יומולדת ליובלD:
+

cRitiCaL KitTy

New member
יומולדת ליובלD:../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo113.gif+

(זה צבעוני...^_^;)
מזל טוב!!! וששנה הבאה תחגגי לא ביום שישי בשעה שלוש... שנאכל לאכול ולהביא לך בלונים וכתר יומולדת. ... אז, מופתעת?

D:

אני חוגגת בחנוכה, כי אמא לא מרשה לי בשישי (כןכן...היא עדיין בהלם מההתנחלות הקודמת שלכם...XD). ובדיוק לפני מכמה זמן בר התפלאה על זה שאף אחד לא פותח לי שירשור יומולדת והיא רצתה לפתוח לי אחד, אבל אמרתי לה שזה בסדר כי את פותחת לי XD" אבל תודה 3> [תבואי,הבית מוצף בעוגיות D:]

cRitiCaL KitTy

New member
בהתנחלות הקודמת אני לא הייתי../images/Emo113.gif

ולפי כולם זה היה נורא כיף;; אמא ארורה, אוספת אותי אחרי חצי שעה אומללה כשלקח חצי שעה אחרת למצוא את הבית שלך מהתחנת אוטובוס הארורה.

הו...אין לך מושג כמה >___>

הם גמרו לנו חבילת שניצלים,חבילה של לחם,את _כל_ העוגיות שהיו בבית (והיו הרבה), בקבוק חלב שלם,חבילה של קורונפלקס וחבילה של גרנולה. אבל חוץ מהקטע הזה שגם אחרי שהם גמרו לנו את כל האוכל בבית הם המשיכו ליהיות רעבים, היה דיי מצחיק... גילינו גם שלשחק "של מי השורה הזאת?" ולהתחזות אחד לשני זה נורא מצחיק... יובל: *מחזיקה פלאשי איצ'יגו* "מימ" ריקו:יוליה? -____-;;;; נו כוסראבאק, בואי שיש הבא! יש עוגיות >______<

Serf SaN

New member
OO:

מזל טוב יובל$#@@$#@$ ^___^ הרבה הרבה מתנות, בננות ויורואיצ'י וסוי#@@ DD: ושלא תפסיקי לעולם לאהוב בליץ'. ^__^ ^^~ אגב. בת כמה? ס: 13?

Aneduune

New member
מזל טוב^_______^

[מחשב!@#$%^&*&^%] המוןהמון מזל טוב, הרבה אנימה מתנות אושר ועושר ושיט~ ועד 123 שנים ^__^~~~~~

למעלה