יומולדת לחיההההה

inbarIL

New member
יומולדת לחיההההה../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo70.gif

[בת 1986]
חיה מקסימה שלי, שיהיה לך המון המון המון מזל טוב! אללה 22
תנצלי כל רגע.. תאהבי כל רגע.. תחיי את החיים כל רגע.. ואף פעם אל תשכחי שאנחנו כאן, אוהבים מלא ותומכים תמיד!
ענבר:)

../images/Emo214.gifמ../images/Emo20.gifז../images/Emo20.gifל../images/Emo20.gifט../images/Emo20.gifו@|ב../images/Emo20.gif

עד מאה ועשרים שנה שיהיה לך כל הטוב שבעולם בריאות, אוסף של חוויות וכמובן..הופעות איכותיות
(והצלחה ושגשוג ומה שתרצי לאחל לעצמך
)

מזל טוב שנינו באותו תאריך

שיהיה המון מזל טוב ויום טוב אקדיש לך שיר של דודי ז"ל. "ילדתי שלי אל תלכי לבדך אל תלכי לבדך בשדה המוזהב ילדתי שלי אל תלכי לבדך הוא ימכור לך מרחב השדה המוזהב הוא יקסום לך אלף גוון בחידת מרחקיו אך בכל מקום ליבו אוון הוא לעינייך זב כזב זב אכזב ילדתי שלי אל תלכי לבדך אל תלכי לבדך בשדה המוזהב ילדתי שלי אל תלכי לבדך הוא ימכור אם ואב השדה המוזהב הוא יתן לך רעננה הוא יביא לך מטר רץ פרדס חנה כרכור צל עלי בננה רק ליבך הנמרץ נמרט נשרט ונמחץ ילדתי שלי אל תלכי לבדך אל תלכי לבדך בשדה המוזהב בחיים עובר שבוע עוד מעט נרדם לב נודד אל מבוע אל שלחייך פרדס רימונים כפרים עם נרדים ילדתי שלי אל תלכי לבדך אל תלכי לבדך בשדה המוזהב ילדתי שלי"

נשמוזי../images/Emo99.gif

שיהיה לך הכי הרבה מזל טוב, אושר ויושר ואהבה
את בנאדם מקסים
תמשיכי לשמוע מוזיקה טובה!
מאחלת לך את כל מה שתוכלי לאחל לעצמך ואפילו יותר

למעלה