יומולדת לחברה!!!

יומולדת לחברה!!!../images/Emo28.gif../images/Emo186.gif

אני רוצה להכין לחברה שלי משהו ליומולדת... לא התנסתי בבצק סוכר(אבל כבר קניתי את החומרים
עכשיו כמה שאלות- 1.מה כדאי לי להכין לה? 2.כמה סמן אפשר לשמור בצק סוכר?

net the jet

New member
מה כדאי ? יש הרבה אפשריות..

עוגה ? סוכריות ? פסל קטן ?? לגבי כמה זמן אפשר לשמור בצק סוכר ? 1- באריזה ? -יש על האריזה תאריך. 2- על עוגה ? כשבוע+ עכשיו בחורף. 3-סוכריות או דמות\פסל...-כמו התאריך שעל הקופסא אם זה למאכל, לנצח אם לא מתכוונים לאכול את זה !

אוקי../images/Emo9.gifתודה לתשובות!!../images/Emo28.gif../images/Emo186.gif

ומה את ממליצה? אולי עוגה? מה אפשר לעשות? לפסל אני לא כ"כ טובה אבל חשבתי אולי לעשות עוגה לצפות בבצק סוכר לבן ולהשאיר קצת מהבצק לצבוע אותו באדום לחתוך בצורת לבבות ולהדביק אח"כ על הבצק זה יהיה קשה מידי?

net the jet

New member
לא צריך להיות קשה...

יכול להיות מאד יפה. אומרת לך נראש שבשביל להגיע לאדום תצטרכי לשים הרבה צבע מאכל ! ועוד משהו אם זה מה שתלכי עליו, חכי שהלבן יהיה יבש לפני שאת מניחה את הלבבות האדומים, ואז תניחי בזהירות ( עם טיפה מים...אם את קורצת והן עוד "טריות" אין בעיה-ידבקו )..הבעיה היא ההאדום יכול 'להוריד' צבע על הלבן אם זה לא יהיה יבש ויזוז קצת... את יכולה ללכת על לבן וורוד, גם נחמד, ופחות "צועק"... את יכולה להסתכל קצת בגלריות ולקבל רעיונות לדברים פשוטים וקלים-ויפים !

אולי במקום לשים את הצבע בבצק

אני אקרוץ את הצורות ואצבע אח"כ? ואיך אני מגיעה לוורוד? רק עם אני לשה לא?

t a l talim

New member
לטעמי עדיף לצבוע מראש-

הצביעה תצא נקיה ואחידה יותר. אם תחכי שיתיבש, כמו שנטע הציעה- לא תהא לך בעית ליכלוך. אם תלושי מעט אדום לבצק, תקבלי צבע ורוד. בכדי לצבוע ורוד מעל, יש למהול אותו במעט מים או להוסיף לו לבן.

למעלה