יומולדת לאחותי הגדולה../images/Emo23.gif
קיטש לפנייך יומולדת 16 ו-36 חודשים ליעל (ToryMaster), יש לי עוד כמה שנים עד שאתחיל לדבר עם עצמי ועל עצמי בגוף שלישי. יעלי, כמו שאמרתי לך, אנסה לעשות את זה כמה שפחות קיטשי ודביק, אבל תסלחי לי פעם בשנה, כי בכל זאת, יומולדת אז מותר. לא אחזור (המון) על דברים שאמרת ביום ההולדת שלי, אבל רק שתדעי - ככל שהזמן עובר, אני מגלה יותר ויותר איזה בנאדם נפלא את. את לא סתם מגה מנהלת, את מגה בנאדם, ואני גאה בך המונים על כל מה שהשגת לעצמך בחודשים האחרונים, שלא לדבר על השנים האחרונות. מבחינתי זה היה "חלום שהתגשם" לנהל איתך פורום, שלא לדבר על שניים
(גם אם אחד בבייביסיטר, נוּ), ואני לא חושבת שהייתי יכולה לקוות למשהו טוב יותר. למדתי ממך המון על התמודדות, כח רצון וחוזק נפשי, ואת צריכה להיות גאה בעצמך, כי כשאני מסתכלת עלייך - זה מה שאני רואה. את יודעת בדיוק מתי לנער ומתי לתמוך, וטוב, אני מרגישה שאני חוזרת על עצמי, אבל אמרת לי שאת בנאדם שאו ששונאים או שאוהבים, ומעולם לא חשבתי לכיוון אחר.
אני גאה בזה שיצא לי להכיר אותך, וגאה בזה שככל שהזמן עובר, אני מגלה עוד עלייך ואת מגלה עוד עליי (ואפילו היית אצלי, שזה בהחלט הישג לכל הדיעות). תתחדשי לך על קלרה (לכשתגיע). אני יודעת כמה רצית אותה, ומגיע לך המון. פיל רוצה לראות איך יצא סשן משותף, אגב.
אז ויקי-טורי-יעלי-מגה מנהלת, יום אחד תהיה לך S בכינוי, אני רואה את זה קורה (תזכרי שאמרתי, נהיה ביחד), אני אוהבת אותך המונים המונים, ואני לא חושבת ששום דבר שאכתוב יסביר לך כמה אני מעריכה אותך. יעל כבר לא של סופריצ, שמתקדמת לאט לאט אל עבר הד' המיוחל.
|שלל-אייקונים| |סקיטש|, ועכשיו באמת טרור יומולדת יוצא לדרך
עוצב באמצעות תפוז-פד