יומולדתת לאוריאן!! מזללל טובב

1מאיוש

New member
יומולדתת לאוריאן!! מזללל טובב ../images/Emo47.gif

אורי. מקסימה המוןן מזלל טובב
תצליחי בכלל - לימודים.. חברות.. חברים.. בילויים וכל מה שמסביב
עושר ואושר..יושר וכושר
עם המון חיוכים [[= ותמשיכיי להיותת מוכשרתת בכל..
==>

ניר86

New member
נסיכת הפורום חוגגת !!!!../images/Emo65.gif

אוריאני מקסימה !!!! נסיכת הפורום שלנו !! סנגנית מוצלחת שלנו !!! שיהיה לך המון המון מזל טוב מתוקה ,כל האושר בעולם שתגשימי את כל חלומותייך ! שכל משאלותייך יתגשמו וכל האיחולים שאת מאחלת לעצמך אני מאחל לך בחזרה ! שתמשיכי להיות מקסימה כמו שאת ולעשות פה בפורום עבודה נהדרת כמו שרק את יודעת !!! אז המון מזל טוב מתוקה וכל הברכות הכי טובות כי כולם מגיעות לך ! תחגגי ,תהני , תעשי חיים !!! נשיקות...
ניר

orianush

New member
איזה מקסימים אתםם

איזה כייף לקרוא ברכות כאלה
תודה רבה רבה

אורייייייי

מזל טובב אורהה אני חושבת שאתמול הראיתי לך כמה אני מתה עליך ובלה בלה... אני ח-ו-ל-ה עלייךךך יומולדת שמחח (מקווה שאהבת את ההפתעה שלי חח

../images/Emo99.gifא ו ר י א ן ../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif../images/Emo37.gif

נשמה! י ו מ ו ל ד ת ש מ ח !
אין ספק שאת אחת והיחידה בפורום שמשקיעה בו את כל הנשמה ב-100%,
תמשיכי להיות סגנית מנהל הפורום שלי בתקווה שלא יימאס לך...
אבל מן הסתם יש גם חיים מחוץ לפורום, ואני רוצה לאחל לך שהם יהיו הכי מאושרים שיש. מקווה שתחגגי היום כמו שצריך, ושחברים שלך יעשו לך את היומולדת הכי שווה ושמח בעולם!!! זה נשמע אמנם קיטשי וקלישאתי , אבל אני מאחל לך את כל ההצלחה שיש בלימודים ובכלל!
באהבה גדולה, אריאל.
נ.ב - רציתי מאוד שיוסי יתקשר אליך, אבל הוא כרגע...כמו שאת יודעת לא נמצא בארץ... אבל אני אדאג לעדכן אותו כשיחזור! הרי לא כל יום הסגנית של הפורום שלו חוגגת יומולדת ...:)

כוכבה 27

New member
אוריאןןןןןןןןןןן ../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

המון מזל טוב!!!! אני מאחלת לך את כל הברכות שאת מאחלת לעצמך,שתגשימי את כל חלומותייך. המון אושר,בריאות,הצלחה,את מקסימה תשארי כזאת. ממני כוכבה.

../images/Emo65.gifאוריאן!!

המון המון מזל טוב!! אני מאחלת לך את כל האושר שבעולם! שכל משאלותייך יתגשמו! הרבה אושר בריאות והצלחה אודליה

moranush86

New member
אוריאני נשמה!!

מ-ז-ל- ט-ו-ב-!-!-! אני מאחלת לך פשוט מאוד את מה שאת מאחלת לעצמך... ואף יותר ובצורה הכי טובה שיש... וכמובן תמשיכי להיות נסיכתינו של כל הפורום הזה. אני חושבת שהפורום שלנו כזה הרבה בזכותך!! שוב המון מזל טוב

orianush

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

תודה רבה לכוולם על כל הברכות אני לא יודעת אפילו איך להודות לכם אתם ממש מקסימים הלוואי ויכולתי עכשיו לתת לכל אחד מכם חיבוק גדול תודה

אוריאןןןןןןןןןן:]

מזל טוב מתוק'לה:) שהיה לך אושר,עושר,כושר,בריאות,אהבה,שמחה תצלחי בחיים.. ובכל אשר תיפני..!! אוהבת הכי שבעולםםםםם לילך =P

sarit lang

New member
אוריאנוששששששש../images/Emo24.gif

המון המון המון מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שתיהיה לך שנה מדהימה ,מאושרת ומושלמת ....... שכל החלומות שלך התגשמו
שרית

adiii1

New member
היום יומולדת, היום יומולדת

היום יומולדת לאוריאן. חג לה שמייח, וזר לה פורח. היום יומולדת לאוריאן. הכל כבר כתבתי בפורום של הראל, אבל אני רוצה לאחל לך שוב כדי לעשות טוב על ה
. אז שיהיה לך שוב, המון המון מזל טוב עד 100 כ20 שנה.
שתזכי לעוד ועוד אושר, עושר, יושר, כושר, אהבה, הצלחה ובריאות. שתמשיכי להצליח, לעלות למעלה עד כמה שאפשר ובעיקר תמשיכי להיות מי שאת. תנצלי את היום המון המון כי הוא שלך ות'יומולדת בפרט כי היא באה פעם בשנה. וזהו, מתה עלייך ושוב לכל דבר שתצטרכי-אני פה בכייף.

אוריאןןןן!!!

יפה שלי!!
אני מאחלת לך יום הולדת שמח!!!
המון המון המון מזל טוב עד 120!!!!! אני כ"כ שמחה שהכרתי אותך..
אם זה בפורום, מפגשי פורום ואם זה פגישות מחוץ לפורום.. (קניונים *אהמ אהמ*...) את אחת הילדות הכי מדהימות שיש! אני לא צריכה להגיד לך מה את בשביל הפורום, כולם אמרו את זה יותר טוב ממני, ואני בטוחה שאת יודעת :) תודה על כל ההשקעה שלך פה בפורום, ובכלל... תודה על כל השיחות, ועל העזרה.. על הכל.. חחח וסליחה אם אני משגעת לך לפעמים ת'שכל.. זה מאהבה
באמת שאני כבר לא יודעת מה לאחל לך כי הכל מגיע לך!! פשוט הכל!! אנשים אתם לא יודעים איזה ילדה נדירה יש לכם פה בפורום!
אגב אוריאן, אנחנו צריכות להשלים חומר.. חחח מאז שהמחשב שלך התקלקל לא דיברנו הרבה.. את השאר שזה קצת יותר אישי כתבתי לך במסר.. אני מעריכה ואוהבת אותך המון! מזל טוב!!!

מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

המון המון מזל טוב מכל ה-
המון הצלחה בכל הדרכים שתבחרי,המון בריאות, עושר ואושר ויושר. שכל המטרות שלך יתגשמו. שתמשיכי להיות סגנית מתוקה
בקיצור- שיהיה לך רק טוב
עדי
ענק

lir2004

New member
אוריאנוש, מזל טוב, מותק!

עד 1,000,020, תמשיכי להיות כזאת מקסימה, וכזאת מוכשרת! חולים עלייך, כולנו!

למעלה