יומולדת, חגיגה וכו'.

brotos

New member
יומולדת, חגיגה וכו'.

היום יום הולדת 15 לעידית, הלוא היא נימרודל. אומנם אין על כך איזכורים באף עיתון יומי, אבל לא צריך להתרגש מעובדה זו. יומולדת לעידית זה חתיכת מאורע, אם יורשה לי. אז אם לא הספקתי להגיד לך כבר בשבוע שעבר: תמשיכי להיות אותו יצור שמימי שאת. אני גם יודע שאת מאושרת לאחרונה, וגם זה- שיישאר, הא? נשיקה עצומה.

oribarak

New member
אתמול היא נפגשה עם בת דודה שלי!!!

ואני הכרתי אותה לבת דודה שלי...איך אני מתגעגע לילדה שמסתם מסרים בתפוז כבר הספקתי להכיר ת'אישיות שלה...אבל בזמן האחרון אני כבר לא מדבר איתה, מוזר יומולדת שמחחחחח עידוש כמה את חוגגת בטח היום..אם את נכנסת לפורומינו הקטן הצנוע והחמים אז תדעי שפה אף אחד לא שכח אותך!!!!!!אפילו שאת בקושי פה, אם בכלל אוהבים אותך תמייייייייד(ובייחוד אני)

The Albatross

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif

יש מעט מאוד אנשים כ"כ חמודים. אני גאה בזה שפגשתי אחת מהם.

נימרודל

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif אווווהההה...... ../images/Emo9.gif ../images/Emo39.gif

איזה יופי! וואו... תודה רבה לך ניצן. "יצור שמימי"? נאאא.... אני יודעת שאני קצת מעופפת לפעמים, אבל לא עד-כדי-כך....
ותודה לכם כולכם. כל-כך נעים לשמוע!

holo

New member
יומולודת שמח עידית!!../images/Emo65.gif../images/Emo9.gif

thezanani

New member
מזל"ט!!!!!

עוד לא הספקנו להכיר,אבל כמה נשמות טובות פה אומרים שאת יצור שמיימי. אני לא מתווכח. ואולי זה מסביר את הפירה הוורוד. מלאכים לא מדברים על תחתונים. תובנה. בכל מקרה: Breathe, breathe in the air Don't be afraid to care Leave but don't leave me Look around and chose your own ground For long you live and high you fly And smiles you'll give and tears you'll cry And all you touch and all you see Is all your life will ever be עד 120!

מזל טוב

לא יצא לי להכיר אותך, אני רואה פה הרבה נשיקות וחיבוקים. שיהיה!!!

למעלה