יומולדת יש רק פעם בשנה

מרגש עד דמעות... שיהיה לכולכם המון

המון מזל טוב ורבה אושר ועושר ואהבה עד אין סוף

iris & ben

New member
המון מזל טוב../images/Emo77.gif../images/Emo60.gif../images/Emo15.gif../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif

מה איכפת לנו?????? בטח שאיכפת וגם קוראים ה כ ל ומתרגשים מה כתבת שיהיה יומולדת שמייח

רותי ע

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב לשחר ../images/Emo77.gif

מחכים לתמונות, ולא רק של הפרפר

Iris-1

New member
מזל טוב. ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif../images/Emo25.gif

פו הדב מקבל לדעתי over רייטינג!../images/Emo74.gif

(טוב, אולי אני חכמולוגית כי הבן שלי רק בן 10 וחצי חודשים ועדיין לא גילה את נפלאותיו של פו
). אבל, אני מתה על עוגות פרפר. הן תמיד כל כך צבעוניות ונראות נפלא! אז אמאל´ה, אני מצטרפת לברכות שלך עם אמן ואמן ואמן. יום הולדת שמח ושנה מאושרת לשחר

רותי ע

New member
אני מעריצה שלו ../images/Emo85.gif

עוד מהתקופה שהייתי ילדונת קטנה. יש לי ספרים שלו שקראתי כשהייתי ילדה והם במצב טוב ואוטוטו נתחיל להקריא אותם לעידן. אותי זה מרגש לחשוב שהוא יקרא את אותם ספרים שאני קראתי כשהייתי ילדה.

קודם כל המון מזל טוב , שמחתי לקרוא

שאני לא הרגשנית היחידה פה, קראתי את ההודעה שלך ומייד היו לי דמעות התרגשות. ואנחנו עוד לא חגגנו אפילו שנה...

בנות../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

המון תודה על האיחולים והסבלנות שלכם לרגשנות המתפרצת שלי. קראתי את כל השרשור להודעה והתחלתי
לבכות...ממש עם דמעות וחנק בגרון. רק שתדעו לכן שאני אוהבת אתכן אהבה וירטואלית ענקית, ואני ממש שמחה שמצאתי אתכן... ביי בנתיים ושוב המון תודה פנינה

למעלה