יומולדת לאחותי הגדולה

ווינגז

New member
יומולדת לאחותי הגדולה../images/Emo23.gif

קיטש לפנייך יומולדת 16 ו-36 חודשים ליעל (ToryMaster), יש לי עוד כמה שנים עד שאתחיל לדבר עם עצמי ועל עצמי בגוף שלישי. יעלי, כמו שאמרתי לך, אנסה לעשות את זה כמה שפחות קיטשי ודביק, אבל תסלחי לי פעם בשנה, כי בכל זאת, יומולדת אז מותר. לא אחזור (המון) על דברים שאמרת ביום ההולדת שלי, אבל רק שתדעי - ככל שהזמן עובר, אני מגלה יותר ויותר איזה בנאדם נפלא את. את לא סתם מגה מנהלת, את מגה בנאדם, ואני גאה בך המונים על כל מה שהשגת לעצמך בחודשים האחרונים, שלא לדבר על השנים האחרונות. מבחינתי זה היה "חלום שהתגשם" לנהל איתך פורום, שלא לדבר על שניים
(גם אם אחד בבייביסיטר, נוּ), ואני לא חושבת שהייתי יכולה לקוות למשהו טוב יותר. למדתי ממך המון על התמודדות, כח רצון וחוזק נפשי, ואת צריכה להיות גאה בעצמך, כי כשאני מסתכלת עלייך - זה מה שאני רואה. את יודעת בדיוק מתי לנער ומתי לתמוך, וטוב, אני מרגישה שאני חוזרת על עצמי, אבל אמרת לי שאת בנאדם שאו ששונאים או שאוהבים, ומעולם לא חשבתי לכיוון אחר.
אני גאה בזה שיצא לי להכיר אותך, וגאה בזה שככל שהזמן עובר, אני מגלה עוד עלייך ואת מגלה עוד עליי (ואפילו היית אצלי, שזה בהחלט הישג לכל הדיעות). תתחדשי לך על קלרה (לכשתגיע). אני יודעת כמה רצית אותה, ומגיע לך המון. פיל רוצה לראות איך יצא סשן משותף, אגב.
אז ויקי-טורי-יעלי-מגה מנהלת, יום אחד תהיה לך S בכינוי, אני רואה את זה קורה (תזכרי שאמרתי, נהיה ביחד), אני אוהבת אותך המונים המונים, ואני לא חושבת ששום דבר שאכתוב יסביר לך כמה אני מעריכה אותך. יעל כבר לא של סופריצ, שמתקדמת לאט לאט אל עבר הד' המיוחל.
|שלל-אייקונים| |סקיטש|, ועכשיו באמת טרור יומולדת יוצא לדרך
עוצב באמצעות תפוז-פד

SNTQ

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gifהוו יעלי כבר זקיינה..../images/Emo25.gif

יעלי, אני גרועה בברכות אז אני לא אאריך ופשוט אאחל לך מלאמלאמלאמלאמלאמלאמלאמלאמלא מזל טוב..
שיהיה יומולדת מווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
שלם
אושר,בריאות,אהבה (
) ומלאנטלפים הצלחה..
והכי חשוב שלעולם תישארי מי שאת.. מהמעט שאנחנו מכירות הספקתי לדעת שאת ילדה מדהימה
אז.. אוהבת'ך מלא
ושוב מזל טוב אחרון כי באמת מגיע לך
~
~

ToryMaster

New member
טרור יומולדת אימא שלך ../images/Emo6.gif

שיער שלי
. לא כל אדם זוכה להכיר אנשים טובים כמוך, ולא כל אדם זוכה לזכות [*-*] להתקרב אליהם ככה בשלב כל כך מוקדם ובתקופה כל כך קצרה, ולא כל אדם זוכה שדרך ההכרות הזו, יצאו עוד המון הכרויות מדהימות [בנות שלי
]. אני אוהבת מלאן
.

PinkHorse

New member
וווואוו 19?!?

זה המוןןןןP=. אני מאחלת לך המון המון מזל טוב!!
. ובגלל שאני די חייבת לזוז לחווה אאחל לך כל דבר שהיית מאחלת לעצמך, את כל האושר שרק אי פעם רצית, בריאות, והמון המון אהבה.... וכמובן שיהיו לך הרבה חברות עם תחת כמו שליP= (שמאז שהתחלת לדבר עליו התחילו להחמיא לי עליו-מפחיד!!). ממממממממאזללללל טווווווווב
.
.

ToryMaster

New member
../images/Emo47.gif

כלבה, את טוענת שאני זקנה? אני מאחלת לעצמי את התחת שלך

The Bitter End

New member
Hmood!

יאא אמא, את כבר בת 19 מה שאומר ש... את עדיין קטנה מכדי להיות אמא שלי בפועל. אם הייתי ילדת כאפות מוכשרת כמו יעל, הייתי כותבת לך גם כן, הודעה באורך של החיים מלאה בבדיחות פרטיות, אבל אני לא. אז אשתדל לכתוב לך משהו מקורי, אני ממש ממש ממש ממש ממש אוהבת אותך
, את בן אדם מיוחד בכל כך הרבה צורות ואופנים
, אני ממש שמחה שהכרתי אותך[|הסטוקר|כי רציתי להכיר אותך המון המון זמן|ססטוקר|] כי עזרת לי המון בתקופה האחרונה, את נפלאה
. למדתי ממך המון, על עצמי ועל התמודדות והייתי רוצה ללמוד ממך עוד המון דברים[כמו |הנקבה|לבשל|סנקבה|], ואני עדיין מתחרטת עמוק עמוק מהלב על הפעם שכעסתי עליך, אני מצטערת. אז... תמשיכי להיות מקסימה, חכמה וצודקת, תגשימי את כל החלומות שלך[בתנאי שאת לוקחת אותי ואת יעל. כאילו, את לא חייבת לקחת את יעל.], ושאף חיזקי לא יעמוד בפניך! אז זהו, יעלי, ממילא הברכה הזאת לא תעביר את מה שאני מרגישה כלפיך אז... מזל טוב

ToryMaster

New member
אני. לאהוב. ללי.

|חיוףמפגר| את נהדרת, ואני שמחה שהכרתי אותך עוד יותר ממך, כי את כל כך משקפת אותי לפעמים, וזה הלם תרבות

שירלי317

New member
../images/Emo6.gif

גם כן את, מי הרשה לך לדבר אליה ככה?!?
ללי, חסר לך שאת ממשיכה לסנן אותי... חסר לך.

מזל טופ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif

עד 120, שתצליחיי וכאלהה=]

למעלה