יומולדת "המשווה"

isidora

New member
יומולדת "המשווה" ../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif

היומיומולדת למאיה לא היא עוד לא בת שנה היא בת 41+2 שבועות שזה יומולדת "המשווה" לפני 41+2 שבועות מאיה נולדה לאחר 41+2 שבועות של הריון
זה קצת אדיוטי אבל זה מצחיק (בעיקר אותי ואת נסע ויוד - כי ילדנו באותו היום למרות שההריון שלה היה קצר משלי בחודש שלם...) ותגידו, זה בסדר שאני מקנאה בכל מי שבהריון או שאני מופרעת?! כל בחורה עגולה שעוברת לידי גורמת לי לרצות עוד פעם (כמו שפעם, בכל חתונה שהלכתי אליה רציתי עוד פעם
) ואין מצב בכלל, נרשמתי לתואר שני ואני לא רוצה ילדים צפופים אבל זה עדיין עושה לי את זה... תמונה חדשה עלתה לגלריה

מעיןבר

New member
מזדהה

אמנם אני כבר בהחלט מתחילה לחשוב על מס' 2, אבל זה ממש לא אפשרי לפני שאדע מה קורה עם עתידי המקצועי. ועדיין, מהשניה שהיא נולדה (אפילו כשעוד לא רציתי עוד אחד) - מקנאה נורא בכל העגולות ומקנאה בכל הכלות גם 5 שנים אחרי החתונה שלי
שיהיה במזל טוב

nubi

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

בכלל כל ההריונות החדשים-אלו בנות שילדו איתי ביחד! פשוט מלחיץ כל הסיפור-אני בכלל לא חושבת על עוד הריון (למרות שהשתעשעתי עם הבעל אתמול על הוצאת ההתקן
). בכל מקרה-מזל טוב על התואר השני ולמאיה הקטנה!

מזל טוב ליומולדת חצי ../images/Emo65.gif

מקנאה בנשים הרות ? לא ממש. אבל כן בכאלה עם תינוקות ממש ממש רכים

עדי 5

New member
מזל טוב ליומולדת המשווה

סוף סוף הגעת לקו המשווה. אני מתה לראות את מאיה. בתור תינוקת פיצקית היא היתה משגעת. לגבי קנאה בנשים הרות,ממש לא. מקנאה בתינוקות רכים בעגלה.

אפרת12

New member
איזו ספירה מדויקת...

אני נורא מבינה אותך - למרות שאני לא אוהבת להיות בהריון, אחרי הלידה תמיד היתה בי מין "קנאה טובה" בנשים בהריון, כי פשוט קינאתי בהתרגשות ובציפיה שהן מצויות בה

isidora

New member
זוכרת את דף מעקב הריון אינטראקטיבי?

פשוט הכנסתי את תאריך הלידה במקום של תאריך וסת אחרונה...

עינבלית

New member
מזדהה..

אוי, אבל הציפיה הזו, הערגה הזו...אני מחכה לכל אולטראסאונד בכזו ערגה... ואיך את מרגישה, אפרת יקרה?

אפרת12

New member
אם כבר שאלת ../images/Emo4.gif

החרדות לא עוזבות אותי - הבוקר התעוררתי עם דקירות בבטן, וקרמבו לא מראה נוכחות מאתמול בצהרים. אני כנראה מחזירה את עצמי למנוחה.

עינבלית

New member
../images/Emo24.gifחזרי למנוחה!

ולכי למוניטור אם החרדה לא מרפה (ביחד עם רסקיו רמדי) אצלי שוקו בינתיים קצת גדלה והבטן מתחילה להראות נוכחות. אגב "שוקו" זה השם שליה נתנה לה...

ו שתי

New member
מזל טוב לשתיכן

וסחטיין על הספירה. גמני כמוך- עוד לא רוצה עוד אחד משלי, אבל כן רוצה להיות קצת בהריון (מינוס כמובן הבחילות, הצרבות ושאר ההרפתקאות)

למעלה