יומולדת יש רק פעם בשנה

יומולדת יש רק פעם בשנה

היי בנות... מחר אנחנו חוגגים יומולדת לשחר בגן, הרשמי זה ביום שבת ואז נעשה למשפחה... לצערי כל התכנונים על עוגת פו הדוב
נעלמו יחד עם הכאבים שהופיעו... אז אפיתי עוגה בצורת פרפר (וזה גם נחמד לדעתי). בכל אופן, אני רוצה לאחל לה המון מזל טוב, והמון אהבה ושכל מאוויי ליבה יתגשמו במלואם...
- ואחד לשנה הבאה

../images/Emo49.gif לשחר ../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo77.gif הרבה

הרבה אושר ושמחה שיהיו מלא מלא ימי הולדת מלאים בכיף ואהבה

_גלית_

New member
מזל טוב לשחר ../images/Emo42.gif ../images/Emo77.gif ../images/Emo28.gif

ופנינה, תרגישי טוב ואל תדאגי, עוד יהיו הרבה ימי הולדת לעשות בהם עוגת פו הדוב (לפחות עד 120 )...

אורית ג.

New member
מזל טוב ../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gif

ניסיתי להכנס לצ´אט ולומר לך - אבל משהו נתקע ועוגה בצורת פרפר במקום דובי - שאלה יהיו הצרות שלי (ושלך ...) ביום ההולדת הקודם של בתי העוגה יצא נמוכה ושרופה באופן לא נעים אבל בזכות הדקורציה (היא היתה בצורת בריכה , עם ג´לי בפנים ובובות ושמשיות וכדורים) - כל הילדים רצו רק מהעוגה הזו. מה שהשאיר לי פנויה את עוגת השוקולד הנפלאה של האמא השניה
ועוד משהו : ניתאי - שם מקסים.

תודה (קצת השתפכות - ארוך מאוד...)

קודם כל תודה לכל המברכות... טוב, לפחות העוגה יצאה ממש מקסים ולא התאפקתי וצילמתי את העוגה... אחרי הפיתוח אני אעלה אותה לכאן, ובטח זה יהיה אחרי הלידה ועם תמונות של ילדת היומולדת והתינוק שיבוא כבר... תגידו אני נורמלית, או שכולם כאלה? אני מתרגשת מהיומולדת כאילו שזו היומולדת הראשון שלה... אני לא קולטת שהיא כבר בת 4...אני זוכרת שהיא נולדה וזה כאילו היה אתמול. תסלחו לי שזה ארוך, אבל בשעה שכזו, אני נעשית קצת רגשנית ואני כותבת למחשב... ושוכחת שאתן גם תקראו את זה ובטח תסגרו באמצע, כי מה איכפת לכן בעצם? אבל אני רוצה לשפוך (רגישות של לפני לידה?) קצת את הלב... כשהיא נולדה כ"כ הפחידו אותי ביומיים הראשונים שלה: אחת השומרות בבי"ח הוציאה אותה מהעריסה כדי להראות אותה לחברים שבאו לבקר אותי, ואני הייתי בטוחה שחטפו לי אותה, ורדפתי אחריה עם התפרים וחטפתי זיהום רציני שנמשך כמעט חודש...וכשבאתי להוציא אותה גילו צהבת, והיא נשארה עוד יומיים שם ואני כמעט השתגעתי. וכשסוף סוף הגיע רגע השחרור פתאום שלחו אותה לאקו לב והרופא האידיוט אמר שיש לה חור בלב ושהיא לא תחזיק מעמד...ומשם הלכנו לבי"ח דנה (ילדתי באיכילוב) לראש מחלקת קרדיולוגיה והוא הרגיע אותי שזה רק מסתם בלב, שיש לכל העוברים, ועד גיל 3 חודשים זה נסגר בד"כ לכל אלה שנולדו עם המסתם פתוח... ארבע שנים!!! לא מעקלת...אהובת חיי, האור שלי, האדם שהפך אותי לדבר שתמיד רציתי "אמא" ותמיד תישמר לה זכות הראשונים להפיכתי להורה, אני כותבת ויורדות לי דמעות מפרץ הרגשות שעוטף אותי. אני מסיימת עכשיו על מנת לרוץ ולנשק אותה... אמי מקווה שתסלחו לי על האורך וכמות הרגשות אבל קצת התפרקתי, וגם אם לא תקראו את זה, לפחות אני אחשוב שכתבתי לי ביומן... ביי לכלון, לילה טוב והרבה אהבה...

mom&shaked

New member
פנינה, ריגשת אותי מאוד

קודם כל המון מזל טוב ועד 120. כל מה שכתבת מאוד ריגש אותי, שקד היה בן שנתיים לפני 20 יום (ואו כבר עברו 20 יום) ואני עמלתי ימים ולילות על המסיבת יום הולדת שלו, הפתעות, שוקולדים, עוגה של פו הדב ומה לא? אני חושבת שמיום הולדת ליום הולדת מתרגשים יותר ויותר (עובדה אצלך היא בת 4 וההתרגשות בשיאה) שמחה בשבילכם שהרופא היה אידיוט והכל בסדר עם הלב. גם לנו היה קטע כזה עוד שהייתי בהריון, בסקירת מערכות השניה הרופא האידיוט (סקירה שניה הרי שייכת לקופ"ח) ראה איזה נקודה לבנה בלב ורצתי לכל המומחים שאמרו לשמחתי שהכל בסדר ואין כלום. שיהיה לכם המון מזל טוב, תהנו ביום הולדת, לידה קלה ורק טוב.

rachell

New member
פנינהההההההההה ........

