדות (למרות שקשה לי לראות איך זה יעזור לנו ולקין אם תהיי ראש רשות חצור הגלילית
... אבל זה לא מזיק, בכל מקרה....)
אם תחליטי שנמאס לך מאוטו רגיל, ואת רוצה להשתדרג ולעשות רשיון נהיגה על אוטובוס (ולהיות הנהגת באוטובוס ההופעות של קין ,אולי?!)- אין שום בעיה!!!
אם טום יקבל איומים על חייו ויבקש שומר אישי- תוכלי את מיד להוציא רשיון לנשיאת נשק- ולרוץ להגן עליו!!!
ואם, לבסוף, אחרי התפקידים המפרכים כנהגת אוטובוס, חברת כנסת וראש ראשות מקומית, תרצי לנסוע להתאוורר קצת בארצות הברית- תועלי לקנות שם אלכוהול בלי הגבלה!!!!!! אז לפני שתברחי לנו לממשלה, לארה"ב או לחצור הגלילית, בינתיים אני רק אאחל לך המון הצלחה, אושר ושמחה. וביטחון בדרך שלך!!!!
ויומולדת שמח!!!!!!
ג'ניפר

../images/Emo6.gif גדול! ברצוני להוסיף שבאירלנד

מולדתם של קין כמובן (
!) היא תוכל להכנס לטמפל בר כדי לשתות

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סיפרתי אח"כ את הסיפור הזה לחברה שלי (שאוהבת את קין בזכותי) והיא ממש התעצבנה על האדיוט הזה...... והנה, גית- ספרי ספרי את הסיפור כדי שכולם יצחקו!

אוף אין לי כח../images/Emo3.gif

מה גם שאם הוא ייכנס לפה יום אחד (ויש פוטנציאל) אז יהיה לא נעים

justin9

New member
אופפפ :-(

עד שרשמתי הודעת תגובה ארוכה וחביבה נכבה לי הפלאפון /tapuzforum/images/emo46.gif/tapuzforum/images/emo4.gif

חחחחחחחחחח

"גם אם תחליטי להסתפק רק בראש רשות מקומית- תוכלי להגיש מועמדות (למרות שקשה לי לראות איך זה יעזור לנו ולקין אם תהיי ראש רשות חצור הגלילית ... אבל זה לא מזיק, בכל מקרה....)" חצור הגלילית
וואו, ברכה ממש יפה ומקורית:)

חמשיר לג'ני!! ../images/Emo6.gif

ג'ניע'לה המדהימה המון מזלטובים! הנה את משלימה לך 21 סתווים...! מה אאחל לך פרט לאושר ושמחה? ושבכל מעשי ידיך תנחלי ברכה ?
ובכן, אקווה שהגיל לא ייפגע בשיפוטך, וקין ימשיכו להיות בנשמתך, למרות שאין ספק שמשהו שם קצת נדפק, הרי את כמו טום, אוהבת מאוד את המילה "פאק", איך אפשר לומר בגאון שאוהבים כזאת מילה? איזו מן התנהגות מגעילה...
לדבר על המילה הזאת זה נורא לא יפה ולא נחמד! אבל כמובן שכזה מגיע למעשים אבקשך לקרוא לי מיד! מזל טוב ג'ני
לאב יו המונים

וכמובן שג'ני לא שמה לב, אבל לכבוד יום הולדתה

הפגשנו אותה בקיראון עם מי אם לא טום בכבודו ובעצמו! לא הבנת איך נגמרה לך הפיצה כל כך מהר, אה?

למעלה