יומולדת חודש לפורום החדש, והנהפיינאליסטים

יומולדת חודש לפורום החדש, והנהפיינאליסטים ../images/Emo13.gif

יש 110 כותבים פעילים בפורום. הנה מס' ההודעות לניק, נכון להיום, לכל אילו (top 20) שהציבו יותר מ- 10 הודעות. תהנו. ו....תתחילו לכתוב יותר, תגבירו קצב כדי להיכנס לרשימת ה- 10+
(82) ATAF151 (74) qrst1 האחת (66) ימאנזה (54) BellA עלמה (46) shian (37) ש ק 1 (36) HayaBee (25) פיצפונת77 (25) a r t h e m i s (18) p a l o m a המקורית (17) סבתא9 (15) אמיר שוצמן (15) הילית111 (13) עומר247 (12) sarins (12) רעננית מקורית (11) אבי גבע2 (11) dmo2 (11) אילהT (11) ננו9 השאר - 2-9 הודעות לניק, ברובם. יש גם ניקים אקרעיים (הודעה אחת לניק).
לגולשים הנפלאים של הפורום הזה!! תודה שעברתם/ן איתנו לתפוז, תודה על האכפתיות והמעורבות, תודה על הנאמנות, תודה על ההשקעה. חנה.

shian

New member
../images/Emo3.gif עוד הודעה כדי שייכנס לסטטיסטיקה הבאה

../images/Emo13.gif היחום גיליתי את הכלי הזה

תשמעו, אחרי עבודה מפרכת בכלי פרימיטיבי כפי שהיה לנו בעבר, יש לי שמחת גילוי אמיתית כל יום מחדש, כל יום וחידושיו

הכלי הסטטיסטי

בווינט אפשר רק למחוק או לערוך הודעות. כאן - אני כמו אליס בארץ הפלאות: כל יום מגלה משהו חדש. אל דאגה, אני חולקת איתכם/ן את כל גילויי החדשים

איזה כיף לנו... חנה שתדעי

שלפני הרבה זמן חיפשתי פורום רעננה בתפוז אבל מצאתי רק שם והיום אני שמחה שהוא עבר לתפוז. שיהיה לנו שבוע נפלא וכל טוב לכולם!!!

למעלה