יומולדת ללילכוצ'קו

יומולדת ללילכוצ'קו../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif

קודם כל שיהיה לך המון המון מזל טוב מאמוש
שתקבלי המוןהמון מתנות
, ואני מקווה שנהנית מהעוגה שסתיוול הביאה לך היום
שכל מה שתרצי ייתגשם, והלוואי שתפגשי את מקפליי^^, ושתזכי לאנוס את דני דאגי וכל השאר חחחח
אוהבת אותך הכי הכי בעולם !
מאיקי :)

גרבע

New member
../images/Emo105.gifאע!מזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

~תמונה אקראית~

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifמזל טובבבב!!@#$%../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo65.gif מזלל טוווב../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif

העהעא שיהיה לך יומולדת שמח, הרהבה עושר, אושר, בריאות, יושר, כושר, אהבה ועווד D: אני מקווה שתזכי לראוות את מק ולהיות בהופעה שלהם ולאנווס אותם DDD: [ואני אעזור לך
] אני מקווה שתקבלי מללא מללא
שתזכי לראות את החתיך מהטיילת של איילת XD שיתגשמוו כל משאללותייך וחלומותתיך ! תמשיכיי להיות כמו שאתת ! ובקיצור אני מאחלת לך את כל מה שאת מאחלת לעצמך D: Love You

לילכווווש ../images/Emo23.gif../images/Emo49.gif../images/Emo102.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo151.gif

לילכאס
הרבה מזלטוב 3> אושרועושרובריאות וכל זה . ^_^ שתזכי להפגש עם מק חחחח .
שתקבלי המונ מתנות
שכל מה שתרצי יתגשם !!! !@#$%&* תהננייייייייי מהיומולדת ^_^ אוהבתאותך
שניייי3>

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifלילךךךךךך !! ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

אהובתיי ! D: מזל"ט
שיהיה לך ת'יומולדת הכי שמח בעולם
ושתקבלי כל מה שבאלך !
עד 120
אושר , כושר , בריאות ויושר (8 ותזכי ללכת להופעה של מקפליי
ולאנוס את דנייי
( רק דאגי שלי , מבינה ?
) האמממממממ ... ושכל מה שבאלך יתגשם !! D: טוב אני לא טובה בברכות , את כבר מכירה אותי , התסלחי לי ? :( ידעתי שכן
אוהבת אותךך מאודמאוד
מזל"ט , קרן

../images/Emo65.gifללילללככאאאסס!!! 3>

אהוובתתיי!!! שיהיה לך ת'יומולדת הכי מהמם אבברר (בארור שיהיה כי אני מארגנת לך אותו D; ) אממ שתקבלי מלאמלא מתנות מכולן :) שתזכי לפגוש את מק (טוב נו זה מה שכולן מאחלות חח ) אושר , יושר , עושר , והמווןן המווןן כושר לילך!! חחח
תהני מהחיים כי חיים רק פעם אחת ^^ (אל תדאגי אני לא ארד עלייך עכשיו - רק כי זה היומולדת שלך! >< ) ואני ממש גרועה בברכות אז סורי =\ אניוואי אני מתה עלייך ואת יודעת את זה 3> אני אוהבת אותך הכי בעולם!! שובלאס (גאד זה נשמע גרוע - לא כמו לילכאס
)

m o r 1 0 2

New member
מזל טובב../images/Emo65.gif../images/Emo168.gif

שיהיה לך יומולדת שמח!!!!! הרבה אושר,בריאות,עושר
DDDDDD: חח,מסתבר שלהרבה יש יומולדת בתאריך הזה
נצלי ת'יום ותהני מכל רגע!~@#$%^&*) מזל טוב

מזל טוב!!!

לילכוש!!! המון המון מזל טוב!!! אני מקווה שתקבלי המון מתנות|מתנה| והמון בלונים
והמון עוגות
רק בלי לאכול הרבה כי זה משמין
סססססססתתתתתתתתםםםםםםם כוסית על אש שלי!! אז קיצר: אושר,כושר,עושר,בריאות והמון המון אהבה (איזה מקורית אני
) אהה וכמעט שכחתי ... ושנזכה להפגש שוב..חח..בארור שזה יקרה!!!
U
I
מקווה שיצא טוב...
אוהבת הכי בעולם!! אריאלה

../images/Emo175.gifלילכולל!!!!!../images/Emo23.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifלב|

אהובתי?!?!? מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מזל טוב!!!! :)
נהנת מהעוגה שלי נכון נכון??! היא הייתה דלישס :) שתפגשי את מקפלייי ותאנסי את דני הארי וטום לא את דאגי דאגי שלי
i love you sooo much
|לב סתוול :)
B.F.F
ואיי אני גרועה בברכות.. לא נורא :)
אוףף אני לא מצליחה להעלות תמונות שלנו :(

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif Happy B-Day! ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifמזזל טווב באיחור ..../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif

למעלה