יומולדת לזהריק!

XxXSynergitXxX

New member
יומולדת לזהריק! ../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

עוד לא 12,אבל בכ"ז. [הברכה מועתקת מהפורום סינרגיה. :)] זוריק שלי.. אני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל... הכרנו כשהיית לקראת סוף כיתה ט' ואני ... לקראת סוף כיתה ז'. ולאט לאט הכרתי בנאדם מדהים .. בנאדם מקסים,כנה,אמיתי, חכם וישר , שיודע להגיד את הדבר הנכון בזמן הנכון ואז גיליתי כמה שאנחנו דומות. יש דברים שרציתי להגיד - ואמרת. בדיוק בדרך שבה חשבתי. שיהיה לך הכי הרבה מזלטובים שבעולם, אושר,בריאות,הצלחה ואהבה. שסוף סוף תגיע האהבה הגדולה הזאת, שתתפוס אותך.. ולא תתן לך להתחמק... שתיהי שמחה, שתדעי שיש לך על מי לסמוך.. בכל שעה ובכל רגע נתון. שתזכרי תמיד תמיד שאני פה בשבילך. גם אם אני לא גרה קרוב. :) שתמשיכי להיות גאה, ואולי הכי גאה שבעולם.. כי באמת מתאים לך :p שתצליחי בכל דרך אשר אליה תפני :) שתיהי עצמך,כי ככה אני אוהבת אותך הכי הכי הכי בעולם! 3> אם רק היית יכולה לראות את עצמך כמו שאני רואה אותך... שתדעי שאת אחת מהאנשים הכי חשובים ויקרים לי בעולם. 'וגם אם תפלי, את לא לבד, תמיד אהיה פה.. אל תפחדי, אדאג במקומך .. אם רק תבקשי עוד, אם תשברי ברגע קשה, בסוף תתגברי.. אם תנסי, אם רק ת נ ס י ' cause you're so much more' Than a memory cause you're so much more Than a memory...' אני אוהבת אותך כלכך הרבה. הכי הרבה שיש! אורפזיק שלך.

מזל טוב זוהררר../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

אחרי ברכה כזאת מרגשת וסוחטת דמעות,מה אני כבר אכתוב? אז שיהיה לך יומולדת ממש ממש כיפי
מאחלת לך בריאות ואושר, ואהבה.. אני מקווה שיצא לי להכיר אותך יותר טוב, אולי בהופעות הבאות של נועם
תגשימי כל חלום, ותמשיכי להנות ככה ממוסיקה כי זה דבר עצום.
הילי.

למעלה