יומולדת להיליק!!../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo151.gif../images/Emo23.gif
אהעאהאעהאהאעהאעהאעהאעהא
יפה שלי, מדהימה שלי, נשמה שלי, אהבת חיי לעולמי עד! אין לך מושג כמה אני אוהבת אותך. אין - לך - מושג. אז חבר'ה, היום יומולדת להיליק שלנו [הילי ילדת ירח1 כמובן
מי שלא יודע כדאי שיתחיל להכיר את המדהימה הזו
], שחוגגת פאקינג 18!
ובאמת שמגיע לה הכי בעולם שיהיה לה את היומולדת הכי מקסים שיש.. הילי, אהובה שלי, אני לא יכולה לדמיין את החיים שלי בלעדייך. פשוט ככה. אני לא יכולה לדמיין חיים בלי שיחות אמגדים בטלפון
וסגידות משותפות ל"דן המפרייייייייי חתייייייייךךךךךך שששללליליייייייי האעהאעאהעהאהא" [
], ונסיעות ברוגע[
!!!!!], ובלי לצייר את הבארבי על מיטות, ובלי לשבת עד ארבע בבוקר על הכביש בכניסה לכרמיאלXD, ובלי לבוא לבית שלך ואוטומטית להשתפך על הספה/מיטה
, ובלי לשמוע כל פעם שאני אומרת "זה לא אמיתי" את הציטוט מואולי, ובלי לשבור איתך שיאים של מעל שלוש שעות שיחה בטלפון[אח..כפרעלינו
], ובלי להחליף צעיפים, וללכת לבית שלך דרך הסבךD: ולצחוק על איזה תמונות צריך לעשות, וללכת ביחד עם הג'ינס המשותף מפול
ולאכול לחם עם שוקולד ["זה מריח!!!!!"], ועוד כ"כ הרבה דברים... כל פעם שאני בעזריאלי ליד מק' אני נזכרת בפעם הראשונה שראיתי אותך. 2.5. וואו. חצי שנה. פאקינג רק חצי שנה אני מכירה אותך [+הרבה חודשים לפני זה בלי להיפגש
]. ואני חושבת..כמה עברנו. זה פשוט לא יאמן. את הכי חשובה לי שיש בחיים..את אחד האנשים הכי מיוחדים והכי מדהימים ונדירים שפגשתי בחיים. ולא סתם אני כל הזמן מזכירה לך כמה אני אוהבת אותך. פשוט חשוב לי לדעת שאני אומרת לך את זה כל הזמן, ושאת יודעת את זה ולא שוכחת. כי ממש חשוב לי שממש זה יהיה לך כעובדה. כבסיס. כנתון שלא יכול להשתנות. חברות זה משהו שעם הזמן גדל וגדל וגדל ומתפתח ולא מפסיק. ואני חושבת שהחברות שלי היא איתך היא דוגמא מושלמת לזה. כמשהו שהתחיל קטן, רגיל, נחמד, ולאט לאט בלי ששמנו לב, התפתח לרמות שאין לתאר אותן מרוב שהן גדולות. אני לא יכולה לתאר לך כמה פעמים את הצלת אותי. כמה פעמים עזרת לי וכמה פעמים גרמת לי לחוש ביטחון מטורף רק בשתיקה, אפילו. אני מודה לך על כל כך הרבה, אני אוהבת אותך על כל כך הרבה, אני חייבת לך על כל כך הרבה, ואת חלק ממני כל כך הרבה. שתהיה לך יומולדת מדהימה ומלאה בחוויות חיצוניות ופנימיות יוצאות דופן. ורק את יודעת למה אני מתכוונת. שתמיד תדעי לחוות אושר ברגעים קטנים, שתמיד תדעי לזהות צחוק בעיניים, ושתמיד תדעי לתת לאחרים להיכנס לך ללב. אל תפחדי. באמת. זה יעשה לך רק טוב. אוהבת מפה ועד הכיכר עם החמור
סתם, מפה ועד הבארבי היפה שלנו
ענבר.
אהעאהאעהאהאעהאעהאעהאעהא