יומולדת וזה

יומולדת וזה ../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif

היום יווומולדתתת היום יומוללדדדדדדדת ללל-לללייייייי[אן,רון,ל] אז עיניים, מלא מלא מזל טוב, שיהיה רק טוב. אוהבת :)

עדי D

New member
ליייייייייייייייייייייייייל../images/Emo99.gif

יפהה שליי! שרמוטה שלי!!!!!!! אומגדדד את כזאת גדולההה ווכיפפ לךךך
יפהה שליי.. שיהיה המוןן מזל טוב!!! אני אוהבת אותך
הכי בעולםםםם תמשיכי להיות כזאת.. ליל.........!!
אז מזלטובב.. שרמוטתייייייי.. מאשהה שליייייייי

dsol

New member
מזל טוב ../images/Emo70.gif_../images/Emo189.gif

אוח כוסעמק.. היום הפלאפון צילצל ב 9 בבוקר ואני כבר מתכונן על מי שאני צריך לצעוק שמעיר אותי מוקדם. ואז אני רואה שזה היומן שאומר שיש לליל יומולדת היום
אז חזרתי לישון

SRonush

New member
מזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

שלחתי לך אתמול סמס, מקווה שראית.
בכל אופן, שתהיה לך יומולדת נהדרת, ושתחייכי המון. :)

B a m b o o k

New member
יפה שלייייייי../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

שיהיה לך את היומולדת הכי מדהים בעולם
המון המון מזל טוב
שנה מלאה בכיף
אני כלכך אוהבת אותך שאני אפילו לא יכולה להגיד כמה (אפילו שבכמה מהברכות רשמתי כמה
)

AvtipuS

New member
ליל ../images/Emo23.gif../images/Emo13.gif

[טוב, זה שבילינו תסוף שבוע ביחד לא אומר שאני פטור מברכה
] המון המון המון המון המון מזל טוב!
שיהיה לך המון אושר,עושר וגלעד כהנא [וגם אחרים,עם כל רמת טימטום שתבחרי (ולא דיברתי על כהנא,הוא גאון לא מטומטם)] שתהיה לך שנה מלאה בדברים טובים והופעות טובות
הנה עוד לילולדת עוד מעט עבר ואני מקווה להיות בעוד לילולדתים טובים ומשובחים. [איימן!.] והכי חשוב שתמשיכי להיות כפרע כמו שאת
אסיים בברכת "אבטיח.שיט." [לפחות את ועדי תבינו
]

a d i 8

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif

מותק שלי!! יומולדת שמייח!! אוהבתוך המוןהמוןהמון ומאוד נהנתי לחגוג איתך את סופ"ש הלילולדת!ויומולדת שנחגג בהופעה של הג'ירפות זה בהחלט רמה גבוהה [כהנא הגאון הזה!! חופר אבל גאון!
] מותק שתקבלי את כל מה שאת רוצה!שהחיים שלך יהיו מלאיי הפתעות וכיף והופעות טובות!! המון מזל טוב!! ועד 12000000000000000000000!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רז

ססילייה

New member
יפים שליייייייייייייייייי~!!!!!!111

תודה!@#$%^&*)()*&^%$#@!
עשיתם לי מזה חיוך!! 3333333>

לאיור

New member
../images/Emo65.gif

ליייייייל... המווון מזל טובב קוקי :) עד 120 הלוואי ותיהיי מאושרת כל החיים

אפרת P

New member
קחי עוד חיוך../images/Emo13.gif../images/Emo112.gif

ציצית שלי שיהיו לך חיים מאושרים פשוט

קוששששששש

מיס ליל לירון ליאן את הברכה המלאה ממני כבר קיבלת בכמה דרכים אחרות ובנינו את יודעת כמה הרבה טוב אני מאחלת לך את הרי אימי האמיתית יום הולדת שמח- ואני שמחה שהחיוך שבתמונה ~תדמייני את התמונה עם החיוך~ הוא אותו אחד שהתלבש על הפנים שלך כל כך יפה אתמול בלילה

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gifלילוששששששש../images/Emo65.gif

מזלטוב בובה.
שיהיה לך הכל מהכל.

../images/Emo121.gifמצטער על האיחור../images/Emo3.gif

גברת לירון ליאן משהו <מאיפה לי לדעת מה השם משפחה שלך?!> נכון שאת מספיק אוהבת אותי כדי להתמוגג מאושר על ההודעה הנלהבת הזאת, למרות שהיא ריקה מביטויי-יומולדת-מזל-טוב-ואושר-ועושר וכאלה כי אני גרוע בזה? ולמרות שהיא נשלחה באיחור של 24+12 <אין לי כח לחשב
> איחור?! תודה לבבית וחבבית! לילסקי, תקטפי לי 21 שסקים! (19 לרגל תשעה-עשר שנות חייך, אחד לשנה הבאה ועוד אחד כי אני אוהב שסק!
) מי יתן ויתגשמו כל משאלותייך (ללכת להופעות של שייגעצ, שגלעד כהנא יגיד "בירה לבמה, ליל לבמה, בירה לבמה, ליל לבמה!", לעשות את הנני וכו' וכו') בקיצור ליל, הרבה אושר ואהבה ואת עושה את הקעקוע הבא בפסיכו טאטו, תחת ידיו המקצועיות <והסקסיות!> של ליאור מגן ואני אהיה נוכח באירוע ואתעד

ססילייה

New member
חחחחחחחחחחחחחח שי!!!!!!!!!

כפרעלייך
ובקשר לקעקוע הבא....יש דיבור על טרייבל.

למעלה