למה כל כך קצר רציתי להמשיך לקרוא עוד זה כל כך יפה אני כל כך מזדהה אתך הפחדים האלה של ההתחלה והטרוף של לא יודעים מה יהיה הם קשים וליום הולדת אני ביום הולדת שנתיים בכיתי כמו ילדה, יום הולדת שלוש חגגתי לה שלוש פעמים והכי השנה ביום הולדת 5 הזמנתי את כל הגן ורק בגלל שגם למיקה יש יום הולדת החודש לא עשיתי עוד מסיבה - והשארתי משהו גם לה מקווה שלא הערת אותה מרוב נשיקות ושיהיה לכך טעים (העוגה) ונעים רחלי

keren1

New member
מותר וגם רצוי להתרגש מימי ההולדת

של ילדינו. זה גם יום חג שלנו (אמהות - הרי עבדנו קשה באותו יום, לא!) רציתי לשתף אתכם בסיפור יום ההולדת השני של דניאל (כיום בת 3.5). חודש לפני יום הולדתה השני היתי בהריון עם תאומים בשבוע 30 שלפתע היתה לי ירידת מים. אושפזתי בשמירת הריון. היה מאד קשה. בעלי התחיל עבודה חדשה ונידרש לעבוד שעות נוספות בלי חשבון. פתאום הפרח שלי מצאה את עצמה אצל סבא וסבתא בחיפה בקושי רואה את הוריה. לקראת יום הולדת השני התחלתי לחשוב (היה לי המון זמן פנוי). זה לא פייר לוותר או לדחות את יום חגה. היא אמנם לא תרגיש בחסרונו אבל אני כן. שכרנו חדר בבית מלון אפרופו (בי"ח תל השומר בו הייתי מאושפזת) לאחר צהריים קישטו אותו במלא בלונים. אחותי הכינה סעודה כיד המלך וכל המשפחה הוזמנה והגיעה. חגגנו לה יום הולדת שתיים!! אני שכבתי בצד. ושמחתי שלמרות הכל לא ויתרנו וחגגנו.

iris & ben

New member
נכון מאוד!!!

היום הולדת של בן הוא מארע לשנינו! ובקיצור אספר לכם סיפור: במשך ההריון מיוחד עד חודש רביעי היו לי כאבי בטן לפעמים...לא עשיתי עם זה כלום...סבלתי בשקט תחילת שבוע 35 כאבי תופת-אושפזתי-הקיצור לאחר 3 ימים של בדיקות מתישות וכאב לא יתואר הוחלט לבצע ct-התגלה על השחלה גידול בגודל של מלון-מיד ניתוח חירום... מסתבר כי הכאבים בהתחלה היו מזה-אלמלא הייתי מתעלמת מהכאב היו נאלצים להפסיק לי את ההריוןולהסיר את הגידול סוף טוב הכל טוב היה שווה לסבול!

iris & ben

New member
כן...

כן הגידול הוסר וגם השחלה.. מקווה רק שיהיה לי קל להכנס להריון הבא..

התרגשתי לקרוא כל מילה ומשפט! ורעיון

ואם תשמרי את ההודעה הזאת והודעות בכלל על הילדודס שלך אז באמת יהיה לך יומן מרגש. רעיון לא רע, אה?!

../images/Emo7.gif יש לי דמעות בעיניים.

מאוד מרגש... מקווה שהפעם תיפלו על רופא יותר חכם. אני לא יודעת מה הייתי עושה אם הייתי צריכה להשאיר את הילדה בבי"ח, והיינו קרובים לזה - היא נולדה 2.250 וכידוע בימים הראשונים הם רק יורדים במשקל ומתחת ל-2 ק"ג לא משחררים, אבל הסוף היה טוב והיא הלכה עם אמא הביתה
המון המון מזל טוב. שתחגגו עוד הרבה ימי הולדת מאושרים, עם עוגות בכל הצורות...

התרגשתי ו...

כן גם אני מהמתרגשות שממש צריכה להתאמץ כדי לא לבכות בימי ההולדת של ילדי. אצילנו בגן יש מנהג שצריך לספר סיפור על הילד כשהיה תינוק אז אני מזכירה לבעלי את הפרטים מבעוד מועד והוא מספר ביומהולדת כי אני חנוקה מדמעות. בני הגדול עולה בשנה הבאה לכיתה א´ ואני כבר יודעת שבטקס פרידה מהגן (עושים משהו מאוד מיוחד בו אחד ההורים כותב את שמו של הילד עם דבש והילד מלקק...) בעלי יצטרך להיות במרכז כל הזמן כי אני לא אוכל להתגבר על ההתרגשות...

יונית ש

New member
הזלתי דמעה

כל כך מרגש שתחזקי את האושר שלך קרוב קרוב ללב ותהני מכל רגע מחזיקה לך אצבעות ללידה קלה יונית

למעלה